Къде е момичето ми в този момент?
Някъде маа гащи...
Да дойде тук веднага за да бъде нагушено и приспано като котка.
Възникна много интересен въпрос, на който ми се иска да чуя отговора от теб или поне какво мислиш...
Днес в мен се зароди питането "От какво е направен Не-Аза, какво е не-аза всъщност. Питала ли си се?
Заговорихме се в колата и К. спомена думи на РА, който казва, че ако потенциала на хората беше отключен и те се фокусират в Марс за да има там вода, то това ще се случи. Ние всъщност прожектираме реалност тук чрез кристалите си. Проектираме и прожектираме. Няма ни нас - няма реалност, всичко изчезва. Но някой ни е ограничил. Някой или нещо е сложило Не-аза. Ние сме единственото нещо в природата, през което живота не се проявява чисто и невинно, както се проявява през растенията, животните... Ние сме единствените, които имат ограничителен болт. Не-аз, сянка... Какво е това, от какво е направено, това питам...ти ще ми кажеш.
п.с. и нещо друго. Чух за някакъв намек, шега "...когато умра и си отида, ще отнеса тайните със себе си, и вие няма да разберете нищо от това, никога няма да знаете, какво съм преживял, имало ли е "глас" изобщо.. никога няма да разберете. Това е да си петица..." мм?
целувам те