• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
В таксито се отпускам, мисълта препуска и се връща, все по-секси ми става лентата назад да превъртам...

Добро Утро, Съншайн!
Мина празничната еуфория и зомбитата плъзват с всичка сила.
Аз ти желая спокойствие, слънце в сърцето и красива усмивка на лицето!  :56:

Да знаеш, че пословицата "Трудът краси човека" е написана от някое МГ  :03: 
Прибрах се преди малко смлян на салата. Погледнах се в огледалото - уморен вид, но доволен с тенденция към разкрасяване и екзотика ааааахахахахахах 

Ето по темата. Разбира се, всеки от своето проявление различно изживява нещата, но е интересно от гледна точка на самонаблюдение и себе-анализ.

Долу, на снимките ти меткам прогнозата - малко е изсипано ама нищо, нали, ще чуем после...,
Слагам ти и един виц, който видях на улицата преди няколко дни и се смях
Добавил съм и една снимка - оцелили са ми едно желание - Винце, пиано и.. ти ме снимаш хехехех
Супер секси си ми, ок??
Любим Те!  :10:

"Това е най-пробивният момент, когато осъзнаваме, че не-себето ни е започнало да използва дизайна, за да ни вкара обратно в матрицата. Обикновено благодарение на това се получава застоя в живота и няма развитие.

"О, ама нали разбирате - аз имам отворено гърло, нали ме разбирате, ... ех поне пред свои хора мога да си поговоря наволя.. Нали ще ме разберете. .."

"Айде айде по-бързо, давайте да приключваме.. Е нали разбирате, отворения корен, напрегнато ми е.."

"Е нали сме приятели, не може ли безплатно? (отвореното его), Е колко хубаво - имал си дал си.."

" Колко е хубаво да си говориш с приятели, те толкова приемат нашето не-себе. " - това са малките капани по пътя, които ни държат на едно място и заради които повечето хора не се развиват..."

Всъщност каква е разликата между обяснение и оправдание?
Оправданието е обяснение, което:..."

За Вредоносните Навици

Дълго време стоя на едно място и нищо не ми се случва – не успявам да стартирам детската градина, нито да се преместя в Пловдив, както отдавна съм планирала. „Е, нали имам Трудности в Началото (3-ти портал)”.

Неочаквано си тръгвам и изоставям всички уговорки, за които сме се разбрали. „Еми нали съм 3-ка, имам нужда да прекъсвам връзката от време на време”.

Правя груба и необмислена грешка, въпреки че изрично съм била предупредена – „Мм, това ми е от проба-грешката”.

С грочивина констатирам колко често ползвам наученото от дизайна НЕ за да се развивам и усъвършенствам, а за да оправдавам грешките си и да давам аргументирани доводи защо постъпвам така.

Избирателно вадя от контекста парчета информация и ги прилагам за конкретния случай. Резултатът не закъснява: Нулево Развитие и Зациклено Положение.

Всеки път, когато умът ми се включи да си обясня защо постъпвам еди-как-си, вече автоматично преставам да Живея – навлизам в капана на ума, на наслоилите се там норми как е редно да се живее, всички обуславяния, които съм попила от средата, но които вече са ми като отесняла дреха – не се побирам в тях, но упорито отказвам да ги съблека.

Животът не е в Ума. Животът е в усещането. В преживяванието. В отдадеността.

Виждам колко скован е моят ум. Аз ЗНАМ как стоят нешата, всичко ми е пределно ясно, искам даже и на другите да кажа как стоят нещата, но дали съм вътрешно щастлива, това е друг въпрос.

Къде е моята стабилна основа като 1/3?
Къде е златното ми Его, което носи благодат и изобилие?
Къде е спазването на всяка дадена дума?
Къде ми е търсача, любопитника, който влиза в нови преживявания, за да разказва и споделя опит и преживявания?

Край!

Спирам!

Поемам дъх....

