• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Sine Wave Zero said:
Синеочка said:
Ти да загубиш форма?! Чак не е за вярване. Ти който нон'стоп копаеш тунели. Я, да се стягаш!

"Стегни се!"
"Извини се !"

За какво са ти тия тунели, и без друго не ги ползваш.
Там минават индигови бежанци.... през границата.
  И един говорящ папагал, който нажежи обстановката. Все пак си имаме вече една креслива птица.  ;D

Синеочка said:
Впрочем, честит празник на всички настоящи и бивши студенти!  :56: :68: :68: :68: :68: :blob9: :blob9: :blob9: :icon_rr: :occasion14: :occasion14: :24: :70: :70: :70:
Благодаря ти Синеочке! Честит празник и от мен!
Липсвате ми ,сзфорумци, прибирам се на 22 декември и искам да се съберем!

Днеска мислех, че ще ме издуха вятъра нанякъде и повече няма да мога да пиша, ама най-големите ми страхове се оказа безпочвени... Оказа се, че моята мила майчица ми е сложила в джобовете по едно клинкерно паве.... Много мило от нейна страна! :)

Та гледам, че Мортиша е вдигнала мерника на студенцията... Не мисля, че е много нормално все някой друг да ѝ е виновен за проблемите. И аз бях така и накрая разбрах, че просто мога да си правя, каквото съм си правел досега, ама да е осъзнато, а не напосоки...

Пък тази квалификация ми струва доста евтино - две стари якета, две зимни шапки и 12 лева... Ядох и малко бой де, ама някои хора колко пари трошат по семЕнари, а пак нищо не им влиза по главите....

Това е то... Благодарен съм на Бога че имам не акъл, но интуиция... Акъла трудно идва в главата, а интуицията може да сработи на секундата!

Ти какво бе, Синеочке? Искаш да станем сватя ли?
01+TrollFace.png

Status
Затворена за нови мнения.
Back