• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
миии....да речем,че е много слаба активността по останите раздели....

алооууу....Синеоката.....да не излезе в отпуска бе... ;D

Тебе не те ли е хващала нуждата да се отдадеш на дивото, първичното и да слушаш небесната мелодия?

След претърпян инцидент на Ж.П. гара - Варна, Павел Георгиев осъзнава, че добри хора все още съществуват. Той писа до Морето.нет с молба да публикуваме щастливия развой на събитията. Георгиев изразява големите си благодарности към хора, които дори не познава, но са му се притекли на помощ.

Публикуваме пълният текст на писмото:

"На 12.06.2012 г. претърпях инцидент на I-ви перон на ж.п. гара Варна. Но не за него искам да пиша. Пиша това писмо, за да благодаря на всички хора, които заминаваха с влака за София в 12:50 и които слязоха от него 5 мин. преди тръгването му за да ми помогнат. Не разбрах имената им, но искрено се надявам, че те, или поне техни близки четат Moreto.net и ще се разпознаят. Между пътниците имаше медицинска сестра, която ми оказа голяма помощ. Огромна благодарност и на полицаите от Транспортна полиция - техните имена също не научих, но петте момчета на смяна бяха изключително внимателни, за което им благодаря безкрайно! Д-р Анастасов от Спешна помощ беше непрекъснато до мен в линейката - много внимателен лекар и Човек! Огромна благодарност и към д-р Бакалов от Спешно отделение на „Св. Анна” и Ваня, която се грижеше за мен. Съжалявам, че на медицинската сестра не успях да науча името. Благодарност и към д-р Ханджиев - неврохирург в болницата. Не на последно място моята признателност и към д-р Михайлов от Военна болница. Знам, че на всички тези хора това им е работата, но те я вършеха с много любов, бяха изключително внимателни и търпеливи. Не просто изпълняваха задълженията си, а проявяваха и човечност! Точно този ден осъзнах, че добрите хора все още съществуват и не са на изчезване... Накрая отново искам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които ми помогнаха във вторник!"

цитат: http://www.moreto.net/novini.php?n=175774&p=1

Синеочка said:
А, бе хора, защо всички сте "скрити" ?
а ..познай кой е виновен за тази масова маскировка...:)
хехех 8)

Синеочка said:
Нямам нищо общо.. гигиги  ;)

с лошите момичета изобщо. Аз съм безгрешна, не правя лоши нещааа (music)

Имам интересен въпрос.
Знаем,че търпението е злато. Какво обаче се случва с енергията ни, докато търпим. Не навреждаме ли така на енергийното си поле?

Status
Затворена за нови мнения.
Back