И се отварям за Живота! Напълно, стопроцентово... Доверявам се на всичко, което дизайна и мъдрите хора ме съветват. Защото искам от тук насетне да изхвърля лицемерието и подлизурковщината в мазето и да бъда конгроентна – това, което говоря, да извира от мен. Не да мисля за живота, ами да го Живея!"

Виж видеото ако искаш - за телефоните - изглежда малко фрики.. 

Качвам за главата направо тук да го има.

За Отворения Фокус (център глава):

"От гледна точка на дизайна, 70% от всички хора на земята са с отворен център на главата. Това са около 5 милиарда души. Какво се случва с хората с отворена глава? Мислят си за неща, които не са от значение. Хаха, представете си- 5 милиарда души на земята си мислят за неща, които не са от значение.

- Скъпа, къщата ни гори!
- Не сега, скъпи, заета съм да си мисля за неща, които нямат значение.
Или:
– Искам развод!
- Не мога сега, мисля си за неща, които нямат значение.
Или:
– Наистина трябва да започнеш работа!
- Не сега, мисля си за неща, които нямат значение!

.... Хората с недефинирани глава и аджна са природно много интелигенти. Тоест, те са умни и прецакани. Готино, а?

Да поговорим за процеса по взимането на решения. Например някой ви пита дали искате да направите нещо. В същото време обаче вие, както обикновено, си мислите за неща, които нямат значение. Отново сте изгубени във въртележката на мислите си и не можете да я спрете и да слезете от нея. Всеки недефиниран център подхранва страховете ни. Представете си човек, който си мисли за неща без значение, и изведнъж умът му решава: „Трябва да направиш това!”. И човекът го прави. Извършва нещото, което няма значение. Това естествено ще доведе до съпротива у него, ще доведе до проблеми със самия себе си. Ако човекът е генератор, ще бъде фрустриран, ако е манифестор, ще бъде ядосан, ако е проджектор, ще чувства горчивина, ако е рефлектор, ще бъде разочарован! Защото това се случва, когато следваме обуславяне, което няма нищо общо с нас самите.

Аз самият имам недефинирана глава. Спомням си много ясно какво да си мислиш през цялото време за неща, които нямат значение. Всъщност беше много досадно и объркващо. Защото си нямаш и представа кое има значение. Получава се нещо от сорта: „Толкова съм объркан, толкова много неща жужат около мен...”. И приемате всичко това насериозно, направо на живот и смърт. Това е дилемата – съществата с отворен център на главата са невероятно сериозни. И най-лошото е, че са невероятно сериозни за неща, които нямат значение. Ако някой им каже, че вчера е видял извънземни на НДК, хората с отворена глава могат да прекарат целия си живот в търсене на въпросните същества, без да осъзнават, че няма да стане.

Сред огромната купчина неща, които нямат значение, има едно нещо, което има значение- вие. Не ви уча на егоизъм, но само вие имате значение в цялата тази бъркотия. ВИЕ. Не можете да започнете от никъде другаде, освен от себе си. Само погледнете дизайна си и ще разберете кой сте. Генетическият ви хардуер е различен от този на всички останали. Еднаквостта е най- скучното нещо на земята. Еднаквостта е задънена улица. Никъде няма да ви заведе. Хората са започнали да живеят не себе си заради еднаквостта. Разполагаме с 5 милиарда души, които си мислят за неща, които няма значение, а това определено се отразява на земята. Помислете си за лудостта и фундаментализма, които тресат света. Не говоря за някой конкретен тип фундаментализъм, а за явлението като цяло. Мисленето за неща, които не са от значение, се превръщат в невероятни неща, които хората вършат.Като казвам невероятни, това може да има много значения.

Срещал съм хора на всякаква възраст и с какъв ли не социален статус, които са заети да си мислят за най-невероятни неща, които нямат никакво значение.Невероятно е! Ако имате отворена глава, вие сте тук, за да разпознавате нещата, които имат истинско значение. Запомнете - всеки отворен център от една страна е лепка за обуславяне, а от друга – възможност за най-дълбока мъдрост."

