Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Супер обяснено, да допълня че с кръвна картина може да установим дали имаме липса, особено препоръчвам да си направят кръвна картина вегетарианци и вегани. В кръвната картина се разпознава поSine Wave Zero said:за Витамин B12 - майка ми тия дни ми наду главата за него....
https://www.facebook.com/groups/248284912025862/permalink/467097566811261/
Да си обикновен веган е отживелица. Може и да не искаш да занимаваш другите с личния си житейски избор като непрекъснато им натрапваш идеите си за правилно съществуване, но защо тогава изобщо си веган? А? Влезни в час!
Ето как в няколко бързи стъпки лесно можеш да се превърнеш от никому неизвестен обикновен човек, който просто не яде месо и животински продукти, в агресивен веган с таен план за завладяване на света.
Симулирай клане в центъра на София
Действително най-адекватният начин да заявиш любовта си към всички живи същества на планетата е именно симулацията на масово клане в центъра на София. Грабни секира, хвани нож. Омажи се с кръв, запечати се в найлон, наподобяващ тарелка с пилешко от Кауфланд. Бий, налагай и дери хора посред бял ден на публично място. Е, навярно 5 годишните дечица наоколо не осъзнават напълно, че това е просто театър, но кво ти дреме? А и какъв по-лесен начин да ги научим на обич и смиреност от една импровизирана възстановка на масово убийство по пладне? Нека знаят, душиците.
Сравнявай кокошите яйца с човешки бебета
Не прави особена разлика между черен хайвер и новороденото на съседката. Всички имаме своето място под това небе. Кои сме ние, че да се слагаме на по-високо ниво от една риба? Ако видиш бременна да излиза от KFC, я анатемосай със съпътстващото обяснение, че хора, които допринасят за страданието на тази планета, не заслужават да живеят, камо ли да се репродуцират. Ако тръгне да задава въпрос или да говори, апострофирай я, докато не видиш сълзи в очите й, след което грабни пилешките крилца и почни да замеряш с тях случайни минувачи, били те месоядни или не.
Презирай хората с различна от твоята гледа точка
Ако някой се опита да ти обясни, че уважава твоя избор, но обича месо, то нека вселенският гняв го застигне на мига! Той веднага трябва да разбере колко некомпетентен и лош човек е всъщност. Това може да му бъде внушено чрез крясъци, атакуване със серия от клипчета, изобразяващи нечовешко насилие над зайчета и обвинения, че именно той е отговорен персонално за тяхното страдание, както и за всичкото зло на света. Може би и за водата на Марс и за още няколко произволни научни факта, които, дори да нямат връзка с разговора, подсилват драматичното усещане и всяват смут у него и околните.
Винаги, навсякъде, с причина или без, заявявай, че си веган
Основна твоя цел е всички непрекъснато да са информирани за това твое качество. Нека гардеробът ти, домът ти и поведението ти непрекъснато крещят, че ти принадлежиш към онова избрано малцинство, което ще ни поведе напред към едно по-светло бъдеще, в което агресията и страданието са мит. За целта са подходящи фланелки с надписи от рода на „Ами ако аз изям твоята майка?“ и снимки на трупове, случайни и неадекватни забележки към непознати хора относно обяда им, обикновени крясъци, гласящи „аз съм веган“, на публични места и др.
Критикувай, поучавай и наставлявай околните
От първостепенно значение е да усъвършенстваш осанката на мъдрец. Някой, който е наясно с нещата. Замислено изражение, спокоен на пръв поглед вид, очи, в които се чете „аз знам ИСТИНАТА“. Това, разбира се, работи, само ако е придружено и от достатъчно широк пакет словесни проповеди, в които си служиш с неясни факти и съмнителни статистики от рода на „през 2012 година в Черна гора за производството на една пържола умират 22 здрави говеда от породата Холщайн“. Човекът отсреща съответно онемява и това е твоят миг!
Ето че не е сложно да бъдеш различен, нетипичен, уникален и още 10 подобни думи, които формират 60 процента от речниковия запас на средния участник във „Vip Brother”. Но за това – друг път.
източник: http://binar.bg/36179/5-brzi-nachina-da-se-prevrnesh-v-agresiven-vegan/