• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Предложения

Status
Затворена за нови мнения.
чакайте,чакате малко сега аз да вляза тука....
Владииии....
не е нарочно специално писането на латиница за да ме банваш..
не ме разсмивай аз като искам бан правя груби изпълнения..
двамата делите нещо,не ми ясно какво,но не ме намесвай и мен,че и трети и десети лица....
моля Ви и двамата спрете вече

Суета на суетите,всичко е суета.
Еклесиаст

Нищо ново под слънцето от зората на човечеството.
За пореден път се убеждавам в това.
Защо ли все се повтаря всичко в нескончаем турски сериал?
Духовни люде?Или духовен егоцентризъм?
Всеки сам да си отговори.

Да, много обичаха някои хора да говорят зад гърба ми,но в лице в лице никога.
И по срещи  всички бяха мили и готини,а зад гърба ми - ела и гледай какво става.
Под нивото ми е да се занимавам с това.То си е за тях самите.

Влади - спомни си че през повечето време бях извън България когато имаш претенции за този форум и неговото ниво.
И като сипеш упреци си спомни кой превърна този форум в битпазар и го кажи ясно на глас,а не с намеци.
Спомни си и кой беше ко-админа тогава когато мен ме нямаше в страната и го кажи ясно.
Спомни си и кой беше против този битпазар.

От друга страна мисля че съм вложил доста материали и част от себе си  в този форум.
Да,напоследък нямам какво да добавя защото най-често се пишеше в чат темата в която няма кой
знае какво да се коментира поне за мен.
Винаги съм участвал  в интересна тема или изразено мнение в което има какво да се добави или коментира.
Който не вярва може сам да провери.
Писаното си стои.

Vlasti said:
Мога да кажа, че не Странник бе админа, когато беше в чужбина, а беше Синеочка.

Но това което отказа мен и други хора от форума е двойния стандарт - Ваку си го баннахме за 5 години, а Х. си я оставихме защото си е наш човек и си имала нужди да се себеизразява - превръщайки форума в неизползваем спам. Не отричам, че има и добри мнения и теми, но не това беше замисъла на форума. Замисъла беше да се ползва от Хората, а не да става сайт с VIP персони.
еми да Влади..лицемерието не ми е присъщо...
а никога не съм била послушна и мирна овца от стадото...
и като чистокръвно индиго няма такава система за сега на която да се подчиня и робувам...
ама аз съм главния виновник за не развития форум...ще ти предложа едно...изтривай ми всички теми,профила и със здраве..аз живота си го живея на яве не в интернет пространството..
ама май не е съвсем заради мен липсата на потребители и активност..
Лазар каза:
-Този форум няма дух...:)

Банът по прицип във форумите е забрана,отхвърляне от общността на единични участници.
Тук няма идея да се отхвърлят хора,а по скоро общноста да приобщи и повлияе благотворно на въпросния човек.
Поне такова е моето виждане.
Да,иска се търпение,сила и постоянство...но по-лесно е да отхвърлиш,отречеш или просто да избягаш...
Но както винаги с всяка добра идея и намерение се злоупотребява по всевъзможни начини пък било
и да изглежда някой като ВИП както казваш и много други подобни.

не се научи с мен да не се закачаш обаче...
ВИП персони ..хахах..
и спРи да ме наричаш Х.
ХРИСТИНА СЕ КАЗВАМ...
ОТГОВОР ЗА ВЛАДКО

Да опитам ли да вкарам форума в по съвременен вид, като добавиме Социални споделяния  т.е. иконки които улесняват споделянето във facebook, twitter и G+ ? Кой е ЗА и кой Против?
п.с. ако никой не изкаже мнение ще ги добавям :P

Аз съм против, аман от тези социални мрежи  :-[
Власти, пусни анкета все пак, но от мен имаш твърдо Нье  ;D

Който търси - намира и без разните подобрения в стил социални мрежи.
Не съм против - но се надявам да не се сбъгяса форума от много връзки за еденица време.

Извинете уважаема администрация,но имам един въпрос.

В темата за Взлюкът ми се наложи да пиша уравнения за да подкрепя своите твърдения с теоретични обосновки изведени от рамките на формули използвани в съвременната физика и открих,че във форума не мога да напиша и една формула с дробна черта,защото просто няма такъв символ предвиден в него.Може ли да се направи нещо по въпроса,или трябва да давам линкове от други Интернет страници,където има изображения на тези формули,както вече направих в темата си за Взлюкът?

Например как може да се напише тази формула във форумът:
deq1.gif

Гласът на истината said:
Извинете уважаема администрация,но имам един въпрос.

В темата за Взлюкът ми се наложи да пиша уравнения за да подкрепя своите твърдения с теоретични обосновки изведени от рамките на формули използвани в съвременната физика и открих,че във форума не мога да напиша и една формула с дробна черта,защото просто няма такъв символ предвиден в него.Може ли да се направи нещо по въпроса,или трябва да давам линкове от други Интернет страници,където има изображения на тези формули,както вече направих в темата си за Взлюкът?

Например как може да се напише тази формула във форумът:
deq1.gif

За съжаление хостинг провайдъра не позволява да се инсталира едно разширение, което е нужно за да се визуализират такива формули. Като алтернатива мога да ти предложа освен да ги линкваш от външни страници, също така да ги прикачаш и в поста си (в случай, че изчезнат от външните страници): http://prntscr.com/b40lvy .

Много лошо!  :'(

Защото в темата Взлюк-дискусия ще ми се налага да пиша формули по-дълги от 3 символа и една дробна черта и тях просто Ги Няма в Интерент(нали са ми мое собствено „творение“  ;D  ),така че няма да мога да „доскарвам“ линкове за всички формули,които използвам.Затова и именно ми трябваше да знам дали ще може да се намери начин да слагам поне „някакви“ дробни черти.Все пак НЕ съм като Странникът да мога да се „оправям“ само с копи-пейст от Интеренет.  ;D

Затова и попитах тук дали нещо може да се направи по въпросът.Иначе в други форми на писане по електронен път където не мога да напиша тези формули(принципно Админе има една специална програма за писане на формули на компютър нарича се LaTex)използвам писане на 3 реда като на първия си пиша символине,които са за числителя,на втория оставяма САМО черти,така:-----------------------------------
и на третия пиша символте,които са за знаменателя.Дали това ще може да се приеме добре и тук,въпреки,че от техническа гледна точка наистина НЕ е много „правилно“?

Така формулата ще изглежда по този начин:

d2x    dx
a----+b----+cx=d
  dt2      dt

Това ПРИЕМЛИВО ли е за форумът Ви?

Ако ползваш символа ''_ '' ще можеш да си направиш дробна черта.
Нагледен пример:
  d2x    dx
a____+b____+cx=d
  dt2      dt
Ако това те устройва -дерзай.Всякак ще те разбера не бери грижа.  ;D ;D
Гласи Слънчице защо ти трябва да криеш източника си на информация?
Какво срамно има в това?

Status
Затворена за нови мнения.
Back