И в тази връзка да споделя, че преди година или две, нещо ме беше нашпорило да обяснявам в разни уж духовни телеграм канали за Бог, как аз го възприемам, какво чувствам в Сърцето си и прочее неща, които ми идваха с висше да говоря и в крайна сметка почти всички ме заклеймиха за луд, или, че се правя на голяма работа, много мъдър и т.н. и ме набанваха от каналите и ме обсъждаха зад гърба ми, те не знаят, че аз (понякога) усещам, когато говорят за мен.
Та мисълта ми е, че масовото общество живее в един абсолютно различен свят от нашият. Аз ги разбирам и не съдя коя гледна точка е "по висша", просто диаметрално различен поглед над Живота.
Имаше един случай в който обяснявах вселенските и херметически принципи и закони (доколкото ги разбирам) и една дама съвсем сериозно твърдеше, че юридически нещата не били така и това било незаконно. Вече забравих точно какво обяснявах за Бог конкретно, което било юридически подсъдно, но още когато се сетя за тази реакция и мигам на парцали - толкова различни светове на съществуване..