• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Добри;D Направо сме баш бай брадър. Пародията! Иначе съм съгласна с написаното от теб.

Хронология на събитията:
- всеки от нас е бил регистриран в индигота
- там се запознаваме като група
- оформя се взаимен обмен на опит,знания
- обособява се група по интерес
- създаваме този форум поради несъгласие с ограниченията в индигота
- развиваме го успоредно с индигота
- индигота бива спрян поради еднолично решение на админа
- оставаме в нашия форум
- след години индигота отново бива пуснат
Ако греша поправете ме .
Какво се вижда при просто вглеждане?
Вижда се че на първо място се намираме в платформата на индигота.
Принципно без това събитие нямаше да го има и този форум, нито да се познаваме , нито пък щяхме да сме такива каквито сме днес.
Несъмнено всеки е повлиял и е повлиян от другите около себе си.
Това е основната ми отправна точка най вече.
И моята визия е много далеч от админа на индигота и неговата персона и евентуалните негови ползи или загуби.
Това за мен е несъществен детайл на фона на другите цели.
Моята визия е фокусирана над разширяването на общността , разширяване на влиянието в духовните търсения спрямо всички които още не познаваме...но знаем че ги има някъде там.
Има много изгубени души.
Ето ...ние сме направили с общи усилия две места в които изгубените души могат да намерят място,съвет,помощ, и разбиране...
Индигота е направен от участниците в него , този форум също.
Рекламите като повод за разделение и/или интриги - губене на време е в моите очи.
Да, разбирам вашите съображения защото и аз имам същото отношение към тях.
Но целите и смисъла на тази комуникация е с далеч по голяма важност от въпросните реклами.
Не апелирам за разбиране или компромиси към когото и да е .
Изправени сте пред избор който е ваш и единствено вашата Душа може да ви посочи верния тон , начин и Път.
Вгледайте се внимателно в себе си , претегляйте , вижте КОЙ говори във вас докато взимате решения и тогава отсъждайте окончателно.
Ако решите да са делите заради рекламите -ваше право е.
Ако решите като мен да бъдем заедно на двете места -ваше право е.
Не деля хората .
Моята цел не е да се делим по между си , а да помогнем заедно на бъдещите ни приятели които ще се появят рано или късно.

Аз не отричам ползата от Индигота. За мен то, значи толкова колкото за всеки от нас, но още тогава, когато другоят форум съществуваше и беше най-големият аз направих своя избор и се отдадох на този. Заради вас двамата с Влади и заради себе си и всички, които също като Добри са се чувствали като в Биг брадър. Но главно, заради теб и Влади, защото ти знаеш какви епитети ви бяха лепнати там и отношението и всеобщото мнение, което битуваше там за вас. И аз реших със сърцето и душата си, че ще бъда с вас срещу всички, ако ще и да сме само тримата. Така ли беше? Ти знаеш, че когато държа на приятел - съм вярна до край! Срещу всички и всичко. Дадох дума и няма да се отметна от нея. Продължавам да смятам, че там не съм желана и не мога да забравя обидите по ваш адрес, нито по адрес на Мортиша. Заради нея пък напуснах индиго групата във фб преди няколко години. Защото тя може да е странна, леко луда на моменти, но никой няма право да я обижда без да я познава наистина и без да знае, че тя струва много повече от много от тях. Индигота престана да съществува отдавна за мен..мъчно ми е, че ти продължаваш да го предпочиташ, само защото за разлика от дзенкс е по-посещаван.

Власти said:
От днес 4.7.2016 влизат следните промени във форума:
1. Странник, поради разделението на ролите си между 2 форума му се отнемат администраторските права.
2. Scanner поради разделението на ролите си между 2 форума му се отнемат модераторските права.
3. Мортиша е банната за 5 дни поради псувни (поредните).

Априори съм приет за враг на форума с това действие на един от създателите на форума.
Според духа на това действие излиза че мога да навредя на този форум.
С кое си действие спрямо този  форум и хората в него заслужих подобно отношение?
Или нямам участие и принос тук ?
Да попитам и още - кой в момента поставя разделението на хората - аз или вие двамата останали админи тук?
Зная че това е ваше общо решение.
Това ли е жеста ти на вярност в приятелство и подкрепа Синеочка ?

