• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Гласът на истината
Пописали
*
Публикации: 57
Дзен
Профил
Лично съобщение (Неактивен)

Re: (Без заглавие)

« Изпратени до: Mортиша -: Май 18, 2016, 20:43:24 »
ОтговорОтговор
Отговори с цитатЦитат
Изтрий съобщениетоПремахни

РАСИСТКА с РАСИСТКАТА ТИ!

Ти КАК ще ОБИЖДАШ на РАСОВ и ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК!

Ти НЕ знаеш ли,че това е НАКАЗУЕМО!Даже,в НПК го има-ПРЕСЪТЛЕНИЕ от ОМРАЗА!ПРЕСТЪПНИЧКА!!!!

И КАКВО като майка ми е циганка,а баща ми се мисли за Македонец!Аз ДА НЕ БИ ДА НЕ СЪМ ЧОВЕК заради ТОВА!  >:(

П.П.Вас Ви ПОБЕДИХА още Втората световна война!ЗАБРАВИЛА ли си В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ!?

sprqla sam da govorq s tozi chovek ot togava oshte,prodaljava da mi se  palni poshtata s gluposti...
posle kato zapochna da psuvam ne mi se sardete

http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=fqn10quj3tlvaq7rth7mahgju4&topic=1310.0
Deja vu...

Странник, Пържена филийке и Мортиша, ето защо смятам за излишно да се занимавате с въпросния човек. Изхабени думи и нерви и излишно напрежение. ;)

Изхабени думи и нерви? Напрежение?
Познаваш ме... за мен това си беше и си остава гимнастика.
Извора не се пази чист с бездействие и равнодушие.. искат се и действия.

ЧРД  , мила чайкее. Жива и здрава  :-* :-* :-*
chestitrojdenden_8.jpg

Йейййй, форумът се завърнаа
Честит рожден деееен и от мееен, все така силна бъди!!!

На Догото основна Аржентинска черта му е съчетала в селекцията му - Безтрашно,Силно,Агресивно,с никакво чувство за Самосъхранение поради не знаещото Хищническо съзнание "Що е Страх?"
Голяма Комбина сме двамата :)
само Дъртите,Живите-Мъртви,Некролози...:)
Ръста и Извънгабаритната му бяла Дупара,,,
и ги мъчи колко много яде вероятно,и какво местно е в менюто му на ден...викат тая шия не е от трошия...
и от страх и от завист за манджата и грижата за куче..
други имат ненавист,ако техни деца и внуци имат куче и им е основна грижа и важност всеки ден..
а не обгрижват,обслужват и даряват с основни хр.продукти ...
само дъртите баби го мразят ме от страх,а от хранителен инстинкт и чувство за самосъхранение и оцеляване,
:)
другото останало пъстро,китно,шарено общество ЗАДЕЙСТВА АВТОПИЛОТ ПАНИК БУТОН- ВНИМАНИЕ!НАРУШЕНА МИНИМАЛНА ДИСТАНЦИЯ 15 МЕТРА!- "премини на другия тротоар С РЯЗЪК ЛЯВ ЗАВОЙ НА МОЕ ДЯСНО ..."
рядко ди заглежда някоя лелка към баба,или мъж....бягащи мишени наоколо също не обича,включва му се инстинкт за гонене... и мъже колоездачи...
единствено лае на деца бягащи ли бягащи....
аз им викам с молба бавно да спрът да бягат докато се разминем..
много мрази шума на мотористите,но НАЙ-ЯРОСТНО НЕНАВИЖДА И МРАЗИ АРЕС Е ГЪРМЕЖИТЕ НА НОВА ГОДИНА,той без ушета щот не е слушал,мрази да му се вдига шум в болезнени мащаби и децибели...

не е сила,а е слабост и изкушение да не успееш да овладяваш моментно Гнева в себе си,
Демона на Гнева е опасен Караконджул...
безкруполен и хладнокъвен -тъмната ти съсщност...
дори и в брутално чувство за жесток,черен,зъл хумор...:)
ама когато в речта му надушваш генетичен съвременен упадък на общества,среди и класи...
И АЗ НЕ СЪМ РЪСИСТ КЪМ НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН ТУРЦИ И ИСЛИЯМО ИЗПОВЯДВАЩИ РЕЛИГИЯ РАСИ И НАРОДИ....
АЗ НЕ,АМА АРЕС Е...
МРАЗИ ВСИЧКИ ЦИГАНИ С КОЛЕЛА СЪС ЩАЙГА И РОВИ КАЗАНИ...

не е мещо а е нещо пак е с 2  :) :) ама първия път исках да е с 1 но мишката ми така работи.

Status
Затворена за нови мнения.
Back