По-добре късно, отколкото никога. Включвам се и тук.
Не съм сигурен кой с кой ник е, но не е и важно в случая.
Изключително изненадан съм да разбера развитието на ситуацията, което стана едва вчера.
В общият чат не присъствам, но това също не е важно.
В един момент се оказва, че всички, действайки с добри намерения стигаме до разделения и неразбирателство.
Защо е нужно да се стига до тук? Не виждам някой да е присвоил нещо, нито да е злословил, предал, излъгал или оскърбил и дори някои от тези неща да е станало, смея да твърдя, че е станало несъзнателно и крайната цел е била положителна.
Аз съм този, който поиска да откупи индигота и да го сложи на собствен сървър, тъй като видях, че пада. Поисках го единствено за да върна платформата на тези, които са отделили години и са създали връзка чрез нея. Желанието ми беше сем.Радневи да не участва по никакъв начин, само за да не я използва за рекламата си. В този случай Руслан ми съдейства и се свърза с Дидо, който явно не пожела да я предостъпи, но е предложил да я върне към живот, като тука предполагам, че е предложил на Руслан да я администрира, тъй като се познават и може да му гласува доверие. Мен примерно не ме знае и си няма на идея колко съм луд : D.
От цялата тази ситуация, която се разви, разбирам, че се стига до разделение и дори неразбирателство м/у близки за мен хора като сегашни и минали админи тук. Описвам ситуацията с надеждата, да се забележи това ясно и ако ще се обвинява някой, то по добре да бъда аз. Обичам ви бе, стига сме се карали за дребни неща. Всички ние по тези места, малко или много, сме тук защото имаме желание да разширяваме съзнанието си по един или друг начин и нека това да е стимулът ни да загърбим SMALL TALK и да продължим напред.
Поздрави от Роската : )