• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Елеонора Рузвелт е единствената сред жените на американски президенти, изпълнявала функциите на Първа дама повече от четири мандата – от март 1933 до 12 април 1945 г.
    1. Формирането на характера започва в детството и продължава до смъртта.
    2. Прави това, което ти се иска. Защото при всички случаи ще те критикуват. Ще те ругаят, и ако си го направил, и когато не си го направил.
    3. Приятелството със самият себе си е много важно нещо. Защото не можеш ли да се сприятелиш със себе си, няма да успееш с никой друг.
    4. Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, а малките – хората.
    5. Щастието не е цел, а страничен продукт.
    6. Струва ми се, че ако при раждането на детето, майката поиска от феята за детето си най-добрия дар, то това ще е любопитството.
    7. По-добре е да запалиш свещ, отколкото да проклинаш тъмнината.
    8. Никой не може да те накара да се почувстваш унизен без твоето съгласие.
    9. Винаги помни, че ти нямаш правото да бъдеш личност. Ти си длъжен.
    10. Винаги казвах на мъжа си, че ако успее да направи така, че да го разбера, то всички останали ще го разберат с точност.

Слънцето, небето, въздухът....
Сълза се стича по бузата ми
..щастлива сълза...
Щастлива съм!
Животът е прекрасен!
Обичам ви! :53: :toothy2:

Емоцията е нещото, което се "брои", тя "струва" повече от всичко друго.  :)

Синеочка said:
Ей, човечета любими, как сте? Боядисахте ли си яйцата?

Яйца... Вчера брат ми се прибра от работа и ми каза бройката на продадени яйца до обед в техния магазин - 6000 броя. След това им докарали още 7000. През носа им излиза на агнето и кокошката нашия традиционен шпиц и опитите да сме възможно най-примерни и послушни в навечерието на големия празник! Никакви яйца... 1 - 2 да, е така за почит, но защо 30 от които 15 се трошат и се изприщваш от ядене на ЯЙЦА? Аз мисля, че е комично.

Аз реших,че ще боядисвам яйца в събота сутрин...
Ице, пак ме изненадваш супер приятно! Благодаря ти! Много те обичам!

Абсолютно. Но остави ни нас... По-рано се чудих как не се е намерил някой на времето да ограничи кокошото изнасилване да кажем с някакви "сакрални" числа, 3, 5, 7 или 9 ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ яйца, за да може масата да повярва и да спазва стриктно, както и сега прави, но по умерено... хехехе Понякога има нужда от такива мерки, поради липсата на САМОСЪЗНАНИЕ

Hristos e ZOMBI !!!  :o :-[ :-[ ???
Христос е Зомби!!!  :o :-[ :-[

Г-н Величков, моля не забравяйте да спазвате правилата за ползване на форума. Като администратор , някак си не е редно именно Вие да ги нарушавате. Надявам се, че ще си вземете бележка.
                                                                                        С уважение : Г. П. Б.

Status
Затворена за нови мнения.
Back