• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
Последните няколко дни постоянно мисля за теб. Усещам те - усещам те навсякъде!
Над двете ми рамене - на конче, в корема, галиш дланите ми, тихо лазиш по гърдите ми, дишаш в ухото ми - плуваш спокойно в Сърцето ми! Мислих за това, какъв изключителен човек си и колко съм щастлив, че те има. Изживявах го по цял ден споделяйки го с хората чрез усмивката си, с походката си, влагайки чувствата ми във всичко, което правя.
Сякаш обикалях и координирах всички същества за нещо голямо, организирах цялото мироздание за един голям бал.

Това е един от най-прекрасните дни в живота ми. Днес Слънцето се връща в градуса, в който се е родил човек някога. Знаеш ли, че никога не е ставало дума да прибавиш още една година към останалите? Забрави този абсурден концепт.
Става дума за прераждане. Става дума за твоята "Соларна Революция".
Вълнувам се! Много, защото в мислите и усещанията си тези дни изживях нещо, което чувствам за първи път относно някого и Ти, ще бъдеш първия човек в настоящия ми живот на който ще го споделя - ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ!
Гордея се с това, което Си, във всичките му цветове и тонове,
в цялата си прелест и красота! Ти разбираш, какво ти казвам - това не е гордостта на егото. Това е възхищението ми от една жена, която ме прави щастлив от факта, че стои достойно в този план с уникалността и душевната си елегантност и аристокрация! И тази жена се справя отлично независимо от предизвикателствата и трудностите! И тази жена, ще продължи да се развива и да расте, защото Тя има силата и потенциала да върви и постига! Защото Силата, която притежава е именно онази, от която произлизат чувствителността, добротата и самата Любов - ТОВА Е истинският източник на тази Сила, истинският еликсир на безсмъртие и красота, като телесна, така душевна!!!

Гордея се с Теб, момичето ми, Кралице - ЛЮБИМА!

От Онзи, който не успя да лайкне прелестната ти снимка, но я татуира върху сърцето си!
От Онзи, който в този момент си сипва едно мартини и вдига тост в твоя чест!
От Онзи, който сега ще седне и ще сътвори нещо за Теб от Душата си!
От Онзи, който е до Теб, дори, когато физически не е!
От Онзи, който ще те Обича винаги NO MATTER WHAT!

:53:

This song is one of my favorites. It's called somebody to love.

People say love is blind because they do not know what Love is.
I say unto You, only Love has eyes; other than love, everything is blind.

~ Osho

..още нещо, което винаги сме знаели за еволюция...

"Наш възлюбен Учителю, ти тъкмо говореше за храната, сега на Запад храната е голям култ. Тя е едно от нещата, явяващи се като основа на духовността. Ти каза, че ако сме естествени, ние ще знаем с какво да се храним и кога да се храним, но ние сме загубили връзка с нашата детска природа. Също така много религии проповядват, че храната с която даден човек се храни влияе върху духовния му път. Има ли нещо, което да ни кажеш като напътствие относно храната на Запад?

Части от чудесната лекция

Ошо:
Нещата са наобратно: храната не може да ви направи духовни, но ако вие сте духовни хранителните ви навици ще се променят. Яденето на каквото и да било няма да промени нищо. Може да сте вегетарианци и жестоки до крайност, и насилници; може да не сте вегетарианци и да сте мили и обичливи....

...
Таке че ви казвам, ако станете по-съзерцателни вие автоматично ще ставате повече и повече вегетариански ориентирани. Не трябва да се притеснявате относно това. И само ако стане така, че чрез съзерцание ориетирането към вегетарианка храна дойде у вас, не чрез манипулация на ума, е добре....

...
Един ден ще има научно откритие, че някои промени в тялото ще ви помагат да абсорбирате непосредствено, и тогава плода няма да е необходим. В бъдещето -- и не мисля, че това бъдеще е много далеч, след около 50 години -- науката неизбежно ще направи това откритие. Това е необходимо да бъде открито, в противен случай човечеството ще изчезне, защото храната няма да бъде възможна. И контрола на раждаемостта не помага, нищо не помага; популацията на населението продължава да расте. Някой ден е необходимо това да бъде открито, така че храната такава каквато я познаваме да бъде отхвърлена и директното абсорбиране на космически лъчи да стане възможно.

