• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Жива да не бях! Славчо проговори и друго освен емотикони  ;D

На всички честитя новата година. Нека всички лоши неща останат в старата, а през новата да се радваме на здраве, щастие и късмет! :-*

За много години на всички!
Много здраве, щастие и късмет! :)

П.П. Хъм ... и аз нямам аватар ... ся ще потърся  :-[

Спамвам ...
ама спешно ми трябва линк към фейсбука ...
Ама някой статийка или снимка ...
на работа пак са бърникали защитите ...

:) Вие не пишете ще ви кажа нова шега хрумна ми вчера :)
знаете ли как ще правя сех с различна жена всяка вечер .................... Ще стана бежанец
хахахахахахах :)

Славчо, тъкмо почна да говориш и ще си ходиш.
Я тука ни разкажи нещо за себе си :)

yo_yo said:
:) Вие не пишете ще ви кажа нова шега хрумна ми вчера :)
знаете ли как ще правя сех с различна жена всяка вечер .................... Ще стана бежанец
хахахахахахах :)
Shte pravish sex vsqka vecher s razlichna jena izpovqdvashta Islqm...tochno tolkova,kolkoto kamikadzetata gi chakat 40detstvenici v Raq I vsqka sutrin otnovo sa detstveni..hahahha :d
po dobre idi se vzrivi nqkade za pari :D

Той имаше предвид за случаите на изнасилвания от Европа.. (Германия, Швеция и т.н.)

Не че нещо, но все пак.. тъй като съм много добре запозната с тая новина дето обиколи цял свят,да кажа че т.н. бг медии отразяват грешно нещата и от не всички гледни точки. Телевизия и аз не гледам по принцип, погледнах веднъж как отразяват фактите и ми стана лошо,нека който желае, да гледа, но да има и едно наум, понеже има грешни факти и неотразяване на различни точки от общественото мнение.

Status
Затворена за нови мнения.
Back