• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
- Лека Секси, с главно С!!
п.с. Малките медитейторчета са много яки, нали! :)))
п.с.2 Помниш ли как се уговаряхме да се срещнем в сънищата? Пожелавам си го сега... отивам да те търся!

Представяй си ме
Как го правим
Как разтварям пещта
Как се потят телата ни
Как галя огъня с длан
Представям си те
Как ме обвиваш
Как сграбчваш косата ми
Как дишаш
Как шепнеш в ухото ми
Да!

За Теб и единствено за Теб е тази песен!!!!! YOU the sexyest woman in my life that drives me crazy like HELL!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Np_Y740aReI&feature=endscreen[/MEDIA]

...малко хюман д.

"Сянката

Преподавам ХД от много години и ако се върна назад във времето темата, която винаги ме е интересувала, е обуславянето. Да се справиш с ума си е най-голямата дилема, с която всеки в процес на трансформация се сблъсква. Умът винаги е малкото препъни-камъче, което преобръща колата. Разбира се, това е ужасно иронично, защото единственият начин, по който ние можем да съществуваме е като използваме умовете си. От момента, в който сутрин отворим очи, до момента, в който отново ги затворим, използваме ума си през цялото време. Умът ни е апаратът, който разпознава какво се случва около нас. Да вярвате на ума си може да ви изглежда нещо, което няма нищо общо с мозъка. Всъщност, от една страна, умът ви е единственото ви средство за себе-отразяване и анализ.

Мога да ви науча толкова много неща за осъзнатостта и механичния начин, по който да достигнете до нея. Но реалността е, че не можете да извървите този път, докато не изчистите дилемите от ума си. Не искам да си мислите, че умът е нещо лошо, защото не е. Умът е нещо прекрасно. Осъзнатостта, която търсим, може да бъде достигната само чрез ума. Но умът е външен авторитет. Съществата с девет центъра имат двойно съзнание. Имаме два авторитета- външен и вътрешен.

Физичен факт е, че две тела не могат да заемат едно и също място в пространството по едно и също време и че всички тела постоянно се намират в движение. Ние сме предмети, които се движат в пространството. И всъщност взимането на решения представлява навигиране в пространството. Всяко взето решение представлява завой по пътя. Но всъщност взимането на решения е ключът към това дали ще успеете да постигнете осъзнатост в този живот или не. Да бъдеш умен е лесно. Да бъдеш осъзнат не е. И можете да станете осъзнати само щом започнете да различавате дилемите, с които ви натоварва мозъкът ви. Защото умът е голямата машина за страх, която ви ръчка, измъчва и постоянно ви бърбори. Умът постоянно е зает с това дали нещо ви харесва или не ви харесва и колко точно ви харесва или не ви харесва. Умът никога не млъква...

Тази сутрин ще ви покажа нещото, което има всеки от нас, а именно сянката. Тази сянка буквално е умът ви. Менталното ви поле всъщност е създадено от тази сянка. Стигате до един момент обаче, в който осъзнавате, че тази сянка не сте вие. Ако се върнете към учението на Лао Дзъ и древен Китай, ще видите, че там също са смятали така- умът може да разруши всичко. Когато следваме умовете си, се превръщаме в противни разсеяни маймуни.

Когато стигнете до най-дълбокото ниво на ХД идва един момент, в който сякаш някой ви казва: „Ще ви дам място, от където можете да навигирате тялото си”. Нека обаче видим какво всъщност прави мозъкът ни: чудовищно е. Не, сериозно. Ако си помислите само колко заглавичкани сме от момента на нашето раждане. Умът ни е една огромна суета. Когато преподавам най-дълбоките нива на ума и рейв психологията, показвам на учениците формулите, по които работи мозъкът им. Има хора, които си мислят : „Уаааау, това е умът ми!”. Даааааа бе да. Това не е умът ви. Не е и никога не е било. Това е просто продукт на обуславянето. Погледнете картата си - всеки отворен портал, всеки отворен канал, всеки отворен център е там, за да ви пристрасти, за да ви вманиачи и за да ви накара да повярвате, че никога няма да бъдете цели, докато не постигнете онова, което не сте. Разбирам много добре защо е така - това е логичната игра на гените да бъдем привлечени от това, което нямаме, с цел по-добро възпроизвеждане на рода. Но вижте, при нас този капан се разпростира много по-далече от първоначалния му биологичен замисъл.

