• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
...изгледах и кевота - в едно съм сигурен, Индиана Джоунс е 1/3! 
Биха го, изтезаваха го, гонят го, но той е като лошия късмет - винаги се връща да изследва и разцепва!!

Една поредна от типа зимна вечер. Игрива по своему. Часовникът отмерваше себе си, докато аз дояждах сушито потънал в тишина.
Освен мляскането чувам друг шум в ушите си, сякаш някой гледа телевизия дълбоко вътре, но програмата е свършила и този някой спи на фотьойла. Взех чашата с вино и точно преди да отпия се загледах в очите. Вечно гледат, но не гледат мен, не гледат и теб. Истината е, че никой никога нямаше да разбере, какво точно гледат. Това е и самата мистерия. Иска ми се да имаше музика, за да разбера, какво се случва, но не - една тишина и едни очи, които гледат. Нищо повече.

Nature’s greatest artist? One talented little pufferfish hopes to impress a female with his masterpiece. ‪

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=851829108170842&id=470911516262605

Ето снимки... Джунглата е Гватемала - лудница, а барчето е карибиан. Минали са по път. Искам да го шернем... С теб да се разцепим. Стига сульо, пульо хахаха - пардон..

Ето едно клипче от Ришикеш, даскалото на Судир - много е яко.

Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.
Today I am wise, so I changing My Self!  :53:

Оооо, звуци...
Акустичен оргазъм, душата ми напъпва
Сетива, с които отпиваме бавно с наслада
Чаша пълна с Мая.
Поглеждам през прозореца
Някъде по безкрайната магистрала
Аз се разтварям...

:53:

...Definitely in Love. And these notes, that is going trough my heart are what is making me alive!

Now here you go again
You say you want your freedom
Well who am I to keep you down
It's only right that you should
Play the way you feel it
But listen carefully to the sound
Of your loneliness
Like a heartbeat.. drives you mad
In the stillness of remembering what you had
And what you lost...
And what you had...
And what you lost
Thunder only happens when it's raining
Players only love you when they're playing
Say... Women... they will come and they will go
When the rain washes you clean... you'll know...

A xaxaxa готин разговор. Изкефи ме, където казваш за "другия" канал...  Представям си емо-kick-a xaxaxa и все пак, респект, че можеш да броиш до сто..  :10:

Фермер съм, и скитник в пустиня...
Приготви почвата да разкопая
И в оазиса после устните си да облажа...

*Прието  :06:

Отдавна не съм пускал нищо, но тази вечер искам да ти споделя нещо специално за мен. Това е една мелодия, която резонира някъде дълбоко в мен.
Enjoy!

и още две... ама това съм си аз

с тази лично те поздравявам, с певеца, който пее като бог

целувки!

a tazi

Има дни, които за нас са специални. Поне за мен или просто защото си спомням. Този ден е от тях. Деня на буквите. За мен обаче не е свързан с буквите, ами с знаците. Кои знаци? Онези, които са отвъд езика и все пак са част от проявлението му.
Преди пет години един сън се сбъдна и един знак отвори вратата на едно уникално преживяване. На прагът му някой сложи знак в ръката ми. Когато отидох на мястото в оречения час, аз не срещнах онова, което очаквах, човек, защото вече го бях срещнал, но получих комплимент на прага, че това е което е. Гравирано с безценни слова, фокус воден от лъч светлина.
Снощи сънувах някого. Във форма, но със скрита от ума ми идентичност, за да не си фантазирам, тя беше до мен. И седяхме някъде, стана време да тръгва. Гледах я влюбено и тя мен, без думи просто чувство. Приближи се бавно прегърна ме и ме целуна. Разбрах, че някой ме обича.

Status
Затворена за нови мнения.
Back