• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
Какво каза, че си слушаш Моцарт сутрин?

Добро Утро! 2 рунда сурина!!! Излез и се протегни с вик на балкона ГГГГРРРРААААААХХХХХХ Пантерата!!!
Маслинките вдишват и надничат... мммммммммм
Стой, стой... По-добре да ти донеса кафе и закуска в леглото...
Much Better, a? '))))

Порция подбрано изкуство,
оранжевата ти рокля за следващия транзит и...
танц за две крейзи автентик персонс!  :37: :10:

...обслужването е блестящо
докосванията изящни
или просто приказки сладки
в компания приятна...
...кафето е топло и висящо  :63:

G-night Chick and have a nice chilled dreams - kick'em all in the dark and send them back to home!  :10:

ps. and please, find the cable and bring it to Papa John... :31: and ...and... and aaaaaxaxaxaxax

Нещо от вчера..
циркове...
второто е сила... емotional e, нали? ,)))

П.С. ...Явно фруст-трансмисията е била супер силна, защото, когато гитките врещяха тук и куките сновяха, наистина се замислих супер силно за теб, къде си, как си и за малкия.. баш с него си те представих, на ръба бях да слизам да се уверя, че всичко е ок..... Било е МАСИВ FLOW! хахахахах
:10:

Нека тази песен те събуди утре и да ти е по вода, Прекрасно Същество дошло от Ядрото на Изящното Прекрасничество!!!!!
Любов за тебе и поздрав от мен!!  :53:

Казах си на ум "Мисля си за теб..."
Погледнах към часовника - 22 22
Фифинко, да знаеш, че идват много интересни дни!
Разгледах другия месец и е уникално!!!
Ще си говорим!
Лека

" - Точно сега ли намери да ме питаш такива неща...?  :13: :15: " хахахахха
Човек, само ти можеш да ме накараш да се усмихвам с оголени зъби по улицата, по този начин - преди минути, представяйки си те в ситуация или твои думи, пропити от уникалния ти чар и характер, които обожавам да отпивам на големи глътки... "Имам конкретен въпрос -да си ми взимал...? :27: " Сто процента разговор между напълно невменяемо експресивни същества - луди, които са способни на всякакви изблици и попадения в изразяването и действията си... Как да не сe разтопиш от кеф? хахахах 
Наслаждавам се на автентичността на живота и някои конкретни, негови проявяващи се елементи - това е 100% PURE NATURAL LIFE MAGIC...  :03:   
Ти си...  изключително ми е приятно да се запознаем!  :01:

Good Morning Beautyful!!!  :58:
Ще бъде десет часа, тринадесет минути и четиредесет секунди - блиииииз!

Ееееей, моля те, чуй това!  :38:  :05:

Musical Solar System - based on real orbital frequencies

http://www.whitevinyldesign.com/solarbeat/

Пусни го на малчони, като му покажеш планетите, каква песен свирят, докато се въртят, както се кефи и на музика, ще пощурее!!!  :43:

Добро Утро Уникално Същество!  :01:
Искам да те поздравя специално с тази песен и текста, и да ти пожелая лека и спорна седмица,
с най-малко съпротивление по трасето и ако може да ти се пречкат, по малко прасета!! :10: 
Текста е писан за мен и теб...
- Тихо да не събудиш стадото само, че е леко рокче...  :37:

I went back to the doctor
To get another shrink.
I sit and tell him about my weekend,
But he never betrays what he thinks.

Can you see the real me, doctor?

I went back to my mother
I said, "I'm crazy ma, help me."
She said, "I know how it feels son,
'Cause it runs in the family."

Can you see the real me, mother?

The cracks between the paving stones
Look like rivers of flowing veins.
Strange people who know me
Peeping from behind every window pane.
The girl I used to love
Lives in this yellow house.
Yesterday she passed me by,
She doesn't want to know me now.

Can you see the real me, can you?

I ended up with the preacher,
Full of lies and hate,
I seemed to scare him a little
So he showed me to the golden gate.

Can you see the real me preacher?
Can you see the real me doctor?
Can you see the real me mother?
Can you see the real me?

За единствената, абсолютно неповторима и уникална - жената от черно бялата снимка.........................................от всички снимки.........................................................  :53:
You Are One!

Малко допълнение - Помниш ли, навремето си говорихме, че ако човек отиде в манастира и се "изтропка" монасите, ще го набият с любов? Ето примера - намерих го във филма, за който ти споменах, с ергенското парти! хахахаааа
Няма морал в системата! Видео!

Ти знаеш, че няма нужда да се маскираш на страшна, нали Любима? ааааахахахахахахах
Love You!!!!!!!!!!!!! Love You more then tomato!

Седях и я вдишвах. Очите и говореха красноречиво с проблясъци, а гласа и не спираше да натиска хармонично игривите клавиши на душата ми. Усещах насладата от тоновете, които резонираха из тялото ми потъвайки все по-дълбоко и по-дълбоко. Тя не ме убеждаваше в нищо, не ме питаше, тя просто споделяше. В ароматът и се съдържаше всичко, което ми казваше - един единствен миг, събрал есенцията и същността на цялата ни среща - свобода, която разгръщаше потенциала и проявлението си в безграничност. Нямаше как да види вътрешната ми усмивка, но със сигурност усещаше уханието, което излизаше от сърцето ми като набъбнала роза освежена от лек пролетен дъжд, пълна със сладък нектар, който най-после бе узрял, готов да бъде вкусен в точния момент. Това беше самият живот, отразен един на друг, в лицата ни. 
- До скоро - казах
Слязох от колата, затворих леко вратата и Тя тръгна.
Очите ми я последваха, Душата ми също.

Status
Затворена за нови мнения.
Back