• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Синеочка - Какви обиди има отправени към Гласи Слънцето от мен?
Това да критикуваш една идея и теза от кога се превърна в нападение?
Човека си пише свободно и никой не му забранява това.
Моя милост си пише и критикува също така свободно и то аналитично без празни приказки и емоции.
Кой на практика обижда с епитети ? Аз ли?
Какъв довод са епитетите в една теза или спор ?
Нима това не издава на какво ниво е самия автор на темата който е вероломно ''нападнат'' от мен ?
На никого не съм скачал нито пък имам за идея да го правя .
Още повече че тук се познаваме лично повечето.
Но виж ако можеш отговори защо на мен ми скачат при положение че подлагам на критика една теза и идея.
Е,аз не се оплаквам, нито се жалвам...той Странника носи на всичко...  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=yWr8HQayBUQ
ot ono  vremekomunikirams muzika s vas..nqma da zakachate Strannika shtot shte izkocha kolkotosam primirena I shte vi namachkamfasonite s tri udara

Гласът на истината
Пописали
*
Публикации: 54
Дзен
Профил
Лично съобщение (Активен)

Re: (Без заглавие)

« Изпратени до: Mортиша -: Днес в 23:47:38 »
ОтговорОтговор
Отговори с цитатЦитат
Изтрий съобщениетоПремахни

Тва дето АЗ съм го ЖИВЯЛ ти не можеш,дори и да си го ПРЕДСТАВИШ!

Така,че НЕ ме плаши с някакви си ми „Драгончета“,че да НЕ викна „бригадата“,че тогава ще видим Кой ще ИЗпуши ПЪРВИ!  ;D
Уведоми администратор
.

Гласът на истината
Пописали
*
Публикации: 54
Дзен
Профил
Лично съобщение (Активен)

Re: (Без заглавие)

« Изпратени до: Mортиша -: Днес в 23:49:13 »

« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
ОтговорОтговор
Отговори с цитатЦитат
Изтрий съобщениетоПремахни

Това дето АЗ го имам като Съюзници,ти НЕ можеш да си Го Представиш ДОРИ!Така,че Ти ВНИМАВАЙ с КОЙ се заяждаш!!!!  >:(

TOVA BESHE CITAT OT SABSHTENIQTA NA GLASA NA ISTINATA..DETO SKORO SHTE E GLASA NA PLACHA...
EI DRAKARIS EBAVAT SE S TEBE Q MU POKAJI SAMO MALKO KAKVO MOJESH...LEKICHKO SAMO GO BAZNI...

Ще е хубаво да си имате представа какъв трол е нашия нов приятел Гласи Слънчицето.
За справка вижте темите тук:

http://xcombg.net/index.php?board=28.0

http://xcombg.net/index.php?topic=2166.0

http://xcombg.net/index.php?topic=2165.0

и др.

Въобще разгледайте темите и постовете на потребителя Гласът на Истината във всичките му абревиатури.
Нашето Гласи Слънчицето бил и МАГ моля ви се...

Стилът на изразяване и най-вече на оцветяване няма как да се сгреши или обърка с който и да е друг.
Същото се случва и тук вече.
Гласи Слънчице какви са тия ругатни във форум?
Ти въобще имаш ли идея че на този свят има и други хора освен теб ?
Или те хората са матр'ял и някакви там пионки?

Ей, Гласи Слънчице мое - имам само своята Душа за съюзник или по скоро аз съм и съюзника защото Я следвам.
Добре си дошъл точно където трябва !

Власти ,Синеочка - какво ще кажете ?
Ще ми е интересно да чуя вашия коментар.

мммм....дръпна изведнъж на лични на заден ход...
Кралицата щяла да му забрани или нещо от сорта да влезе в енергиен Побой с мен :)
що...
аре бе Гласи ..
Хосефина винаги е навита за един БРУТАЛЕН ДУХОВЕН ЕНЕРГИЕН ПОБОЙ...И ПОГРОМ НАД НЕЧИЙ ДУХ И ТЯЛО :)
АЗ НЕ СЪМ МАГ:)
И ЗА СЕГА НЯМАМ ТОЛКОВА НЕНАВИСТ,ЧЕ ДА ТЕ НАПРАВЯ ОБРАЗ НА НЕКРОЛОГ..
ЛЕКА ТЕЛЕСНА УЖ СЛУЧАЙНА ПОВРЕДА САМО :)
НЯМА ДА ТЕ НАПРАВЯ ЖИТОТО ДА ТИ ЯДЕМ

Пържена филийка said:
Батеееееееее..... кай честну!
Това са АТЛАНТИТЕ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
А-ТАЛАНТИТЕ!
...талантите от А група, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
......
......
......
......
......

ББББЕЕЕЕЕЕ-Е--Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е!

I tqhnata Kralica chuek :D

ХАхахахаххаха https://www.youtube.com/watch?v=ZUpU0SfpOp8
https://www.youtube.com/watch?v=MwNaoTPvvLo
Тва ми напомня на нещо ;D ;D ;D

не зацепвате ли че глас на истината или къвто е тва му е професията такива хора ги има на всякаде в интернет и в реалния сват невероятно огрмно внимание му обърнахте което говори повече за вас от колкото за него. Даже се стига до перистроика на више ниво в форумната дминистрация. ЛОЛ а тука пишат 6 човека не трябва много

Хах ... верно!
Абе тук някой се е раздвижил ... ама честно ... хич не ми се чете ... ама знам ли може да реша да се позабавлявам и да разпусна! :)

А да .... Здравейте, живи и здрави на всички! :)

Mортиша said:
ooo...edin cql den pochivka za nashite duhovni ushi ot radioaktivniq ni oblachvatel narichasht se Glas na istinata..:)
Айде стига и ти, че си за чист бан. Ядосваш ме понякога. Оставете го да си пасе. Кой го чете? И кой го слуша? Всички се натоварихте от няма нищо.
Добри и Чайката, и двамата ви е хванала сатурновата дупка, позната още като предрожденденна депресия. Да се стягате, чИ нИ мЪ кефите таквиз. Особено пилето  ;D

Пържена филийка said:
Ти откъде знаеш, че има Сатурнова дупка, консултирала ли си се с Гласи, или цитираш книжките ? ;D
Добри, напоследък си станал Злия  >:(  НИ мЪ кефиш такъв ..пак ти го казвам.

Абе днес как може да е едва четвъртък ... ужасно бавно минават тези дни... добре че ще си почина 2 дена в дните няколко. ще ида и ще се пека на слънце ... ако облаците позволят! :)
И вие хванете малко тен ... то е добре за кожата :)

Добри, за какъв псевдо морал ми говориш, за какво злато? Ти сериозно ли?! При все, че се знаем от толкова години и сме яли и пили на една маса и сме си близки. Ти сериозно ли, познавайки мен и Влади реши, че сме заблудени по отношение на Гласът?! Много, много жалко, ако е така!
Псевдо морал - тук не виждам. Редно ли е ми кажи, когато някой е паднал другите да го ритат и то за Дожре дошъл?! Дори да е най-големият нещастник, дори Дидо да е, пак не го приемам за нормално и за морално. Не смятам, че информацията, която той споделя е полезна, но не я смятам и за спам. По същата причина поради, която не смятам и писаното я дневниците за спам.
Хайде да приключваме вече тоя спор и да не се правим на сърдити и обидени! Няма смисъл разбери!

Status
Затворена за нови мнения.
Back