• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема

Гласът на истината, за да не ти разводнявам темата за авторегресиите:

Исках да ти кажа относно това:
...
Ето това накратко е моята история и разбирайки, че можете да ме помислите за луд Ви я споделям с желанието да ме приемете насериозно...

Че поне аз не те мисля за луд - много мой познати и приятели са свидетелствали за комуникация с ангели и прочее същности. И това са хора, които са си адекватни в живота и нямам никакво съмнение в твърденията им.

Аз нямам лична, осъзната, опитност с такива същности, в смисъл на това да съм ги виждал. Понякога получавани формация под формата на "инстинкт", който не винаги следвам, понеже първоначално си мисля, че мозъкът ми ме бъзика, но после след като съм си изпатил и си казвам "бре, как се прецаках, че не си последвах инстинкта". Някой път пък го следвам и после съм доволен, че съм го направил, защото впоследствие виждам каква е била "връзката" и какво съм си спестил и "спечелил" следвайки инстинкта си.

Та такива ми ти работи.. мисълта ми беше да не се притесняваш, че някой ще те помисли за луд, то форума е за "луди", ако в дзенкса не можеш да ги кажеш тези неща, то значи никъде не можеш 8-)

И в тази връзка да споделя, че преди година или две, нещо ме беше нашпорило да обяснявам в разни уж духовни телеграм канали за Бог, как аз го възприемам, какво чувствам в Сърцето си и прочее неща, които ми идваха с висше да говоря и в крайна сметка почти всички ме заклеймиха за луд, или, че се правя на голяма работа, много мъдър и т.н. и ме набанваха от каналите и ме обсъждаха зад гърба ми, те не знаят, че аз (понякога) усещам, когато говорят за мен.

Та мисълта ми е, че масовото общество живее в един абсолютно различен свят от нашият. Аз ги разбирам и не съдя коя гледна точка е "по висша", просто диаметрално различен поглед над Живота.

Имаше един случай в който обяснявах вселенските и херметически принципи и закони (доколкото ги разбирам) и една дама съвсем сериозно твърдеше, че юридически нещата не били така и това било незаконно. Вече забравих точно какво обяснявах за Бог конкретно, което било юридически подсъдно, но още когато се сетя за тази реакция и мигам на парцали - толкова различни светове на съществуване..

Власти , благодаря ти за добрите думи и положителната реакция. Аз наистина силно се притеснявам от реакцията на околните когато казвам нещата, които имам да кажа. Опитах се и преди да говоря за това в Интернет, в други езотерични форуми, но реакцията там също не винаги беше положителна. Просто не чувствах, че съм попаднал на подходящата аудитория. Затова и започвам темите си с предупреждение, че нещата, които ще има да чуете са изцяло плод на личен духовен труд и Вие, тоест читателите, сте напълно свободни да не се съгласите с мен. Просто с годините съм развил подобен "защитен рефлекс" за да мога да не получавам обиди и негативно отношение от хората, които не са готови да се занимават с подобни теми. Все пак (отново ще подчертая, че това си е лично мое мнение) езотериката не е за всеки.

Що се отнася до Бога и същностите, които обитават "нематериалните" (защото смятам, че всичко е изградено от материя, само че понякога ние не я виждаме и възприемаме като такава) "равнини" на съществуване, то те са си напълно реални и могат да ти объркат много много живота, ако разбира се им го позволиш. Но не на всеки (отново мое лично мнение) му е дадено да може да установи контакт с тях.

Back