• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
цитат на майка ми : " Стига с тези монашески истории...туй няма да ям,онуй няма да ям.." ;D

Да благодарим на Админ 1 за оправения форум...и за работещите видео-опции  :43:

Tarsi se informaciq za teritoriqta na grad Varna!
Izdirvam chovek,ot avstriiski proizhod,okolo 40godishen,na ime Erik
jiveesht v grad Varna....pritejava karavana i jivee v neq nqkade v ramkite na Varna,kadeto nai veroqtno e platen parking za karavani ili nqkade kadeto obshtinata razresheva da bade parkirana i da se jivee v neq.Izvestno mi e che do momenta ponqtieto"sinq zona" e neponqtno za varnenski okrag...poradi tozi fakt nai ve4oqtno nqma ogranicheniq i zabani za parking.
vidimo sastaren 40godishen maj,nqma gorni i dolni predni zabi,rus,sas sini ochi,avstriec,otgovarq na imeto Erik...vodi kuche poroda arjentinski dog...kucheto e 4 godishno,golqmo,bqlo,otgovarq na imeto Ares.
vchera vecherta chovekat ne priemaki reshenieto vaprosnoto dogo da bade osinoveno ot men...predizvikva stooanina na duel...kazva che zagubiliq gubi kucheto...pecheli duela i protiv volqta i saglasieto na sobstvenika otvejda kucheto.Kucheto go poznava zatova e tragnalo v kolata mu dobrovolno.

намерих снимки на австрийско-говорящият побългарен самурай,който  се представя с образа на бивш наемен войник по времето на балканската война във Сърбия,Черна гора..76-74 набор е...и по този начин се представя въпросния австриец Екик..от първия миг като приятел на момчето на кучето...макс 1-2 години...до последния миг в който печели уж модерен рицарски двубой полу на шега и игра..а всъщност съвсем сериозно намерение...вика кучето в караваната,затваря и газзз...тръгва си...
"ще му и пичката материна.."...хххххх..хх...мъртвороден духовен мелез...
страшен луд-хладен бивш военен...Инка внимавай..
А някъв мирис на СТРАХХХ...РЕСПЕКТ И ..де да знам бе...амааа...шшш...еми никак не ми е страшен този гей авер с обица на лявото уше...и очила...
да му трясна кратко възпитано лично съобщение е фб..аржентинеца утре в 8ч на мястото от където го е взел за една вечер да се сбогува на гости...:) не се ли върне кучето в дома си в 8ч...опция 1 от дългия ми идеен списък: 8.30 при ветеринар осиновявам по паспорт песа..след 30мин в Централното РПУ..При познат екип..пускам сигнал за откраднато куче..и цялто инфо за човека и истината и хронологията на случилото се по време.и да бяга...или пък не..а реши да ме изплаши и мен с митология за личност и его ..драмите на живота му не ме интересуват..времето ми е точно...8ч. чакам Арес.:) иначе пускам го в полицията

https://www.youtube.com/watch?v=xUmp67YDlHY
Много поучително видео, кампания против затлъстяването!

da vi izdam ednA taina..urocite na vseki edin sa 12 po plana na sazdetelq...no obiknoveno vodachite iziskvat ot 8-10 da badat vzeti

Status
Затворена за нови мнения.
Back