...
Защо е необходим толкова много секс? Защото сте напрегнати, сексът се превръща в освобождаване.
Напрежението ви се освобождава чрез него -- чувствате се отпуснати, можете да заспите; ако го подтиснете оставате напрегнати. И ако подтиснете секса -- единственото освобождаване, единствената възможност за освобождаване -- какво ще стане? Вие ще полудеете.
Къде ще освобождавате напрежението си тогава? Вие ядете храна; тя е необходима на тялото, а тялото отхвърля само неща, които не са необходими. С каквото и да се храните, то по някакъв начин е необходимо на тялото. Ако приемате храна с животински произход, ако приемате не-вегетарианска храна, вашият ум, вашето тяло, цялото ви същество е насилническо. И това е необходимо, не го променяйте, в противен случай насилието ви ще трябва да намери друг отдушник....

Характерът идва на второ място, поведението идва на второ място, истинската ви същност е от първостепенно значение. Не обръщайте много внимание на това, което правите, обръщайте много внимание на това, което сте; да бъдете трябва да се превърне във вашия фокус, и правенето трябва да бъде оставено на себе си.
Когато да бъдеш се промени, правеното го следва."

пс. миличката ми, колко много ми липсваш...

Хубаво е да видиш елегантна жена на улицата
Дори от далеч, макар и в гръб
Особено, когато жената е Любима...
Много е хубаво.  :01:

Тази мелодия достигна до Душата ми по пътеката, която познаваш единствено Ти...
Само птицата познава небето, Кита дълбините,
Единствено най-финното, чисто и елегантно същество може да мине по конец от коприна
над бездната за да влезне в златния храм...
Пускай...а от долу е това, което ти написах, щом я чух...

Skupa,

Pisha ti pismo - pismo bez dumi.

Napisah go mnogo odavna v Surceto ti

Ot imeto na Svoeto

Sega ti pisha otnovo

S prusti vuv vuzduha

Pisha imeto ti vuv vodata

Pisha ti ot tishinata.

Imam edna molba,

Chui tazi melodiq i ela

Ela da izjiveem Vselenata zaedno.

Ela da pluvame v kosmosa durjeiki rucete si

Neka da se gmurnem vuv Slunceto

Izjivei tazi melodiq i ela

Vratata e otvorena

Vqrvam, che shte me namerish i shte se vidim Tam!

Tvoi, Vechen i Zavinagi!

Сега разбрах. Преслушах отново записа на Ра и всъщност казва, че неемоционалните, които са 50%, както ти каза, за тях по-скоро е трудното, неудобно и обезпокоително да се справят и усетят мутацията от същество с 39-55
Много се смях на: It's very difficult mutation... if you are the other - допълва и се смеят. It's is very normal if it's You xaxaxaxax
По нещо това напомня на твоят "гневен" канал... за теб - нещо нормално, но други биват запечатвани като тарелки хахахахаха
Същият този процес обаче, казва, между емоционални същества е съвсем друга работа. От голяма важност за тях е да получат този empowerment. Това дава специфична промяна на емоционалната им система и начина по който работи тя, казва. Промяната на емоционалната система в човечеството, която се случвала в момента идвала именно от този канал - сърцето на тази промяна в системата. И ако ти си емоционално същество, казва, което получава emotional empowerment от individual emotional people има много мощен ефект върху теб. И завършва супер яко: Аз не мисля, че повечето емоционални хора разпознават това.
Каквото си говорихме, колко е важно да се усети този момент и да се използва осъзнато...
Сетих се, че пълним дефиницията от корена, през този канал до гърлото и от там се заслушах. Всъщност тази дефиниция видях продължава до короната включително. Гледах, че и през сърцето минава но не знам дали става обща. Извини ме, ако нещо не се изразявам като хората, виждаш че "напипвам" - ей сега имам нужда да си тук и да ми доразкажеш приказке...  :10:
лекин

пс. Супер интересно ми става. Успявам да си изясня някои неща, които съм видял интуитивно, а сега проследявам логически.  Много се радвам, че си в играта...  :29:

