• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Мислих, мислих и викам Брех много съм смела нищо не ме плаши..и тогава се загледах в номер 1 и викам тоА шИ е  ;D ;D ;D

Не видях модел на тъпотията и суетата човешка... защо ли трябва да се плаша от изброените 8 ?
Защото така трябва...да си уплашен все от нещо.
Убиеца може да бъде и с ангелско лице.
Спасителя може да изглежда и като Квазимодо.
Преливането на едното в другото е винаги в действие и то динамично и във всеки миг.

Странник said:
Не видях модел на тъпотията и суетата човешка... защо ли трябва да се плаша от изброените 8 ?
Защото така трябва...да си уплашен все от нещо.
Убиеца може да бъде и с ангелско лице.
Спасителя може да изглежда и като Квазимодо.
Преливането на едното в другото е винаги в действие и то динамично и във всеки миг.
И аз така си помислих първо... защо трябва да се плаша.. Но на пръв поглед дадено лице ти се струва плашещо .. или по-странно... интересен псих. тест

Власти said:
аз избрах 8 - имам проблем с половата идентичност според сайта..  :-[
Ами вярно си е, жено  ;D

При мен е скрит садизъм  :05:

Ако може да попитам публично Странник от кога се заинтересува толкова кой какво пише във форума, след като преди не му пукаше за псувни, клипове, латиница, тотални несвързаности във ВСИЧКИ теми от {100 кила}, което в крайна сметка доведе до тотална тишина и отлив на мислители.

Защо има двоен стандарт ? На какво се дължи това?

Не е ли форума място за всеки, който иска да изрази своята гледна точка?

П.С. Критиката ми не е насочена към 100 кила, която ми е приятелче, а и вече си оправи поведението.

Власти said:
Ако може да попитам публично Странник от кога се заинтересува толкова кой какво пише във форума, след като преди не му пукаше за псувни, клипове, латиница, тотални несвързаности във ВСИЧКИ теми от {100 кила}, което в крайна сметка доведе до тотална тишина и отлив на мислители.

Защо има двоен стандарт ? На какво се дължи това?

Не е ли форума място за всеки, който иска да изрази своята гледна точка?

П.С. Критиката ми не е насочена към 100 кила, която ми е приятелче, а и вече си оправи поведението.

Публично и ще ти отговоря - знаеш че в дълги периоди от време бях извън страната без достъп до нета.Това ми пречеше да упражня някакъв контрол или да имам някаква идея какво се случва или да имам някаква  реакция поради очевидното ми отсъствие.На по късен етап вече констатирах и аз като теб това което спомена и беше вече късно.Контрола на ситуацията зависеше от теб и още един участник в този форум.Но вие не взехте отношение когато му е било времето.Въпреки това постфактум се постарах да поправя това.

В случая с последните публикации нещата са прости - това което усещам и виждам е нездраво и е заблуда.Но в съвсем издържан аналитично стил доказвам и своето твърдение пряко с факти и логика.Без празни приказки,простотии и клишета.
Всяко свое твърдение мога да докажа и обясня  чрез реалността в която живеем .
В случая в светлината на последната тема автора не е в състояние да го направи.
И още по глупавото е че въпросния участник в нашия форум вместо да е благодарен за критиката и показването на слабите места ме нарича с епитети които нямат нищо общо с това което всъщност правя за него и вас самите.
Какъв е моя възможен избор всъщност?
Виждайки несъстоятелността на дадена идея мога да я критикувам за да може автора да я поправи,измени и подобри?
Мога и да не правя нищо и да ви гледам сеира.
Вместо това ме обвиняват в двойни стандарти,наричат ме с какви ли не епитети.
Толкова ли сте слепи всъщност?
Ще се въздържа от други свои въпроси за момента.

Само ще кажа, без да вземам страна, че вина имаме всички и най-вече ние 3-та, като админострация.

И, когато всички по различни причини не пишехме тук , форумът не е бил без надзор. Забравяте за Мишо, който дълго време се справяше с това, което в онзи период на нас ни е било трудно - да бъде безпристрастен.

Аз предлагам да оставим споровете в миналото и да си стиснем ръцете. Все пак не е важно какво е било, а какво ще бъде.

Сега пък всички скочихте срещу Власти. Еми, сигурно няма да учудя никого, но го подкрепям и част от изразеното негово становище е и мое.

Не постъпвате правилно с Човека глас и забравяте защо създадохме този форум - да се изразяваме свободно.Повтарям СВОБОДНО! Какво ви пречи човекът? Аз изобщо не го чета. Не ми е интересен и му споделих на лични, че това, което пише не ме вълнува, просто държа да се спазва що годе нормален тон на разговор и да няма крайни обиди.
Нападнахме го все едно се е изсрал с извинение в ъгъла и го подлагаме на другарски съд. Не смятам, че с писанията си е опасен, освен това - масата хора НЕ го четат, защото стилът му на писане е отвратителен (и това му споделих).
Не е етично да му махаме пръст, както виждате той няма да си промени мнението, както и вие вашите, защо задълбавате. Разбирам ви от една страна, но от друга, ако се погледнете е грозно! 10 с/у 1,вслучая 2-3 ма.
И да..има двойни стандарти, дори аз не отричам, че съм била пристрастна и затова дълго време не съм си изпълнявала задълженията на Модератор( с което не се гордея) и съм благодарна на Мишо, затова че успяваше да върши чудесно административната работа тук.
И още нещо ще ви кажа - стига сме търсили под вола теле. За Бога познаваме се от години, какво имаме да делим? Нищо.. Тук са хората от индиго форума, които обичам..защо трябва да се дразним и да си намираме ябълка на раздора?

Status
Затворена за нови мнения.
Back