• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Сега ми дойде една простотия на ум..Ако някой зачене на 21 март.. бебето ще се роди на 21 дек..., ако се роди де  :)

Горкото дете, още не заченато, а ние го мислим ! :D Нашата работа стана Нероден Петко.  ;D

Ще помодерирам тия дни, че нещо са се поразпиляли темите и има доста които се припокриват.. да знаете, че нищо няма да трия а само ще местя :)

Тази вечер небето е особено специално. Погледнете луната и небесното тяло до нея, как светят, как си общуват. Вижте съзвездията как ярко блестят. Дори можете да видите и други светлини, като една, която замина в дълбините на космоса мнооого бързо...
приказно е!

Да Джони, много е красиво  :) още като се връщах от урок го видях, искам да мога да "снимам" с очите си и да ги "пращам" на специалните хора :)

Блазе ви хора.. аз от нас не виждам луната.. само някъв студен вятър ме надуха :(

Днес било Прошка. Не знаех...
Преди няколко дни мислих да поискам Прошка, заради всичко, което съм изразил към определени хора и не харесвам, и не е част от същността ми. Да си простя. Беше искрено, вътрешно желание породено от силни чувства и желание за чистота.
Направих го и мисля, че който трябва го е усетил. Всъщност прошката е като да си хвърлиш боклука, да почистиш малко прашец тук, там..
Но истината е, че някои хора не знаят, какво значи да простиш, защото никога не им се е налагало да се сърдят - те са простили с идването си всеки му.
:angel7: :happy-spoon-boy: :35: :happy-spoon-boy: :angel7:

Поизтрих малко недействителни профили, които предполагам, че са на недобронамерено настроени хора..  ::)

:11:

"В древността, червеният цвят е означавал Богинята (раждането и смъртта), а белият - нейният Син (Слънцето, отвъдния живот, вечността)."

От моето сърце ще взема червеното
от твоето лице ще взема бялото
и ще нарека нашата мартеница
за здраве, късмет и Любов!
Честита Баба Марта

Честит празник, мили дами!  Бъдете достойни да носите името ЖЕНА! Нека любовта винаги гали сърцата ви, а усмивката никога да не слиза от прекрасните ви лица! Бъдете обичани и обичайте, защото само вашата обич е способна да променя...
А, вие, мъже, не забравяйте, че сте силни и смели, защото ЖЕНА ви е раждала!

Галина има имен ден на 10 март, когато православната църква отбелязва деня на Св. мъченица Галина. Възможно е името да произхожда от старинното “гал”, което означава “мургав”, “здрав”. Смятало се е, че мургавите хора са по-обичани. Друга вероятност за произхода на името е глаголът “галя”-”милвам”. И в твата случая се възприема, че притежателят на името Галина ще бъде обичан.

Галина на японски значи " вечно красиво дете".
Галина беше име, което почти не бях чувал.
Сега то е част от мен.
Сега то е най-благозвучната дума, която познава сърцето ми.

Честит имен ден!  :23: :56:

Честит имен ден  :56: С пожелания за много усмивки и Любов  !  :-*

Благодаря ви и на двамата! Много съм щастлива, след като съм обичана от хора като вас! Обичам ви!  :-*

Досега не ми се беше случвало да прочета статус във фейсбук, и както ям ОРИЗ да ми подскочи корема, след което да ми се палне Кундалинито с вибрация подобна на ТРР-ТРР-ТР, запалвайки лотуса! Вписвам го в Необичайни преживявания и случки - директно!  хахахаххахахах

Johny Liv said:
Досега не ми се беше случвало да прочета статус във фейсбук, и както ям ОРИЗ да ми подскочи корема, след което да ми се палне Кундалинито с вибрация подобна на ТРР-ТРР-ТР, запалвайки лотуса! Вписвам го в Необичайни преживявания и случки - директно!  хахахаххахахах
А какъв беше статусът?

Status
Затворена за нови мнения.
Back