Ра

http://blogs.esanjoaquin.com/stockton-metro-columnist/2010/09/01/the-mystic-side-of-organ-transplants/

Трансплантират им органи и придобиват качества от хората донори - статията е яка!
Дизайна...  Ра вика, че е против трансплантацията, против аутопсията и не съветва никой да го прави, ако иска да се върне в бъндала. Четейки това сега ми се струва напълно разбираемо. Ти представяш ли си, всичко това е клетъчна памет от кой знае какво. Мисля си за това, че вероятно има и съвместимост, вероятно между профила на донора и приемащия, съвсем спокойно при дисхармония може да го отхвърли... интересно.

Чучулиго?!
Тук съм, Доктор-ОХ!Боли!!!
Чай ли пи? Масажче-галче и вечеря топла супа Ти?? ахахахахахха
Между другото, кажи ми когато си гладна - такава салата ще ти донеса, че ще полудееш - YOU'LL LOVE IT!!!
А мен така ме цепи главата, че ще полудея.. Лягал почти веднага, но искам първо да ти пусна две - три неща..
Виж това клипче, впечатли ме тази жена вчера с излъчването и онова, което лъха от нея...
Колко много си личи, до каква красота в това да бъдеш себе си води дизайна...

Рефлектор. Името и е Нисарг Никиел, от старите последователи на Ошо. Дълги години е учила при Ра (от най-старите ученици).

Виж нещо готино от прожектор за прожектор - особено, последния пасаж.

"При мен поне най-добрите неща идват съвсем сами, а това което инициирам си е просто като да не е без хич, демек - проба-грешка и натрупване на опит. т.е. "нещо си се получава..".. точно "нещо", ама най-доброто продължава да идва през поканите. Освен това - когато генератори вече те поканят в техния процес - се налага да посритваш задници от време навреме, ама така че на тях да им харесва и да се развиват. И вече си имаш енергия и подкрепа в изобилие, та чак и в повече. Според мен докато прожекторът не си пробуди няколко ключови генератора, които да му осигурят платформа от стабилна енергия за реализацията няма как да има напредък. След това какво се получава - те имат наличен ресурс и чакат предложения и насоки и понеже като откликнат известно време си карат и сами - остава време и за почивка и усамотение. После отново на талази заваляват поканите.

Но е важно да има с какво да сме полезни, за да ни канят. Демек те не ни канят просто така, просто за забавление, а ни канят като авторитети, но не се става авторитет ей така за един ден. Авторитетът се гради във времето с генераторска енергия и признание. А става дума за външен авторитет - демек обработен опит и знания, претопени в мъдрост и осъзнаване. И за това идват генераторите - някой да ги пробужда. За да си живеят щастливо не им трябва прожектор - но за да се пробудят - няма по-подходящ човек от прожектора! Дори и за другия прожектор.. "

Ето защо няма място за цупни.
Ама то и да се пробудиш не е лесна работа.

Лягам. Моля те, глези се, не се нервирай що така, онака - глези се, обичай си... ама така, както и аз не бих хахахахах
А как бих, ако знаеш...  :10:
Лека!

пс. и едно шкафче...  :01:

Добро утро!
Оправяш се, нали?
:56: :58: :53:
дрънни моля те, когато можеш
да знам как си...
обич!

нещо за тонус!

Пише ми се...
През песента аз пиша
Пише ми се, за догарящата ми цигара
В един топъл ден на абсолютна меланхолия
Пише ми се за богатствата в живота
За качеството на есенцията
Толкова е много и дълбоко
Че няма смисъл
И сили няма, нито хартия
Мога само да лежа
И да го живея
Като упоен да проведа
Единственото в мен
Тези чувства и емоции
За тях ми се пише
За това, колко много я обичам...