Аз нямам нищо общо с това му решение, защо го обиждаш, като го принизяваш до нивото на пионка. Знаеш, че има глава на раменете и сам решава. Лично според мен, това беше ненужно и ако бях аз нямаше да го направя. Аз не мога да си помисля за бан, на някой от вас, заради написаното в предния пост.
Никой не ти отрича участието, дори ако не се лъжа идеята за дзенкс дойде от теб, а ние те подкрепихме.

Добре познаваш Влади и ако помислиш ще се сетиш защо е реагирал така.

Толкова по зле за него тогава.
На това ли те учих Влади?
До там ли стигна ?
Що не вземеш да ми сложиш и бан ?
Или още по направо да ми изтриеш профила с всички писания които съм писал тук ?
Така всичко ще си дойде на мястото без излишни трагедии.
Нали това искаш ?
Действай по смело момче!

Никой нищо няма да трие, това са глупости!
А кой до къде и как е стигнал си е негов личен избор.
Аз го разбирам, макар че реакцията беше крайна, можеше с думи да обясни, но познавайки го, просто е бил  афектиран. Както и аз впрочем. Ядосах се на Дидо, на наивността на всички ви юруш да се впускате в нещо, което отдавна е изгубило своя смисъл, но може би най-много ме вбеси твоята реакция, Странник.
Защото връщането ти към индигота не го разбирам, ама никак. Вече дъвкахме защо съм против индигота - най-вече заради меркантилността на Деян и опасността, която представлява той и честно да ти кажа, Роко, много неща съм очаквала от теб, но ти да си човекът, който да подкрепя всичко това - никога! Още повече и сделки за управлението на форума да склучваш. Защо? Може би нямам право да ти задавам този въпрос и ти обяснение не ми дължиш, но защо за  ога.. За много неща съм те оправдавала, но за това не мога..наистина не намирам логична причина и нещо за което да се хвана.

Решението съм го взел сам и не съм го обсъждал с никой. Не се чувствам предател, чувствам се предаден. Ти имаш достатъчно занимания с другия форум и книгите, които рекламираТЕ там. Този форум беше замислен доколкото си спомням като алтернатива на индигота, а не като "платформата на индигота".  Сега индиготата е отворен и може да помагаш там и да гледаш усмивките на потребителите. Благодаря за приноса ти към този форум, нямам намерение да трия теми или мнения.

Нещата са много по прозаични и прости.
С мен се свързаха хора които търсеха начин за контакт с Дидо.
Идеята им беше да откупят форума. Не се получи и вместо това той реши да го пусне.
Просто свърших една работа по молба на други хора защото имам контакт с него.
Предполагам че успях да се  свържа с него защото се познаваме .
Има и пряк свидетел на обсъждането на този факт в общия чат на скайп.
Ако свидетелят прецени нека потвърди.
Съзнателно няма да посоча името му.

На мен  някой да ми говори за книги и прочее е меко казано смехотворно с подобна тематика , а още пък по малко
да се занимавам с тях.
Старая се да пиша в книгата на Живота преди всичко и вие всички прекрасно знаете това.
Във всеки един от вас живее част от мен и това няма как да се промени.

Предали сте се във вас самите ... то ясно се вижда.
Търсите под вола теле.
А който търси начин , намира и повод.
До там сте се докарали .
Винаги съм бил доброжелателен към вас .
Който е видял лошо от мен да ми прости ако може.
Не тая никакви лоши чувства към никого от вас.

