Виж видеото ако искаш - за телефоните - изглежда малко фрики..
Качвам за главата направо тук да го има.
За Отворения Фокус (център глава):
"От гледна точка на дизайна, 70% от всички хора на земята са с отворен център на главата. Това са около 5 милиарда души. Какво се случва с хората с отворена глава? Мислят си за неща, които не са от значение. Хаха, представете си- 5 милиарда души на земята си мислят за неща, които не са от значение.
- Скъпа, къщата ни гори!
- Не сега, скъпи, заета съм да си мисля за неща, които нямат значение.
Или:
– Искам развод!
- Не мога сега, мисля си за неща, които нямат значение.
Или:
– Наистина трябва да започнеш работа!
- Не сега, мисля си за неща, които нямат значение!
.... Хората с недефинирани глава и аджна са природно много интелигенти. Тоест, те са умни и прецакани. Готино, а?
Да поговорим за процеса по взимането на решения. Например някой ви пита дали искате да направите нещо. В същото време обаче вие, както обикновено, си мислите за неща, които нямат значение. Отново сте изгубени във въртележката на мислите си и не можете да я спрете и да слезете от нея. Всеки недефиниран център подхранва страховете ни. Представете си човек, който си мисли за неща без значение, и изведнъж умът му решава: „Трябва да направиш това!”. И човекът го прави. Извършва нещото, което няма значение. Това естествено ще доведе до съпротива у него, ще доведе до проблеми със самия себе си. Ако човекът е генератор, ще бъде фрустриран, ако е манифестор, ще бъде ядосан, ако е проджектор, ще чувства горчивина, ако е рефлектор, ще бъде разочарован! Защото това се случва, когато следваме обуславяне, което няма нищо общо с нас самите.
Аз самият имам недефинирана глава. Спомням си много ясно какво да си мислиш през цялото време за неща, които нямат значение. Всъщност беше много досадно и объркващо. Защото си нямаш и представа кое има значение. Получава се нещо от сорта: „Толкова съм объркан, толкова много неща жужат около мен...”. И приемате всичко това насериозно, направо на живот и смърт. Това е дилемата – съществата с отворен център на главата са невероятно сериозни. И най-лошото е, че са невероятно сериозни за неща, които нямат значение. Ако някой им каже, че вчера е видял извънземни на НДК, хората с отворена глава могат да прекарат целия си живот в търсене на въпросните същества, без да осъзнават, че няма да стане.
Сред огромната купчина неща, които нямат значение, има едно нещо, което има значение- вие. Не ви уча на егоизъм, но само вие имате значение в цялата тази бъркотия. ВИЕ. Не можете да започнете от никъде другаде, освен от себе си. Само погледнете дизайна си и ще разберете кой сте. Генетическият ви хардуер е различен от този на всички останали. Еднаквостта е най- скучното нещо на земята. Еднаквостта е задънена улица. Никъде няма да ви заведе. Хората са започнали да живеят не себе си заради еднаквостта. Разполагаме с 5 милиарда души, които си мислят за неща, които няма значение, а това определено се отразява на земята. Помислете си за лудостта и фундаментализма, които тресат света. Не говоря за някой конкретен тип фундаментализъм, а за явлението като цяло. Мисленето за неща, които не са от значение, се превръщат в невероятни неща, които хората вършат.Като казвам невероятни, това може да има много значения.
Срещал съм хора на всякаква възраст и с какъв ли не социален статус, които са заети да си мислят за най-невероятни неща, които нямат никакво значение.Невероятно е! Ако имате отворена глава, вие сте тук, за да разпознавате нещата, които имат истинско значение. Запомнете - всеки отворен център от една страна е лепка за обуславяне, а от друга – възможност за най-дълбока мъдрост."
Ра