Zabelqzah neshto interesno tazi sutrin, koeto me otvede po putekite na razsujdeniqta. Може би си го казвала - не съм сигурен, но ти предавам мислите си..
Индивидуалната Карта  - Дизайнът  - oсвен това, което представя  че си, не е ли той и уникалния начин, по които всеки човек вижда света?  Logichno e nali?
Sled kato Dizainut e Dushata, to tova znachi, che Dizaina/Dushata  e prizmata, prez koqto sushtestvoto  vuzpriema vsichko. 
Negovata karta  -  tova sa ochite, prez koito to gleda  - cvetno li e - kolko cvqta vijda, vali li, slunce gree li - goreshto li e ili studeno…
I drugoto, pogledni  nqkoq karta, ne e li tq I filtura, koito propuska informaciqta vutre v nego.  Nujnata mu?
Zashto pisha vsichko tova…
Iskam da oburna vnimanie na informacionnoto pole I vzaimodeistvieto na choveka s nego. Всичко около нас е информация/energiq ot vsqkakuv porqduk.  Dushata privlicha nujnata i informaciq chrez monopola si, nali? Tq privlicha onova, na chiqto chestota se nastroi ili predvaritelno e nastroena , koeto i e nujno. Poleto si e vinagi tuk i sega i Tq prosto absorbira sledvaiki svoqta posoka – neshtata se sluchvat, kakto sa zakodirani da se sluchat. Prez tova vreme uma pravi svoite izchisleniq, no v edin moment, edin mnogo fin moment,  chovek dolavq fragment ot razlistvashtoto se pred ochite mu bitie. Vijda da rechem kod, sinhronichnosti, koito estestveno sa privlecheni ot Dushata mu. No toi gi razchita, dori I da ne gi razbira napulno, qsno useshta, che tova ne e uma. Sinhronichnosta se poqvqva spontanno, kato problqsuk v suznanieto, dokato uma se aktivira v posledstvie, kogato zapochne da tursi I da analizira sprqmo minaloto, kakvo moje da znachi tova – toi e po baven. Tova e Uma. 
Vuprosut mi e, ot koi centur, kanal ili gate idva useshtaneto, razchitaneto na tezi  fragmenti?  

Eto i primera. Ne mi se beshe sluchvalo do momenta. Znam, che kogato neshto presedi vuv voda  puska koreni (opitah predi sedmica da go napravq s edno klonche ot nqkakvo tip mushkato - nishto ne se poluchi),  no poneje ne sum pravil umishleno v minaloto, kakto kazah za men tova e izkluchitelno krasivo qvlenie osobeno, kogato se sluchva spontanno s cvete, kum koeto imam otnoshenie. Estestveno za drug tova ne oznachava nishto. Taka se sluchvalo poprincip, no pri men se sluchi sega I vijdaiki tova, poluchih unikalen kick na pozitiven emocionalen flow v cqloto tqlo, zashtoto rozata e imenno tazi, simvol na lubov, uvajenie i specialno otnoshenie, kum nqkogo v edin prekrasen, praznichen den! Ne onzi den, ne minalata godina, imenno v onzi den. Podarqval sum mnogo cvetq prez godinite otminali, sedqli sa po vazi, butilki i nikoga ne sa se prerajdali, no tazi roza reshi, che iska da se razlisti i da jivee. Emi krasivo e…mnogo e krasivo daje. Mislq, che ti edinstveno shte razberesh  ''))))

Da, mislq, che sushtestvoto vijda I osuznava, kakvoto mu e zadadeno ot dushata. Kakvoto trqbva da vidi, kakvoto filtura / karta / design pozvolqva I dava vuzmojnost da bude razarhivirano ot uma v daden moment, za daden takuv. V tezi fragmenti ot informaciq po nqkakuv nachin  e skrito namerenieto na cqlata karta. Dizainut naistina e okoto prez koeto gleda dushata prez choveshkoto tqlo. Suglasna li si?

PS. Shte q zasadq v saksiq - zaslujava go!  :01:

Добро Утро!  :63: :48:
Как е?
ааа?
Екстра!
Метни едно око - Ралф Лорен есен.
Двете снимки в дясно ме впечатляват особено...

Загледах се в снимката на мацката с шапката, която качих преди два дни и забелязах един мой фетиш, който всъщност винаги много ме е впечатлявал. Всъщност, затова така втренчено съм гледал в тази посока понякога... Става дума за сгьнат-свит крак. Да, момента, в който горната част на бедрото срещне прасеца, който се издува навън под тежестта на торса, се получава една от най-секси извивките, които съм виждал изобщо...
мммм допуши ми се една ритуалка... Лека нощ!

"Самотата не е в тишината.
Самотата не е в мълчанието.
Самотата не е в тъмнината.
Самотата не е в самотността.
Самотата е в гърмящата тълпа.
В неспирното говорене на глупости.
В убийствената яркост на цвета.
В студенината, в чуждостта
На маските фалшиви.
Сред тяхното гъмжило
самотата ме връхлита
с двойна сила."

"...какво можеш да пожелаеш на човек, който има всичко...?!"
...едни от най-красивите думи, докосвали душата ми...и те още обикалят орбитата ми...
...само един човек е способен да ме остави безмълвен, обвит в щастие и усмивка...
...Той е до мен сега...в Сърцето ми, всеки момент, навсякъде - едновременно...!!!  :53:

Островът...
Приготвих шатрата и те очаквам. Има коктейлче, плод...
Всъщност ти мен чакаш.. само да перна ленения панталон че се изцапах нещо...
Таман да си доядеш слънцето хахахаха
Ей, сегичка идвам '))))

Status
Затворена за нови мнения.
Back