М
Мортиша
Гост
днес се навършват 148 години от раждането на Петър Дънов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Мортиша said::tard:
вземи си нещо за грип..
а тука не са монополисти сестрички...Синеочка said:Псувните не са разрешени като заплахи разбира се. Но е някак грубо да кажеш има свобода и в същото време да забраниш някой неща. Заплахите и обидите не се толерират. Твое право е разбира се да решиш къде да пишеш, но ти какво предпочиташ истинска свобода или фалшива такава?Sine Wave Zero said:Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
От опит знам че на улицата и в градинките мога да си псувам най-добре и че има с кого
Приятно Обогатяване на форума Ви желая !
ехеее....ехо...играеш като баба ми...я хапни един сникерс и стани мъжкар...кви са тия подли номера при тва не към жена,ами към мъжкарче..я се стегни...Sine Wave Zero said:Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
От опит знам че на улицата и в градинките мога да си псувам най-добре и че има с кого
Мортиша said:ехеее....ехо...играеш като баба ми...я хапни един сникерс и стани мъжкар...кви са тия подли номера при тва не към жена,ами към мъжкарче..я се стегни...Sine Wave Zero said:Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
и се запознай с кака Демокрация...
аз рабирам да не си млад човек...ами..
то май наистина не е въпрос на години,а на мислене и дух...а
бан ли искаш да дкладваш пак...всеки си има призвание...всеки умее нещо..а теб май,май наистина само в доносите и жалбите ти е таланта...
хеви метъл...Вълчо да не ти пука![]()
чувала съм...звучат подобно на лицемерите обаче...доносници не толерирам както и по-предните,които споменах...Scanner said:Мортиша said:ехеее....ехо...играеш като баба ми...я хапни един сникерс и стани мъжкар...кви са тия подли номера при тва не към жена,ами към мъжкарче..я се стегни...Sine Wave Zero said:Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
и се запознай с кака Демокрация...
аз рабирам да не си млад човек...ами..
то май наистина не е въпрос на години,а на мислене и дух...а
бан ли искаш да дкладваш пак...всеки си има призвание...всеки умее нещо..а теб май,май наистина само в доносите и жалбите ти е таланта...
хеви метъл...Вълчо да не ти пука![]()
Има разлика между кака ти Демокрация и баба ти простачка. Ценностната система е важно нещо. Тук влизат и деца, глупости ли да четат? Това ли е ДУХОВНИЯТ пример, който, ще им се даде? И аз знам много псувни и лафчета, но даже гледам да се отърва от тях. Чувала ли си някой, който говори правилно, елегантно и интелигентно? Много приятно звучи. Аз лично няма да толерирам подобни публикации и ще ги дискутирам с другия модератор и най-вече с администратора.
виж сега...аз също мисля,че идва в повече тема от сорта,но...Scanner said:Никой не ти пречи на радоста - напротив, чудесно е, но "псувните", като вид фън се разминават с концепцията на форума. Истина е, че когато Влади направи платформата една от идеите му беше да няма цензора, но това беше породено от това, че в индигота просто целенасочено се подтискаха някои изказвания, но те са били свързани с конкретни мнения и тематика. Аз самият съм доста вулгарен понякога, но избягвам да бъда такъв на места, където може невежи гъби да попият този материал, защото това не е примера, който трябва да получат и лично аз бих дал. На улицата, в медиите е пулно с простотия, чалга, нисковибрационна тематика, ще я засилваме ли или ще дадем малко в друга посока? Сигурен съм, че можеш да се забавляваш и да умираш от смях и в друга насока.
Да мортиша, уважавам и твоето мнение. Аз лично съм против. Ще говоря с другите и за да е честно можем да гласуваме. Така, ще бъде справедливо
НЕЕ,...ТИ ПАК НЕ РАЗБРА...НЯМА ДА ПСУВАМЕ НА ВОЛЯ..НЕ Е ИДЕЯТА В ТОВА..Scanner said:Ок, въпросът е решен. Псувайте на воля. :happy-spoon-boy:
Scanner said:Ок, въпросът е решен. Псувайте на воля. :happy-spoon-boy:
всичко беше на майтап...ама ходи го обяснявай....Wolfgar said:Scanner said:Ок, въпросът е решен. Псувайте на воля. :happy-spoon-boy:
Е сега ... това си е живо проклятие...
Не е интересно, когато е разрешено ... няма ли я тръпката, че ако те хванат ще има санкция ....
Аз самият псувам много рядко и при това много прости елементарни псувни, които изразяват моментното ми раздразнение от породено безсилие.
Но за мен лично ... псуването си е изкуство. И не говоря за пошлото псуване, а имам в предвид това което не използваш ните една обидна дума ... но смисълът е категорично ясен ... е това е изкуство!