Всяко едно нещо, което не сме, ни влияе и това влияние отива право в мозъка ни. И спомнете си какво се опитва да прави умът ни - опитва се да бъде вътрешния ни авторитет. Не външния ни авторитет, който всъщност е, а вътрешния, тоест опитва се да ни казва какво да правим. И го прави постоянно. Когато трябва да вземем някакво решение, умът ни се намесва, претегля везните и отсъжда: „Направи това.”. И ние го слушаме. Мислим си, че гласът, който казва: „Това е по-добро от другото” е нашият собствен глас, но не е. Това е гласът на ума ни. Това е обуславянето."
(Ра Уру Ху)

п.с. и малко арт в грима...

Тръгнах си. И реших да седна на пейката отсреща, хей така да се опита да те усетя. И май успявам :))) може би. В мислите някак осветяваш като морски фар морето, в търсене на моя кораб бял. И аз те търсих сред тях. Косата и... Не не свети така.. Ботушите.. Не, това не е нейният стил... Лицео.то... Не... Излъчването е неповторимо. Погледнах балкона, загасих фаса  и с усмивка казах... Nothing compares to you baby.. Nothing. И изчезнах в нощта...

Шу, попадна ми този тест, сега го попълвам - бъзиче някакво  :01: ...лека ретро препратка към индиго децата.

http://aura.newage.bg/%D0%B0%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82

п.с. Видях тази снимка в описание за жена, зодия Рак и ми хареса.
Върти ми се в главата една уникална и екстравагантна рокля, невиждана до сега. Много ми се иска да я облечеш и да те видя в нея...  :35:

п.с. втората снимка е резултата... има после текст и таблички, но е доста точно. Направи си го да сравним после, птицо индигова.  :10:

Лека Нощ от мен, в този момент и Добро Утро ако ме предвариш  :29:
Парчето е поздрав за Теб, кафенце на зрънца - Да запалим седмицата и да им покажем как ОГЪН гори, дори върху вода!!

You Can See It In A Clear Blue Sky
You Can See It In A Woman's Eyes
You Can Hear It In Your Babies Cries
You Can Hear It In Your Lover's Sighs
You Can Touch It In A Grain Of Sand
Yeah Hold It Right There
In The Palm Of Your Hand
Feel It Round You Everyday
And Hear What I've Got To Say

God Gave Me Everything I Want
Come On
I'll Give It All To You
Come On
I'll Give It All To You

I Saw It In The Midnight Sun
And I Felt It In The Race I Won
And I Hear It In The Windy Storm
And I Feel It In The Icy Dawn
And I Smell It The Wine I Taste
And I See It In My Father's Face
And I Hear It In A Symphony
And I Feel It In The Love You Show For Me

Yeah
Oh Come On
I'll Give It All To You

Come On
I'll Give It All To You
I Can't Stop Can't Stop
I'm Still Looking Now
God Gave Me Everthing I Want
Oh Come On
I'll Give It All To You

Crazy You Said
It's All In Your Head

По чашка винце, като се прибереш? Много добре действало за отпускане. :01:  Аз сипвам.
Знаеш ли, какво ми се иска и си представям сега, да ти приготвя вана и да те отпусна в нея с много нежен масаж. Просто масаж..леко по раменцата, нежно по вратлето... и ти да се отпуснеш с усмивка, за затвориш очи... Давам ти го.
Отпий от виното и ще усетиш всичко това, обещавам!  :01: :56:
Да ти е сладко и наздраве красавче!

