• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Wolfgar said:
А, аз да се оплачаааа ......
Както подозирах продължавам знес на работа ...
Ама не е честно така .... имах плановееееее!!!  :'( :'( :'(
Човек предполага - Господ разполага!

;D Ама защо уважаема ме скастря така ...  :-\

А и ... изглежда някой друг е равил алтернативни на моите планове ;) Добре, че винаги има време за всичко  ;D

Абе хора, аз съм много прост човек на моменти :-[
Баси, някои хора не заслужават толкова моята енергия
http://tekstove.info/browse.php?id=26018

Опалът определено не е за мен. Дори чакам момента, в който ще го изхвърля на боклука. Алегорично казано. Препочитам днес да си гледам антиутопичните филми ;)

Как сте днес, съфорумци?

Синеочка said:
Колко е хубаво да се събудиш с усмивка на лице и много ЛЮБОВ в сърцето :)
същата работа и при мен ;)

http://www.standartnews.com/lyubopitno-misterii/lunata_ni_vkara_vav_film_na_hichkok-151312.html
"Според някои учени се наблюдава задържане на т. нар. сеизмична вълна на Луната. Няколко дни след преминаването на най-силната лунна активност (адската Луна) в следващия период от време се активират определени сеизмични региони. Във всеки жив организъм според познанието на древните ваидия (особена разновидност на енергийни доктори) съществуват собствени точки на трептение в различните органи и най-вече в мозъка, които прихващат енергийните импулси, атакуващи нашата планета. Това води до имунно-енергиен отговор на тялото, познат в медицината като стрес. Според астролозите териториите около България, включително и нашата страна като цяло, попадат под действието на планетите Уран и Плутон и влиянието от гравитационната вълна на Сатурн. Но както е казала баба Ванга: "Господ пази България."

Как хубаво стои Луната навън, като златна монета с лека патина по нея на тъмносиния фон на небето!

Обичам разходките в Бургас, особено ги обичам, когато привършват в любимия ми NewYorker, а най ги обичам, когато си купя нещо от там  :-*

Винаги, когато изпратя някой "на майната му", се измъчвам от терзания - стигнал ли е, не е ли стигнал?  :-[

"Смело и безотговорно напред , моето момиче... Няма време за мислене, оцеляват само смелите и силните " - Ст.л-т А.П.

BaDBluEeYeS said:
"Смело и безотговорно напред , моето момиче... Няма време за мислене, оцеляват само смелите и силните " - Ст.л-т А.П.
А ,аз дали съм от силните?

BaDBluEeYeS said:
BaDBluEeYeS said:
А ,аз дали съм от силните?

Debes, ergo potes - Длъжен си, значи можеш.

в Бургас се завихря здрава буря...:)пак се сърди нещо.... ;D

Мортиша said:
в Бургас се завихря здрава буря...:)пак се сърди нещо.... ;D
Тук премина вече и ухае на чисто :)

Когато силните хора паднат - те се изправят и независимо колко е трудно , продължават напред :)

Status
Затворена за нови мнения.
Back