• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Предложения

Status
Затворена за нови мнения.

Дедек

Администратор
Това е темата където може да давате Вашите предложения за нови раздели, добавки и технически проблеми свързани с функционалността на форума.

Може да направим една секция за науката , нещо от сорта на "Наука. Закони и принципи във Вселената". Също може да има "Размисли и прозрения за света" , "Езотерика" а бе въобще могат да се измислят много секции, включително и такива за музика и филми.  :-*

Може да има един раздел Здраве ...или Алтернативна мецина...или нещо такова....

Според мен трябва да се направи раздел Религия. Знам че хората не обичат да се конкретизират с определена религия,но много търсещи започват именно от там.

Съгласен съм с Sine Wave Zero за отговорник на речника :) Кой иска да е ?  ;D
Относно предложението на Soenya относно раздел Религия ще трябва да помисля :)

Пуснахме раздел Религия с условието той да е нещо като исторически раздел, не да става арена за изява на различни.. хора да ги наречем.

Sine Wave Zero said:
Имам идея да сложим раздел Хумор!
Извинявай Тодо, без да искам оплесках нещата и ти изтрих мнението  :dontknow: :icon_rendeer:

Чудя се дали да не махна това цветно кръгче, което се вижда в случая под моя надпис "администратор", както и броя на публикациите, който се вижда под "кръгчето", или ще стане много постно ?

Чесно казано реших за сега нищо да не махам, че даже може би да сложа и различни кръгчета (спрямо броя на постовете) за да е малко по цветно, че така с едно е някво еднотипно :)

Да знаете, че малко ще поразмествам темите и нещо ми изглежда, че някакви раздели липсват, така че ако се сетите какви - казвайте без да се срамувате.

Ми квото беше - беше, поразместих, поизпратих малко мнения в темата кошче, послях малко притчи и поговорки.. Малко по-късно ще добавя и форма за контакти, да може да ме псуват хората без да се регистрират а и ботовете да ме спамят, че нещо много тихо..  8) А да махнах раздел "Речник" понеже няма никакъв интерес към него..

Като се замисля.. защо ни е тази форма за контакти.. ако някой иска да се свърже с мен винаги може да пише едно лично съобщение :)

Искам да коментирам въпроса с прекалената анонимност относно всеки пореден Търсач и като гост и като ново регистриран потребител да се упомене някъде било в раздел Цели на форума или Декларация за поверителност...  ,ЧЕ 99,7 % ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ТУК СЕ ПОЗНАВАТ ОТ МНОГО ПО-ПРЕДИ И  ТО ОТ ДРУГА МЕГА ПОЛИС ИНДИГОВА ИМПЕРИЯ-"Индигота.ком"
за да бъде и мирна главата на Админа на чието име се води форума..да не помислят за някаква мини сектичка....а и така би било коректно към упоменатите по-горе гости и нови потребители.. :levitation:

Sine Wave Zero said:
Mnogo bih iskal da bqhme otkriti po tazi tema, no ako ne beshe stranichniq efekt, a imenno che pisheiki imeto na tozi forum doprinasqme za poseshteniqta v syotvetniq site i ottam vdigame reitinga na na poznai kogo ? Seti li se ? Vseki koito prochete dadeno ime na site, toj avtomatichno se interesuva ot dadeniq site, a ako pitate men bi bilo nelepo da mu hranim biznes interesite..  Ako ste ZA, pravete go, az si kazah mnenieto.
\
ti kade namaza kankite be Toddo...savsem otvinti na nqkade ...izvan konteksta ...e samo daa se djavkate dvamata umeete...

Status
Затворена за нови мнения.
Back