Как си миличка,
Слушай, попадна ми нещо интересно. Казва се GeneKeys. Човекът, който го е разработил е в дизайна, но се е фокусирал в един детайл. В ХД нали казват, че човек може да живее в не-аза цял живот, да живее обусловен и спящ, но има едно единствено нещо, от което няма мърдане - кръста. Разработил е хологенетичен анализ, от който се вижда най-дълбокия потенциал, слабите страни, талантите и пътя. Направих два анализа за да разгледам за какво става дума. Много точно и доста опростено показва как протича проявлението му, през какви фази преминава мисията или предназначението. Забелязах хора, които са в ХД да говорят за това и го ползват явно като екстеншън. Виждат се профилите, линиите... Ако искаш метни едно око, ето тук можеш да си направиш безплатен анализ на кръста. Като си попълниш всичко и изпратиш, ще ти върнат мейл на пощата с PDF файл и обяснение. До скоро красавче.

http://www.genekeys.com/profile/

Исках да ти кажа, във връзка с храните си говорих с двама пича на партито и стана дума за ПХ-то.
Нещо, интересно свързано с енергията в храните, което е супер логично, е сезонното приемане.
Лятото енергията е по повърхността на земната кора и салатите, свежите продукти са най-алкални и благоприятни. Всичко зелено е силно неутрализиращо. Зимата коренните - картофи, моркови, цвекло, ряпа и тн. коренни, защото енергията е в земята.
Иначе друго интересно е, че научих няколко "супер" храни, които са алкални и дават супер сила.
Стана дума за някакъв африкански корен на прах, който го има в слънце луна. Освен, че подсилва имунната система и още сума ти неща, бил брутален втвърдител... :03: Може би не случайно черните ланги, таковата, афро-дизиак? хахахахахх
Ще взема да го тествам, бил перфектен за смес тахан, мед и сутрин на филийка... заради имунната система нали  :41:
Както и да е, ще ги запиша тези храни и ще взема да тестваме, а иначе лично ще ти забъркам едно бурканче с мед и тахан, има калций има всичко, мисля, че ще ти хареса. Пък и можеш да мажеш на да кидс...
Айди

Даам, имам емо.осъзнаване - искам да докосвам тялото на красива, блонд дама. Да я докосвам навсякъде, както тя не обича, а обожава и си го представя много добре в момента. После искам да обладая всичките и себета, и да ги накажа едно по едно подобава...  :37: ...с бавни тласъци до мощни и проникващи навсякъде.... ммм да...

И преди да потъна в детайли, ще се прекъсна за да добавя нещо;
Утре има малка вероятност да съм с изключени изходящи за известно време. По каквато и да е тема, оперативки или други събития,
ако случайно не върна на момента, моля използвайте алтернативен метод - друг.тел номер, месингер, мейл или директен контакт чрез проникване.
И за финал, ще призная нещо, което исках да Ви споделя от доста време - изключително ми е приятно. Допадате ми!

снимка 1 долу  - ?!?  :39:

снимка 2 - От онзи ден. Ето тази в центъра е 1.3то кхкхкх

Ето, сега мен леко ме хващат лудите и почти бях на косъм да и пиша на М. да не идва.. и тя се оказа на 10 минути...  :15:
Хич не ми се слуша в момента, нито говори...

искам си моето причудливо 1.3 да е тук сега и да ми додърдори тихо до късно и да се чува бърабърабърабъра
или да си фучи...или просто да си мълчи и нещо да си прави.... баси колко е ми е мило това 1.3.............  :53:
но най-много ми се прави луов...
и най-странното от всичко, е чувството, че си пишем в скайп в момента и се хилиме и лигавиме... сигурно ку-кукам
аз явно съм биполярен в момента.. :46: :27: :08: :10: :09: :23: :19:  :03:

