• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
Ако ти домъчнее, ако нещо ти примътнее
Ако някой те ядоса или просто искаш нещо красиво да ми споделиш
Извикай образа ми и аз, ще дойда при теб  :01:

п.с. Този хулиган пее феноменално...
Целувам те прелест......!

слушай шефчета как искат да захапат скалата хахахаха

"Имаше вероятност нещата да влезнат в категория "Пълно Мишле", но красотата примесена с тайнство и дълбочина говореха за една мистерия и строгост от педагогически характер. ..."
Това бяха началните редове на статия написана за теб във вестник или някъде, която ми изпрати минути преди да се събудя. Имаше и заглавие с големи букви, което за жалост не помня, както и твоя снимка, тичаща гола в една тучна ливада.  Готини думи за начало. Малко ме е яд, че не я дочетох, но то така ще стане - на най-интересното се будиш..
До скоро, Тайнство с педагогически характер.

Тайнство! Спиш..  :10:
Виж, какво дойде при мен...

"Има два пътя, по които човек може да достигне просветление и да се освободи. Първият се върви сам. Той е много бавен. Изисква се постоянство и дисциплина в практиката. Вторият е чрез мъж/жена. Това е по-трудният начин. Това е пътят, който минава покрай пропасти заобиколен от тръни и камъни. Онези, които избират този път не са случайни... "  - Буда

Първият начин е бил за онези души, които е трябвало да минат през строга духовна дисциплина за да развият себе си. Такава са изисквали източните практики хиляди години и до сега. Това е била старата школа. Това е бил нещо като първи курс...
Душите, играли по тези правила в миналото, натрупали опитност са избирали втория път. Това е висшия пилотаж в приложната реалност.
Независимо, че душата му избира първия начин, Буда оставя Тантра на света.

Размишлявайки с чаша кафе по темата отворих мрежата и първото нещо, което прочетох беше това:

"A man chooses a great woman as part of a Spiritual journey to bump up to a higher level. A great woman is the inspiration. If a man chooses a lesser woman for lower chakra reasons--i.e. casual sex for example, he does not want to do the work required to shift his consciousness into being a great man. You can always see the character of the man by the woman he chooses. We live in a throw away society. Most don't want to work hard to grow when the grass is greener..." ~ John Dean

Е, стига философия - започвам да боядисвам кухнята  :06:
Очаквай фото включване!
Очаквай и целувки по гълъбко изпратен!

пс. Ей, чакай да ти разкажа - Габи мина вчера. Видя очите и мака. Първо помисли, че е обработена фотография. Седя като хипнотизирана. Отидох до тоалетна и като се върнах вика: Леле в какъв филм се вкарах.. Станало и 3D. Мислила, че нагънатото от хартията са лъчи, които мака излъчва  :03: Беше в шок... много се впечатли.
Така е, като имам такова прекрасно вдъхновение в сърцето си, всичко оживява. Кажи ми как няма да излиза ток от листа.
Това е Съ-Творението само по себе си... това е оригинала.

Помниш ли, какво си говорихме баш в началото за протестите, какво усещахме? Чети текста в снимката. Дойде интересно инфо...В същия момент нац.протест с-щу безобр.в бг. поства и приканва в групата - стани аноним в легиона на истината. Стана ми смешно. Привикват всички и ако може кадри, които мислят, но явно не достатъчно и който се върже го "водят в страни", където е задънено и много шумно, достатъчно шумно за да не чуеш ЕФИРА! ..който ние чуваме с теб, момиче?
Сети се сега, какво си говорихме скоро за пеещото птиче сноуди, на което братушките дадоха убежище за година - само гледай. Истина е, че в тишината има повече информация от където и да е било... :45:  :10:

Остави тези глупости, виж, какво творя - става чудно. Заиграх се доста. Един пласт, след което шкурка. Изкарвам федер тук там после с малко мече запечатвам с по разредена боя. Про! Всички панти и ключалки се запечатват с лента за да се запазят...
И продължавам...
...и си мисля за теб, какво ли правиш, дали се забавляваш, дали танцуваш... 

Усмихваш ли се?
Смехът ти, кънти ли в ушите им?
Отпиваш питие, гласа ти вибрира, косата ти... 
Така си красива...
Дрехата, която си облякла - тази вечер е хладно.
И аз те изживявам - всяка твоя фибра, която обичам безкрайно...
Бих искал да те видя, дори през очите им да надникна
Само за миг да видя твоите...
Липсваш ми...
Много.

