• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Венера минава пред Слънцето на 5-ти срещу 6-ти Юни.
Следващото такова събитие ще бъде през 2 117 година.

slavena said:
Венера минава пред Слънцето на 5-ти срещу 6-ти Юни.
Следващото такова събитие ще бъде през 2 117 година.

Е това е момента Марс и венера да се срещнат! :)

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart.
Elizabeth Foley
Чистихте ли днес?

И аз не чистих днес - нямам си специален ден - когато имам време и съм в настроение взимам един плик и събирам боклучетата около блока ;)

Такава съм - не съм идеална!
Такава съм - емоционална!
Такава съм - не се променям,
за друга никоя не се заменям! :)

Няма да повярвате какво ми се случи днес. Дойдоха едни приятели от Стара загора и ни замъкнаха на панаира , който е точно пред нашия блок. Не знам как ме убедиха да се повозя на блъскащи колички. От дете никак не ги обичам, защото имам лоши спомени с прехапан език :) Та качихме се всички и аз последна, в единствената останала количка, която беше ... ЛИЛАВА с номер 23.Е , от това по-голямо съвпадение здраве му кажете :D

Незнам .... ама нямаха жълта с номер 8 :)
Затова реших да изпробвам нещо познато - лилава с номер 23 :)
Марс, Марс? къде е Марс? :)

не, Марс не се движи по парабола... дори май  е невъзможно космическо тяло да се движи по парабола.

Не... но преди бях много активна във форума на Нешънъл Джиографик и веднъж стана дума за това... да намеря фактите само...

Въпрос: Какъв е математическия термин за движението на Земята около галактичния център?
Ето тук ще разберете за какво иде реч http://www.nationalgeographic.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1942&postdays=0&postorder=asc&start=180

Status
Затворена за нови мнения.
Back