• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
...и в крайна сметка Слън-Муун ме привлече. Любимата морска салатка, боб и маслинова - класики. Така приятно се напуках, че след тридесет минути, ще бъда водоравен и тих като бебчо...
Но ми е секси и ще остана още някоя минутка... просто си ми секси.
Знаеш ли, че от ден на ден изглеждаш все по-добре?
Отново си на двадесет...
Лека!

"...all atomic matter is made of stars, but Ra said the crystals of consciousness are dark matter."

"I'm not atomic. I'm made of dark matter. That's what is watching.
It's watching through the prism of the atomic medium because without it the I AM is forever silent.
The Passenger that I am, that isn't atomic, can be free in life instead of death. That's the point."
Ra Uru Hu

снимка - ?!?

Меланхоличен съм, знам.
Не съм си го избрал аз.
Хей така, просто го живея.
Понякога плача, докато вечерям.
А на болката се смея.
Аз не съм нормален.
Знам, че съм различен.
Индивидуалист съм,
Никой не ме е питал
Искам или не искам.
Спуснах се и това е.
Никога няма да знам
Кое е зло и кое добро.
Няма нищо такова
Има само едно.
Това, което Е.

https://www.youtube.com/watch?v=FzocU8P99B8#t=109

Слънцето вече е в 25-ти портал - невинност, универсална Любов. Земята е в 46-ти - Любов към тялото, само дето на мен дори не ми се маструбира, поне в момента. Даже не знам, че имам тяло. Не ми се пише и поезия. Аз съм гей. Бавно се превръщам в Урко, от планетата на маймуните. До скоро тук и сега.
Лека, хилядолетен соколе мой спящ под небето, приятелю мой, Минчо христянино, лека копринке. 

В живота ни минават стотици хора, сменят се милиарди мигове..
Някои помниш известно време, след което ги забравяш и те избледняват. Така е и при мен. Има няколко неща в живота си, които никога няма да забравя, като например онзи миг, който не веднъж съм споменавал - толкова красив в същността си, когато седяхме в колата и си говорихме, когато телеграмата от очите ти пристигна в пощенската ми кутия. Случи се спонтанно и на време, както всичко, което идва при човек и е единствено за него. Влиза в нас и ти усещаш веднага - частиците. Малко по-късно те се разтварят в нас и се превръщат в част от съществото ни - осъзнаване. Сега вече сте едно завинаги.
Днес, точно както тогава пристигна съобщение. На него имаше печат, вътре пишеше нещо и аз го прочетох. Едно нещо разбрах в момента, в която отворих писмото, до като съм жив, аз няма да го забравя.
Благодаря ти.

Италианчитата дали не са луди..
Малко фешън сесия - видео!
http://www.picturecorrect.com/tips/base-jump-photoshoot-with-a-fashion-model-brave-photographer-for-this-one/

А ти..  :35: :53: :56:

Този изверг дали има далак според теб??

http://www.youtube.com/watch?v=WCSN4jR7a3k#t=129

Прегледай като имаш време, това е системата. Уникални просто, не е истина за какви хора става въпрос!
Излезе права - има безконтактен. Към края има част - Beyond Physical  :03:

http://www.youtube.com/watch?v=lY6gVEHQwYw

Много добро видео с ценна информация - нищо ново, но добре структурирано. Става дума за кръвта и алкалната среда.
Трябва да си правим алкална вода. Това, което пием не е точно вода... Ще сглоба система и да я сложим в базата, а?  :23:

https://www.youtube.com/watch?v=X5cAZNrSlDU

Добро утро!  :01:
Нещо интересно преди тотално разбуждане...
"1992 - A Friend of ours, a German Filmmaker, made a Video for a possible Film later on. We took his Classic Jaguar XL and I acted as the Driver and Ra was the Back-Seat Passenger. At one point I stopped, turned my head and asked Ra. "Do you wanna get out, or continue the Trip". He answered: "No, I prefer to stay". We both had a good laugh."

Но това преди минута наистина ме разсмя на глас хахахахха
Love yourself - If you can't, enjoy suffering - If you can't, go to hell!
Ra

*Снимките са от Черната книга.

Харесвам дни като този...
Слущах по-рано The Cars, докато бачках.
Търпеливо чаках моята си песен, DRIVE(от клипчето, което снимах с колелото), но не я дочаках,
защото някои ме заговори и нещата в момента се размиха...
На обяд имах среща, ходих до вкъщи.
И както си седях на светофара пуснаха DRIVE, по радиото!!
Тази бутикова песен, която може би биха пуснали веднъж в годината звучеше
точно, както съм искал, докато шофирам по РАДИОТО...