Ето малко смешки по темата горе-долу - десет духовни "зарази" :37:  - http://truebook.org/?p=371&fb_source=pubv1

Е от тук следвам аз. Някои от нещата сякаш са от преди, но нещо се опитва да се рОди, не знам какво е още, но мисля, че ще бъде интересно, когато дойде неговия ред. Всъщност част от случващото се мога да кажа, че е деобуславящ процес. Претопяват се яко стари плочи... странното е, че сякаш не съм го поръчал аз, но по-скоро идва естествено, вследствие на дълги месеци съзнателно наблюдение...

Настоящето обръщане на енергиите (от Янг към Инг) разплита връзките на реалността. Трудно е за масата да забележи този феномен, защото наблюдението на хората е сведено до случващото се на локално ниво, обусловени и фокусирани в събитията тук като единствена реалност. Случващото се на планетата бива осъдено от обществото спрямо морална база, концептуално умствена, колективна апликация, спрямо религиозните идеи за добро и за лошо. Но отвъд този колективен ум случващото се е просто материално проявление на енергията, която доминира в момента, а промяната, която идва и спохождащите я събития, е новата застъпваща енергия...
Почти всичко в живота е плод на нечии идеи. Ако ти живееш обусловен с концепция, то тя постепенно се превръща във вярване и ако не можеш и нямаш силата да се освободиш от нея особено, когато не е твоя то това значи, че си и повярвал. Вярваш, че без нея, ще страдаш, че нещата няма да са както трябва - вярваш, че няма да си щастлив. Не е така. Всъщност това е просто една идея, която някой, някога е приел за своя, защото ситуацията е наложила така. Той е заживял с нея и от повтаряне я е превърнал във вярване, след което в обуславяне. В крайна сметка това си остава просто една идея и нищо повече. Така се е родила и религията, защото някой е решил да принизи съзнанието до посредничество, което е довело до появата на манипулация, а от там на вината, за това че някой ще те осъди, ако не постъпиш "правилно" според концепцията разбира се. Така се е появила и концепцията за свобода. Какво значи да си свободен, нима принадлежиш на някого? От кого, от какво има да се освобождаваш? Само от чужди идеи и концепции, единствено от това.
Не става дума за манипулации, не става дума за контрол и робство от други светове, става дума за проявление на онова, което е валидно в момента, става дума за посветени същества, които с това знание умеят да се възползват от ситуацията и енергията...
От няколко дни се чувствам особено. Трудно ми беше да изразя усещанията си до този момент. Знам, че на енергийно ниво в тялото ми протича промяна. От там следват биохимични процеси, които адаптират енергията. В главата ми е хаос, но особеното е, че в този хаос цари специфичен порядък - виждам много силни проблясъци. Там, където до вчера е било обусловено, в момента тече чист енергиен поток от осъзнавания и някаква информация, която има смисъл, но сякаш липсва нещо и някой ме подтиква да го търся... Предаването ми на вълната всъщност беше и правилния ход. Сега виждам и проявлението - силен ъпдейт. Точно в този момент до мен седи и модел на случващото се. Пластмасова бутилка с замръзнала вода, обърната с гърлото надолу, поставена в стъклена кана. Леда се топи бавно и прокапва едвам - адаптира се към новите условия. И точно в този момент един канал се размрази и голямо количество вода успя да се излее в каната. Разбираш ли?
Но разбрах нещо много важно. Да се "Предадеш на Бога", както казват всички мистици и философи от векове насам означава да се отпуснеш и да оставиш енергийния поток, който протича и се проявява чрез теб природосъобразно и естествено да тече без съпротивление. От там нататък Душата си знае работата. Това е искал да каже и Буда, когато дава заръката си "да се освободим се от желанията и от очакванията си, за да няма страдание". Мисля, че тези фрази са изкривени и не добре разбрани от хората, което води до зараждането на нови и нови концепции и ново духовно обуславяне... 
За това китайците казват, че енергията е разумно нещо и само намира пътя си. По това прилича на водата. Душата има своите "желания" и противопоставянето на магнитния и монопол водят до напрежение. Това съпротивление започва да разгражда формата до създаването на нова, по-хармонична такава...

между другото пак пощръклях и ще наказвам! мммммммммммммммммм....  :10:

По ръба на устните ти
По ръба на лудостта
Прокарвам пръстите си
Отпивам от ухайната ти топлина
Главата ми аквариум
Плуваш разголена там
Играеш с перката...
Акулата съм аз

Ето ги нещата. И понеже темата вече изстива, ще допълня няколко мисли, които ми се видяха вълнуващи и важни - нали съм емоционален хахаха

Първо нещо много интересно казва накрая за гейт 18 - "Това, което ще разберете дълбоко, много дълбоко работейки по разваленото, което може да бъде поправено или коригирано, е работата Ви, по де-обуславянето." ...Което на практика се оказва и най-важната корекция, която може да бъде направена за по-добро. Да се изчистят обуславянията, които пречат на човек да изживее Себе си изцяло и да се създадат условия за да се случи това.