Липсваш ми.
Може би не е от значение, но не остава възможност...
Макар и да знам, че е просто момент не значи, че ме кефи! :17:
Рутината гризе нокътя на лявата ми ръка
Индивидуалното се мръщи, че няма топла вода.
Сякаш още не си се върнала от някъде си...
Затова си мисля. И те обичам...
Усмихвам ти се, а ти ме гледаш с блестящи очи
Цвете в косата ти...
Дишаш като тишина...
Влюбен във вятъра.
Представям си те - цветна палитра в ръката на художника и четка
Рисуваш картини, мачкаш листа, разгръщаща платна - гола, наметната с чаршаф..
И така до сутринта, когато те видях, по мой начин, сякаш написала части от това
Крещяща в лицето на общественика - Вие не сте това!
Ти ли ме написа?
Ти ли ме създаде?
Ти ме уби?
От праха ми отново ме създаде и ме възкреси...
Ти.

Това е статията - http://fashioninside.bg/blog/evakoleva/zashto-otkazah-da-byda-princesa/

и старомоден фон - https://www.youtube.com/watch?v=ZWOZSmA9v3E

Видях една снимка в интернет на двама момиче и момче как се целуват...някаква тръпка премина през корема.. красота!!!

Вече започвам да разбирам защо древните са наричали планетите "Боговете". Уникални са. Системата ни е меко казано вълшебна. Но остави го това, по скоро искам да ти споделя как при мен приключва, или поне така сам си го иницирам, Ретроградния Меркурий, който всъщност седи два дни (Вчера-днес) статично и тръгва в своя нормален ход... Както и да е, за мен приключи преди час. Първият знак за това беше Косьо, който след няколко разминавания в продължение на две седмици успя да се свърже с мен. Оставих колата и поех към дома и по пътя срещнах кой - Ванката йогата. Идваше от "Слънце-Луна", на където сам се бях запътил. Казах му, че отивам с единствената мисъл - Японска салата, знаеш  :06:!!! Не я беше опитал, прояви любопитство. Каза, че ще тества и се разделихме. С трепет и усмивка прекрачих прага на заведението. Заговорих се с един от келнерите, симпатяга, с който винаги става лаф. "Идвам за една салатка и в леглото.." и той "Оооо една УНИВЕРСАЛНА и си супер!","Е, Японска мисля" казах... Дали? Поръчах салатата, малко хляб и маслинова паста. Момичето от касата по едно време се обърна съм готвачите "Правите ли японската.." Готвача отвърна - Е има Универсална, аз вече я правя.. Погледна ме а аз седях и си се усмихвах, какво става си викам...и другия готвач ме погледна, при което казах: Ми нека да е универсална, какво пък, явно това е моята салата! Готвача каза: Може би имаш нужда от мазнинката на авокадото - Помислих си - Хм, доста си прав... И от там Юпитер, който също до вчера беше ретрограден днес вече е в ход - Благодетеля, нищо чудно, че и твоите просветления започнаха днес, след мрака вчера...Е, Юпитер в тоя момент си каза думата - ЕТО ТИ, ЕТО ТИ И ОЩЕ... Дойде готвача: Кое обичаш, маслинова или кьопоу? Имам си маслинова, казах, но кьопоу е супер! Напълнете му, нареди пича, след което се върна отново - Ето ти и тортила със салатката да си гребеш, Извини ни, надявам се вика, че ще ти бъде приятна вечерта.... Какво да кажеш на всичко това ')))) Та аз дори не отразих целия филм, не ме интересуваше, че има "грешка". И торбичката му отказах... Те ли бяха пичове, аз ли съм пич или просто е готин момент не знам и не ми дреме, но явно нещата се случват и дето си говорихме днес. За един грешка, за друг дрешка или дефект-ефект... - това е.

Лека Нощ на теб, Звездиче!

Чуй ме,
Този вятър за косите ти избрах
За очите ти, небето синьо
Чуй ме,
Ще стопя преградите от страх
Океани и морета, ще премина
За ръцете, две крила на птица
Светлина в очите от зорница
За косите, Слънце, зряло жито
В сърцето Обич, огън скрила.
О, Чуй ме