По-късно седнах отново да поработя, погледнах през прозореца и мислено попитах " - Къде си...".
Спомних друга красива песен. Реших да я потърся и послушам...
Е, намерих я, но наистина, не очаквах този клип...
...буквални кадри на три места пропити с Любов,
събрани в едно и с този музикален фон...

https://www.youtube.com/watch?v=jeeSHqLD1CM

Потока на живота,
в които се отпускаш
и ставате едно нашепва,
говори ти за някого...
А той къде е..
-Има ли значение?

Къде е момичето ми в този момент?
Някъде маа гащи...
Да дойде тук веднага за да бъде нагушено и приспано като котка.

Възникна много интересен въпрос, на който ми се иска да чуя отговора от теб или поне какво мислиш...
Днес в мен се зароди питането "От какво е направен Не-Аза, какво е не-аза всъщност. Питала ли си се?
Заговорихме се в колата и К. спомена думи на РА, който казва, че ако потенциала на хората беше отключен и те се фокусират в Марс за да има там вода, то това ще се случи. Ние всъщност прожектираме реалност тук чрез кристалите си. Проектираме и прожектираме. Няма ни нас - няма реалност, всичко изчезва. Но някой ни е ограничил. Някой или нещо е сложило Не-аза. Ние сме единственото нещо в природата, през което живота не се проявява чисто и невинно, както се проявява през растенията, животните... Ние сме единствените, които имат ограничителен болт. Не-аз, сянка...  Какво е това, от какво е направено, това питам...ти ще ми кажеш.

п.с. и нещо друго. Чух за някакъв намек, шега "...когато умра и си отида, ще отнеса тайните със себе си, и вие няма да разберете нищо от това, никога няма да знаете, какво съм преживял, имало ли е "глас" изобщо.. никога няма да разберете. Това е да си петица..."  мм?

целувам те

According to Ra, there is only one design crystal bundle and it usually resides in the center of the earth. The ruina where Ra's encounter happened was above a deep well and he said the bundle surfaced through the well to bring it's message as "The Voice". The tree in Switzerland is a different trip.
I couldn't remember the details about the tree, but emailed my friend who did & he sent the following email: yup, it seems Sirius, the star in Canis Major (Big Dog), the head dude of
the quarter of mutation, the star that came alive while the Egyptians were
building their pyramids is dead/dying; some little heavy black hole started
blowing it apart...anyway.. the crystal of Sirius (I think the personality)
got out of there (maybe the heat was getting too hot) and came to earth and
is an evergreen tree of some kind in Switzerland, and will live out its
"life" until the end of time here on this 3rd rock from this lonely sun.
This means that the four quadrants of the wheel will become three and all
the yang/yang lines in the hexagrams will be gone and so will DNA and
carbon/bio based life as we know it. Sounds like a bummer, but if we're
not culled...it's onto another, totally different vehicle for further
experimentation.

Забележи утре сутрин кестените около вас, как са избуяли зелени и сочни..
Все още е леко хладно, но много приятно и свежо... 

Днес прочетох това и млъкнах.
Впечатлих се от дързостта и...
...за онова време..

"Нека да си припомним една жена – суфи, наречена Рабия. Тя задраскала този стих в Корана, в който пишело: „Мрази дявола“. Хасан, нейният приятел мистик бил шокиран. Той казал: „Не може да направиш това.Това е богохулство. Коранът е съвършен“. Но Рабия казала, че за нея е невъзможно да мрази. Светлината не става тъмнина, когато попада върху мръсно нещо. Любовта не може да стане омраза, дори ако се изправи срещу дявол. Любовта е дихание. Човек не може да спре да диша, когато дяволът идва. Рабия приела, че тя само пренаписва нейното копие на Корана. Тя не се намесила в копията (на Корана) на другите.
Шибендо Лахири"

...Напомня ми за една жена.

Думите са кодове. Думите на осъзнатия са кодове идващи от съзнанието.
В Габрово срещнах една жена. Завършила антропология. Обиколила е света - 79 държави.
Писах интервю с нея и каза нещо много интересно, защото тя изследва същността на думите и от къде трюгват, какво е изначалното им значение. Ето значението на една от най-изкривените в света думи - Щастие, съставена и от други две - ЧАСТ-ОТ. Щастлив значи да си част от нещо. Това е. Осъзнаването, че си ЧАСТ ОТ
Какво става ако трансмисията се пречупи и изкриви...

http://www.youtube.com/watch?v=cOeKidp-iWo

Status
Затворена за нови мнения.
Back