"В нощта на моят живот...
Като това слънце, дори и двадесет да изгреят,
не биха осветили тъмната ми нощ...
Любими, Ти докато не дойдеш не би се зазорило..."

"...Но другите не станаха на стихове
и песните за тях не се разказват,
на другите не помня и очите им..."

Пия един чай и заспивам. Толкова рано не съм си лягал от не помня кога. Заболя ме жлъчка да не повярваш...
Моля те красавке, изпрати една топла прегръдка на дядо и една усмивка - спомни си ме кога бех млад и сигурен съм, ще ме излекуваш - това е най-доброто биле!
Лека Нощ  :56:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kXc5QpAtElw#![/MEDIA]

Хайко, забравих да ти разкажа нещо интересно. Имах сън снощи и ти беше там. Красива и прекрасна, както винаги! Но имаше и още някой. Помниш ли, когато сънувах мой духовен пазител, който се беше въплътил в тялото да някакъв агент, е появи се друг.
Вървяхме на някъде тримата. Беше вечер. Той беше възрастен около 65 годишен, усещах го като чужденец, но го разбирах чудесно. Аз не го познавах, но ти го познаваше добре. Излъчваше добрина и смиреност. И както вървяхме той мина от лявата ми страна, ти беше в дясно от мен. При което той ме хвана под ръка и продължахме. Това беше един много изтънчен жест, като знак на уважение и приятелство. Това беше твой пазител и закрилник! Настръхнах сега, като ти го описвам.
Прегръщам те и ти изпращам усмивки, топлина и Любов. Да знаеш, че всичко, което мечтаеш и искаш да направиш и реализираш, ще бъде! Търпение... стъпка по стъпка, капка по капка се превръщат в Океан!!!
Вярвам в теб, винаги съм и ще, защото си уникална! Ще видиш )))

...А усмивката ти е най-красивото нещо, което съм виждал някога, НАЙ-ПРЕКРАСНОТО!!!!! ))))))))))))))  :53:
Почувствах всичко, което ти написах много силно и исках да ти го споделя. Поздрав с една любима песен!!

Добър вечер! Подготвил съм ти малко вдъхновяващ, творчески материал!
относно снимките: Карма - Седем метрова инсталация намираща се в Сидни.
Изобразява слепият Човек, който се издига към небето. Корейски автор - До Хо Сиух

...и нещо музикално от мен, което ми кънти от няколко дни в главата с пожелания за хубава вечер и приятни мисли, прегръдки... Sexual Healing  :01:

Бизу, и един интересен Ошо ми попадна. Не го бях гледал.
Като стигнеш до стаята, която е само за Любов влез - чакам те в нея.

Вървях подритвайки мислите по улицата
Загледан в посоки разчертали фугите
Погледът ми бе привлечен от непозната жена
Някъде в близката далечина гърба и се отдалечаваше
Походката и ми допадна - енергична, жива.
Изглеждаше толкова стилна - хареса ми и сякаш ме замисли
От всичко най-силно ме привлече косата и
Полегнала на рамената, светеше като коприна
Подравнена и фина - беше истински красива.
И за миг успях да зърна профила и
Останах изненадан, прииска ми се да извикам
Очите ми блеснаха и продължих с усмивка
Това бе самата Тя...
Жената, която Обичам!

Остави прозореца отворен
За да дойда отново, в уречения час.
Ти, ще ме познаеш, както тогава
Дочакай ме, заговори ме
И Аз отново ще отвърна, обещавам.
Запалих свещта.
Както всеки път, ще правя
От момента, до третия ден.
Защото Сърцето ми не ще забрави
Денят, в който дойдох да те намеря
И Ти, намери мен, Любов.

Лека Нощ ви желая Милейди! Нека красивите ви очи бъдат пътеводните звезди в нощта, а в утрешния ден Слънца! Прегръщам ви! :35:

Status
Затворена за нови мнения.
Back