• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
ЕЙ ЛАМЯ,ОБИЧАМ ТЕ И ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ С ТАЗИ ПЕСНИЧКА :) :10: :58:

http://vbox7.com/play:fd827c86

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/63641/%D0%9E%D1%82%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9E%D0%94-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%92%D0%A0-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%80-%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8

изпитах триста душевни оргазма на веднъж

"Единственият вариант да ти е хубаво, когато някой ти липсва, е да знаеш, че след това ще го видиш отново."

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/63710/%D0%A8%D0%B5%D1%84%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%9E%D0%94-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%92%D0%A0-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0

стига толкова Спаске,оставяме го на мира вече.. :10:

Главният комисар Милен Димитров беше изненадващо уволнен вчера. Запознати твърдят, че си отива заради покровителство на мащабна контрабанда на дизел и газьол от Молдова. Според тях има доклад на полицейския инспекторат, в който пише, че преди 10 години контрабандист на гориво е подарил  апартамент от 70 кв.м. на ул. "Г. С. Раковски" в Бургас на Милен Димитров в замяна на покровителство на схема за разтоварване и продажба на дизел без акциз и ДДС. Ченге №1 на Бургас оказал натиск над свои колеги да подпишат документ, позволяващ на Николай Филипов - собственик на Порт „Европа“ и футболен бос, да разтоварва горива във въпросното пристанище, въпреки че не е пригодено за такава дейност.

Твърди се още, че преди около 1 година инспектората на МВР е започнал разследване срещу Милен Димитров по сигнал за корупция и нерегламентирани отношения с „оперативно интересни фигури”. Комисарят поддържал дългогодишни връзки с лица, разследвани за данъчни измами и криминални престъпления, които си плащали за това. За никого в Бургас не е тайна, че Милен Димитров обича да си пие кафето с Митьо Очите - точно този, заради чието разкриване беше назначен на поста директор на ОД на МВР Бургас.

През 2009г. той беше пак така изненадващо назначен на мястото на Васил Едрев от тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов, с който бяха в много близки отношения. Назначението дойде в момент, когато Едрев очакваше похвала за перфектно отиграна акция за залавяне на наркопласьори в Приморско. Акцията беше определена от полицията като една от най-бързите за последните години. Вместо с награда обаче, Цветанов се появи пред медиите с новината за отстраняването от длъжност на Едрев и смяната му с Милен Димитров. Тогава Цветанов благодари на Едрев и посочи, че изборът на Димитров е заради борбата с наркотрафика по морето, визирайки успешните операции на Димитров срещу Димитър Желязков-Очите.

Дошъл ми от Горна Оряховица и решил,че може да стигне толкова далече,че да пипа пристанището и горивата...то там прошка няма..

ня ня ня ня...
намерих златна гривна 10гр...
ня ня ня ня...
300лв съм напред

:24: :58: :45:

Дори да се потя не ходя по земята усещам че летя.
Под краката ми покриви, а не помня да съм закусвал хеликоптер.
Една бири, бири 2 .. бири мири 3, и изведнъж тя пред мен бикините свали.
Вечерта бяхме мяу мяу, сутринта стана бау бау на вратата и казах чау чау.
Айде да ходиме викам о нее!
Айде да пиеме викам о йее!
Вкарваме гол и викам олее! ..

Тука ще стане много добрее!

И след миг влизам пак с пиянският си стил,
много не мисля кво говоря а с кво съм прекалил.
Което е често .. това не е тайна,
но чувствам се зле когато ме водиш на чай в майна town.
Get down, get down everybody get down,
не не е James Brown по - скоро съм Jack Black.
По - скоро летя над града и движа врата ти напред назад.
И щом мъглата се избистри идват най - злите ми мисли.

2 пръста .. 2 пръста напречно ..
Кво стаа майка :дд ..
сипвай до горе бе!
Айдее наздраве оркестъра.

:72: :1shocked: :10:

понеже има образи слагащи бг рап=бг чалга...
незнайна логика и тотална грешка в звуковия и визуалния стаил..хе хе..
та..в най-скоро време ако спекулацията продължи стягайте се в кръста и сериозно,защото смятам да я карам на интуиция залагайки ма музикални постове отбрано АЗИС И ДЕСИСЛАВА../..А и Славка Калчева..хе хе..че на къде без нея:D:d

http://www.youtube.com/watch?v=V8gw2UHNPGk

още съм в еуфория от материалния късмет,който ме изненада оня де..до сега винаги съм губила и не съм намирала нищо..
освен един телефон преди 4години около 600лв. струваше,но него го подарих на брат си веднага така,че не се брои..

вижте каква притча на деня ми се падна днес...

Аз зная за какво се молиш

Един дервиш отишъл на баня, изкъпал се добре и излизайки от банята поглежда, че няма пет пари в джоба си да плати. Тогава той се обърнал към баняджията, казал му "благодаря" и си заминал.

- Чакай, ами пари? - го пита баняджията.

- Нямам.

- Тогава защо си дошъл?

Дервишът се видял в чудо, отправил се с мисълта си към Бога и казал:

- Боже! Или ми дай пари, или събори тази баня.

В този момент се чува голям шум. Банята се съборила и баняджията притърчал да види какво става. Дервишът си заминал спокойно. Като вървял по-нататък, той видял един ходжа да се моли и му казал:

- Аз зная за какво се молиш - за пари.

Автор: Беинса Дуно

Здравейте на всички! :)
Искам да ви пожелая много мигове ! :)
Нека спомена никога не свършва! :)

АМА СПАСКЕ,ЛАМЯ ТАКАВА...ЩО МИ ПРАЩАШ ТАКАВА БУРЯ МА..
ЗАЧИСЛЕН ОБЛАК С ГРЪМОТЕВИЦИ И ВЯТЪР ЗА ГАРНИТУРА...
ТЦ..ТЦ...ЩО СИ ТАКЪВ ПРОКЛЕТ ДИНОЗАВЪР С КРИЛА  ;D

Милен Димитров е в продължителен болничен у дома заради наскоро станала известна като диагноза дископатия и заради внезапно разразил се от стреса диабет, който днес наложил цял ден да му правят кръвни профили.

http://www.burgas.utre.bg/2014/06/14/235566-izpluvat_senzatsionni_podrobnosti_za_krasavitsata_valya_ot_burgas_vizhte_shokirashtoto_povedenie_na_gadzheto_y_valentin_predi_smurtta_y

http://www.youtube.com/watch?v=BfSlaBS_F-o
izsviri me s pravilniq ton
procheti me az sam v teb...
nqmame pravo na mrasno prane...
:10:

Status
Затворена за нови мнения.
Back