...малко от Ра, намерих ги по-рано днес...

"It takes seven years to get rid of the old conditioning, to become yourself."
"The truth of human design knowledge is for children, before they are conditioned."
"The Human Design System gives people a chance to begin a deconditioning process."

И точно, точно, каквото си говорихме по-рано, че не става дума за цветни, засмени опаковки, не става дума за големия купон, става дума за истинско преживяване и де-обуславяне, каквото сме споделяли и наблюдавали през последните няколко години.
Наблюдавай примера - Сега го наричаме де-обуславяне. Преди казвахме, че се изчистваме един друг, говорихме за безусловната Любов - на практика нещата са едни и същи. Помниш ли, веднъж си тръгвахме и аз ти казах, че съм осъзнал как с комуникация и ситуации се чистим един друг? Как създават една на друга душите ситуации за да се пощват? Вчера беше класически пример за това! Красота! Корекция на обусловена частица. Още в момента си мислих "..Тук има нещо конкретно, което не е случайно - тази моя проява, тази реакция...". И канала проработи - прас, насочи ме чисто концептуално сам да коригирам тази частица, защото пределно е ясно, че никога не бих те поставил в каквато и да е категория, не бих те идентифицирал с определение или обидил - това е абсурд! Това се вижда в отношението ми, ако се обърнеш назад и погледнеш стиховете ми, цялото ми изкуство, начина по-който аз те виждам - там няма капка обуславяне около теб, едно свободно и безгранично същество, което обитава сърцето ми, което може да се изразява както поиска, дори и да клъвка - то е перфектно! Е, единствения къндишънинг е, че това същество е и много красиво - Ок.  :03:  Така е, от както те усетих още на първо четене. Цялата ми мутация дори без да съзнавам, като дъха на душата ми срещу теб, е работила на тази честота - тотално освобождаване и де-обуславяне от каквото и да е. Да се изживеем, каквито сме.
Мисълта ми беше, че няма причина. Имаше импулс и случване, имаше проявление и корекция. Всичко това е супер ценно като информация, защото ние можем да четем Ра, и ще разберем механиката на всеки канал и гейт, както той я е описал, но този поглед в дълбочина на нещата дава супер сила и автентичност на анализатора - Ти. Истински опит на battle field при това в дълбочина - как се е проявило това, защо, кога и така...
Опаковката...
И като се върна на Ра, толкова точно го е казал, че настръхвам от кеф, защото думите му буквално резонират с нашите десетки разговори на 100%!!!

"People want to see everything to be better. This is what the gurus have been selling forever:
its gonna be better – a full shit! - It is not about making it better, it is not about making people smile. I'm not happy Buddha. - That's not what the movie is about It's about allowing people to feel complete in what they have as a life."

"The point is: are you awake? Being awake is not going up into the Himalayas and doing mantras for 35 years, and it isn't about waiting for some kind of light to shine – it isn't for the masters word. It is simply following your nature - being yourself."

"Learning something isn't the same as living the truth."
"I have been surrounded in the last ten years by followers of just every groupmaster or charlatan on this planet. They are all really nice people – the kind of people, you can sit and have lunch with somewhere and survive them, but look in their eyes - in my readings I call them ashram-victims. They are very sad human beings, because they didn't find what they thought they could find. They didn't become enlightened, they didn't wake up, they didn't get a better life – some of them got a better sex life – but it didn't help: you can't fuck yourself into awakeness."

източник: http://humandesign.com/main#comment-7283

Ок, следват 64 ГЕЙТА.

За да ги видиш, първо трябва да се регистрираш тук  -  http://www.yourownauthority.com/login/register

После, ще ти иска потвръждение на мейла,
след което влизаш и си слушаш тук      -  http://www.yourownauthority.com/free-resources/64gates

Интересни лекции на същия човек  -  http://www.yourownauthority.com/free-resources/lectures

Ето да се посмееш - Бутон с плей има в средата над текста - http://humandesign.com/channel-of-judgment-18-58

Това е за сега...
Обичам те, точно такава, каквато си! До скоро  :10:

Някой ми изпраща поздрави, години преди да ги открия и получа...
Скрито, от долната страна на... пепелник!
"...но красотата примесена с тайнство и дълбочина говореха за една мистерия и строгост от педагогически характер..."  :38:

My Queen! My lovely Princess,
I'm sending you alot of kisses...
They have to touch your body everywhere...
There is no other song like yours
When You are breathing in my ear
When I'm listening your voice
How it wispers...
Love, Love, Love...

Status
Затворена за нови мнения.
Back