• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Shto se pravq che ne razbiram li.,,..taka mi e po lesno...za fragmentiraneto..,,da...sreshtanah dusha koqto pritejava 50 procenta ot cqloto...ot roditelskata dusha  sastavena ot 12 grozda.,.napolovina  zaguben e.,,i ne savsem,.po 25 procenta deli s oshte dvama...pri vsichki e zadeistvan kod za samounishtojenie...,moq chovek  shte specheli.,,.principa na roda...interesuvashe me zashtoto tova se sluchva s hora s rodovo poteklo.,sluchva se s hora s chista kravna liniq

Пияната тояга търси малко баунс.
Големия и Килата влизат в тоя house.
Толко си генгста' колко Мики Маус.
Виждам,че с охрана ти е следващият танц.
Move you body, move your body,
move your body сякаш гръм та удари.
Казах move your body, move your body,
напих са аз и до мен едно магаре.
От бутилки барикада, в къщи с ограда.
Аз съм от Охайо, пустинята Невада.
Охраната ме бара, на плажа ще го вадя,
викам и пикая, само си играя!

otkriite liubimeca v klipa..haha..mlechno bql na cvqt..nisak i stroen kato taburedka...podskacha v nesvqst do  kolata..he he...Bullyy :)

какви интереси обслужва този форум се чудя все по-често...не е важно чий,а какви...
искрено и лично при затворени врати..
форума е духовен по дяволите...
ами аз отдавна нищо ново не мога да науча вече тук..
всъщност кога ли  е имало...опитвам се да се сетя ,...наистина няма..
"искрено лично...мемоари в лични теми..."
а личните теми честно казано...дори и те са скучни,защото не са за обществено четене и ползване..
та пак въпроса...какви интереси обслужва форума..

Името на форума е само по себе си достатъчно като отговор за целите му.
Това че някой е преценил да споделя си е негов избор.
Във форума за съжаление няма разпалени дебати по ред причини...една от тях е
че просто много хора спряха да пишат тук.

Хората,които спряха да пишат и влизат са трима....останалите потребители от списъка са наминали само от любопитство и са си отишли обратно във вече оформената с йерархия Секта...дори и след като Гуруто им реши,че няма потребност вече от тях и разтури куп тора им...те не се появиха.трима потребители са липсващи,останалото в списъка е като списъка с покупки до магазина...за Зерото всички трябва да се замислим защо и как..не съм аз причината между другото да се засегне и да си тръгне и това още повече крещи,че има много сбъркано нещо тука...
има гости...четат и дим да ги няма...ааа освен изключението с дамата в тема "БИПОЛЯРНО РАЗТРОЙСТВО"... :28: :28: :28:

Излишния коментар в тема "БИПОЛЯРНО РАЗТРОЙСТВО" е изтрит.
Ползвайте опцията информирай модератор.
Моите наблюдения за напусналите този форум са други.
Облика на форума се определя от пишещите в него.
Така че всеки от нас тук малко или повече има вина и отговорност това да е така.

Ама аз не съм казала,че е излишен коментара...
просто самата тема я създадох покрай поредното обяснение на полицаи и медии за причината момичето във Варна да скочи и да се удави..това е диагнозата по портокол за всеки случай...на "suicide"-поведение...редуващи се кулминации на агресивност,депресия,тъга-еуфория...поведение на човешката психика което се характеризира с тряскащи се от тавана в пода резки,сменящи се биполярни настроения..
коментара беше ок...просто - "за просветените в биполярното разтройство " ..кои ли са просветените...страдащите от него...регистрираните патологични случай с такова...
исках по най-мекия начин да ви посоча единствената тема,заради която се е регистрирала дамата ...т.е регистриран гост и единствен коментар...
няма просветени..изгонихме го Борко щотото...просветеността му в тази посока ми дойде в повече...
така де..хора с психични проблеми ли само да ни четат,регистрират и коментират..
..аз тука няма с какво да задоволя духовния си глад когато искам да чета...
кога някой ще сподели и с мен прочетена информация тук..
кога някой ще направи нещо за този форум,което да не обслужва единствено и само личните му..даже бих казала прекалено личните му потребности и интереси...
чудя се как отдавна Влади не е престанал  финансово и технически да се ангажира и занимава с форума. 

"Облика на форума се определя от пишещите в него."
ааа извинете аз съм значи 90% причината за облика...ами да по темите 40% обаче съм аз...50% ти..цял раздел информация си направил труда вмъкнеш..и 10% процента общите глупости на всички,драматични любови и мойта простотия от време на време с Килата която би трябвало и най-големите сухари,депресари и комплексари да развесели поне малко..за съжаление се оказа,че чувството ми за хумор краЙНО НЕ СЪВПАДА с вашето..
положението е много зле вече не реагира никой на нищо..като изпаднали в будна кома сте..

Лично за себе си мога да кажа че следя форума и го държа под око.
Не съм забелязал някой да пита за каквото и да е в последно време.
А дали някои са в будна кома или не... нищо не е такова каквото изглежда.
Предпочитам да взимам отношение в сериозни теми където имам какво да кажа
или споделя от себе си.
В други случаи просто си мълча.

Странник said:
Лично за себе си мога да кажа че следя форума и го държа под око.
Не съм забелязал някой да пита за каквото и да е в последно време.
А дали някои са в будна кома или не... нищо не е такова каквото изглежда.
Предпочитам да взимам отношение в сериозни теми където имам какво да кажа
или споделя от себе си.
В други случаи просто си мълча.
много добре знам,че следиш постовете тук...не си в списъка с хора,който директно и индиректно посочвам по горе...
и по добре,че си мълчиш в по простите закачки и постове на елементарен език в общата тема..щотото ако не си мълчиш трябва да ми тряскаш бан след бан...
:03:

ot 7.30h sam na razhodki po plaja..posle oshte dva pati...napravo sam trup...tva Bela-Mu nqma umorqvane be...sedq do nego v morskata i spaaa...edin chichak na plaja sutrinta reshi da ni sakara zashto sam dala da pie ot dushovete voda...vikam izchezvai chichoo..sega shtql da vikne grajdanska policiq kade mi bil namornika...pusnah kaishkata i mu vikam iskash li da se zapoznaite g-n Nikoi:d,,,az li sam g-n Nikoi...i buistva..vikam tochno ti za men  si gospodin nikoi..vikai gi be...v obsega na parvo raionno sam i imeto mi e Hristina Todorova..vikai gi chakam te...:)pribra telefona imi vika...ama che si nagla..vikam mi nagla sam da..:dshtoto moga da si go pozvolq :d

po nagore pak edin dqdka...moito Muuu reshi da aka...nosish li mu torbichka..vikam TCCC...:d bravooo...i barzaa obache naprede..hahha..sledobedno..nosim kaskata/namornika/  shto ne sam go bila slojila drug chichko...vikam-zapovqdai,ela mu go sloji sam..:d

Status
Затворена за нови мнения.
Back