Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Пържена филийка said:Скучно ли ви е тук?
Ако да - точно сега е моментът да направите нещо, което ще е точно навреме.
Изтрийте регистрацията ми тук.
Тя е символ на едно приказно минало, в което вярвах че участвам заедно със свои приятели в голям проект.
Който да спомогне за промяна във вижданията на хората за новите възможности и необясними засега човешки проявления. Вярвах и, че с тези приятели можем да се разбираме без предубеждения и жажда за взаимен контрол и доминиране. Без хитрости и спестени истини. А чрез силата на смирението и приемането.
Минаха времена на споделяне на знания, времена на интриги, на споделяне на творчество, на четене на морал, и пак на интриги. И докато предишните пъти желанието ми да пиша отново тук се завръщаше - този път не се завърна. Сега дори не искам да ви се оплача какви проблеми имам. Дори не искам да ви се похваля и какви възходи имам. Искам само да ви съобщя, че съм готов да се разделя с регистрацията си тук. С основното, чрез което всъщност някога комуникирахме. Благодарение на което последните останали в този форум можехте да ме поучавате, определяте, подценявате... използвате. И да се оттегляте в удобните за вас моменти, отново и отново. И ако сте чували за мен, че съм станал по-голям задник от всякога - вярно е.
Всъщност визирам само Влади и Галина. Останалите ви възприемам като неспособни да сте част от подобно херцогство, затова и не ви възприемам като част от Дзенкс.
Ако някой е забравил кой съм - по псевдоним - Sine Wave Zero. Но това е... просто някакъв си псевдоним...