Предвид отношението което ми беше засвидетелствано и действията срещу мен пряко от Влади считано от днес преустановявам своето участие в този форум.
С други думи възприемам този акт на Влади като посочване на вратата ... и то съвсем изненадващо и без никаква комуникация, въпроси или опит за изясняване на ситуацията.
Предаденият всъщност съм аз в светлината на това . Това беше подло .
Така че няма какво да направя повече тук в светлината на подобно отношение.
Действието ми е продиктувано преди всичко от съображения за избягване на бъдещи конфликти тук.
Осъзнавам пределно ясно че само се търси повод за такива при всяко мое действие.
Не е в интерес на никого да ставам повод и причина за конфликти.
Така искате , така и ще бъде.
Връщане назад няма да има.
Сбогом!

По-добре късно, отколкото никога. Включвам се и тук.
Не съм сигурен кой с кой ник е, но не е и важно в случая.
Изключително изненадан съм да разбера развитието на ситуацията, което стана едва вчера.
В общият чат не присъствам, но това също не е важно.
В един момент се оказва, че всички, действайки с добри намерения стигаме до разделения и неразбирателство.
Защо е нужно да се стига до тук? Не виждам някой да е присвоил нещо, нито да е злословил, предал, излъгал или оскърбил и дори някои от тези неща да е станало, смея да твърдя, че е станало несъзнателно и крайната цел е била положителна.
Аз съм този, който поиска да откупи индигота и да го сложи на собствен сървър, тъй като видях, че пада. Поисках го единствено за да върна платформата на тези, които са отделили години и са създали връзка чрез нея. Желанието ми беше сем.Радневи да не участва по никакъв начин, само за да не я използва за рекламата си. В този случай Руслан ми съдейства и се свърза с Дидо, който явно не пожела да я предостъпи, но е предложил да я върне към живот, като тука предполагам, че е предложил на Руслан да я администрира, тъй като се познават и може да му гласува доверие. Мен примерно не ме знае и си няма на идея колко съм луд : D.
От цялата тази ситуация, която се разви, разбирам, че се стига до разделение и дори неразбирателство м/у близки за мен хора като сегашни и минали админи тук. Описвам ситуацията с надеждата, да се забележи това ясно и ако ще се обвинява някой, то по добре да бъда аз. Обичам ви бе, стига сме се карали за дребни неща. Всички ние по тези места, малко или много, сме тук защото имаме желание да разширяваме съзнанието си по един или друг начин и нека това да е стимулът ни да загърбим SMALL TALK и да продължим напред.
Поздрави от Роската : )

Аз да кажа - Обичам ви!
Вземаме решения, после ги променяме, развиваме се.
Страдаме, обичаме, страдаме, убиваме и пак обичаме!
Всеки ден правим нещо, движим се нанякъде - дори и да седим на едно място, пак отиваме нанякъде!
Та нека мине време ... и като умрем достатъчно пъти ще видим какво е станало от нас!

Алоха проатели :)
физическата деиност натоварва. :) да ви светна аз КРУШКА

Последният дракон

На моста те чаках

в надежда облечен ...

Почаках, поплаках,

и тъжно обречен

крилете размахах!

Ти ме намери

в гората без сили ...

Открехна ми двери

в сърцата родили,

любови и вери!

Погледнах в очите,

уплашено смели ...

Погалих косите,

ръцете ти бели.

Обикнах звездите!!!

Коя си не знаех,

но вкусих дъха ти ...

Преди те мечтаех

сред куп непознати

и образи ваех!

Погали ме нежно,

лекува ме с устни ...

С ухание снежно,

милувки изкусни -

почти безметежно!

А после изчезна,

разстла тъмнината ...

С тъга безполезна

и болка позната,

отвори се бездна!

На моста те чаках,

унил и безличен ...

Зората разплаках -

триглав и различен

и плаках ли, плаках!!!

Върбан Димитров

имам въпрос. в поелдните 2 месеца вие ли ви се свят. не точно да се вие некво криво се едно имаш кръвно :) или аз съм пред умирачка :)

yo_yo said:
имам въпрос. в поелдните 2 месеца вие ли ви се свят. не точно да се вие некво криво се едно имаш кръвно :) или аз съм пред умирачка :)

На мен лично ми се вие свят, сърцето ми претупва, гърдите ме болят.. ама го отдавам на жегата :)

Status
Затворена за нови мнения.
Back