Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
еми да Влади..лицемерието не ми е присъщо...Vlasti said:Мога да кажа, че не Странник бе админа, когато беше в чужбина, а беше Синеочка.
Но това което отказа мен и други хора от форума е двойния стандарт - Ваку си го баннахме за 5 години, а Х. си я оставихме защото си е наш човек и си имала нужди да се себеизразява - превръщайки форума в неизползваем спам. Не отричам, че има и добри мнения и теми, но не това беше замисъла на форума. Замисъла беше да се ползва от Хората, а не да става сайт с VIP персони.
Гласът на истината said:Извинете уважаема администрация,но имам един въпрос.
В темата за Взлюкът ми се наложи да пиша уравнения за да подкрепя своите твърдения с теоретични обосновки изведени от рамките на формули използвани в съвременната физика и открих,че във форума не мога да напиша и една формула с дробна черта,защото просто няма такъв символ предвиден в него.Може ли да се направи нещо по въпроса,или трябва да давам линкове от други Интернет страници,където има изображения на тези формули,както вече направих в темата си за Взлюкът?
Например как може да се напише тази формула във форумът:
![]()