Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Предполагам става въпрос за друга книга, тези които имам аз са разделени на две части:Преди години първата книга на Иво Лозенски я имах, тя си беше с формули и т.н. и малко имаше пренебрежение в нея спрямо Слава Севрюкова, с такова впечатление останах. И тази книга замина някъде дарена в библиотека, както повечето ни книги..., мнението ми е да се четат от повече хора, а не да ми стоят у дома, останаха само най-нужните книги, като изцяло най-ценните ги сведох до 3, където има най-много информация от най-голям мащаб.
Когато имам време може по нещо да пускам, имам преписвано например от книгата за Преподобна Стойна, най-ценната част я вкарах текстово. Поне ще може да е видима в нет-а, че във Фейсбук-а е затворено пространството все пак.
На доц. Лозенски все още не съм му ги прочел, не мога да се наканя.. само заради стила на писане иначе са интересни разсъжденията му - права си, това са негови лични хипотези. В сравнение с книгата на Христо Нанев, Дневниците са доста по лесни за четене, а и имат повече информация.Здравейте! Търсех място, където да прочета и да споделя мнения за Слава Севрюкова. Почнах да чета Дневниците, в момента чета третата книга от дневниците и съм малко разочарована. Няма да коментирам научните писания на доц. Лозенски в първата книга, нищо не разбирам от тях, сториха ми се лични хипотези, теории и интерпретации. А това, което е записано от Слава Севрюкова, ми се струва много общо и повтарящо се - тегота, тъма, светлина, отец, чада ... Конкретното е много малко.