• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
днес се навършват 148 години от раждането на Петър Дънов :)

Синеочка said:
Sine Wave Zero said:
Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
От опит знам че на улицата и в градинките мога да си псувам най-добре и че има с кого :)

Приятно Обогатяване на форума Ви желая !
Псувните не са разрешени като заплахи разбира се. Но е някак грубо да кажеш има свобода и в същото време да забраниш някой неща. Заплахите и обидите не се толерират. Твое право е разбира се да решиш къде да пишеш, но ти какво предпочиташ истинска свобода или фалшива такава?
а тука не са монополисти сестрички... ;D

Sine Wave Zero said:
Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
От опит знам че на улицата и в градинките мога да си псувам най-добре и че има с кого :)

ехеее....ехо...играеш като баба ми...я хапни един сникерс и стани мъжкар...кви са тия подли номера при тва не към жена,ами към мъжкарче..я се стегни...
и се запознай с кака Демокрация...
аз рабирам да не си млад човек...ами..
то май наистина не е въпрос на години,а на мислене и дух...а :)
бан ли искаш да дкладваш пак...всеки си има призвание...всеки умее нещо..а теб май,май наистина само в доносите и жалбите ти е таланта...

хеви метъл...Вълчо да не ти пука :)

Мортиша said:
Sine Wave Zero said:

ехеее....ехо...играеш като баба ми...я хапни един сникерс и стани мъжкар...кви са тия подли номера при тва не към жена,ами към мъжкарче..я се стегни...
бан ли искаш да дкладваш пак...всеки си има призвание...всеки умее нещо..а теб май,май наистина само в доносите и жалбите ти е таланта...

Има разлика между кака ти Демокрация и баба ти простачка. Ценностната система е важно нещо. Тук влизат и деца, глупости ли да четат? Това ли е ДУХОВНИЯТ пример, който, ще им се даде? И аз знам много псувни и лафчета, но даже гледам да се отърва от тях. Чувала ли си някой, който говори правилно, елегантно и интелигентно? Много приятно звучи. Аз лично няма да толерирам подобни публикации и ще ги дискутирам с другия модератор и най-вече с администратора.

Хайде, да поставим точка на този спор :) Днеска ми е хубав ден, то и вчера ми беше де... А, бе на вас изригването на Слънцето, как ви се отразява... На мен ми е едно ХУБАВО... :-* :-* :-*

Обичам да се радвам на живота ....
Да си сериозен ... е скучно!

"Речник на думите в българския език"
серио̀зен
Тълковен речник
сериозна, сериозно, мн. сериозни, прил.
1. Замислен, строг, съсредоточен. Сериозен човек.
2. За лице, поглед – съсредоточен, изразяващ замисленост. Сериозни очи.
3. Съществен, важен, значим. Сериозна книга.
4. Който изисква повишено внимание поради съществуваща опасност от неблагоприятни последици. Сериозно положение.
5. На който може да се разчита. Сериозен кандидат.
нареч. сериозно. Говоря ти сериозно.
същ. сериозност, сериозността, ж.

Правете си изводите сами ... но определено не се имам за важен, че да си обръщам внимание и да се вземам на сериозно ... :)

Scanner said:
Мортиша said:
Sine Wave Zero said:

Има разлика между кака ти Демокрация и баба ти простачка. Ценностната система е важно нещо. Тук влизат и деца, глупости ли да четат? Това ли е ДУХОВНИЯТ пример, който, ще им се даде? И аз знам много псувни и лафчета, но даже гледам да се отърва от тях. Чувала ли си някой, който говори правилно, елегантно и интелигентно? Много приятно звучи. Аз лично няма да толерирам подобни публикации и ще ги дискутирам с другия модератор и най-вече с администратора.
чувала съм...звучат подобно на лицемерите обаче...доносници не толерирам както и по-предните,които споменах...
прав си  за децата,но темата беше отбелязана с +18
отделно това мисля,че тук деца за сега не влизат...и ти го знаеш по-добре от мен...
по-добре..баба ми да е простачка...от колкото пича съсед да е със заложби на гей...
не смятам реакцията на съфорумника за коректна,не към мен,а към Вълка...
не смяятам,че е нормално поведение за мъж...но всеки си има право на мнение...
и наистина е добре да ги дискутираш с колегите си,защото май пропусна да го направиш...
има  и нормални начини,с които можеше да затвориш темата..именно с уважение и истинска усмивка обаче..
предателства и доноси с цената на бановете ще продължавам да не толерирам....
за мен не това е пътя към духовна близост,развитие и приятелско,коректно отношение на съфорумник..

Никой не ти пречи на радоста - напротив, чудесно е, но "псувните", като вид фън се разминават с концепцията на форума. Истина е, че когато Влади направи платформата една от идеите му беше да няма цензора, но това беше породено от това, че в индигота просто целенасочено се подтискаха някои изказвания, но те са били свързани с конкретни мнения и тематика. Аз самият съм доста вулгарен понякога, но избягвам да бъда такъв на места, където може невежи гъби да попият този материал, защото това не е примера, който трябва да получат и лично аз бих дал. На улицата, в медиите е пулно с простотия, чалга, нисковибрационна тематика, ще я засилваме ли или ще дадем малко в друга посока? Сигурен съм, че можеш да се забавляваш и да умираш от смях и в друга насока.

Да мортиша, уважавам и твоето мнение. Аз лично съм против. Ще говоря с другите и за да е честно можем да гласуваме. Така, ще бъде справедливо

А, бе.. вие чухте ли новата песничка на Джорджа Майкъл. Това е юбилеен сингъл. 30 години от издаването на първата му песен :) Аз лично много си го уважавам..нищо , че е гей
Я, вижте каква хубава и смислена песен :)

Scanner said:
Никой не ти пречи на радоста - напротив, чудесно е, но "псувните", като вид фън се разминават с концепцията на форума. Истина е, че когато Влади направи платформата една от идеите му беше да няма цензора, но това беше породено от това, че в индигота просто целенасочено се подтискаха някои изказвания, но те са били свързани с конкретни мнения и тематика. Аз самият съм доста вулгарен понякога, но избягвам да бъда такъв на места, където може невежи гъби да попият този материал, защото това не е примера, който трябва да получат и лично аз бих дал. На улицата, в медиите е пулно с простотия, чалга, нисковибрационна тематика, ще я засилваме ли или ще дадем малко в друга посока? Сигурен съм, че можеш да се забавляваш и да умираш от смях и в друга насока.

Да мортиша, уважавам и твоето мнение. Аз лично съм против. Ще говоря с другите и за да е честно можем да гласуваме. Така, ще бъде справедливо
виж сега...аз също мисля,че идва в повече тема от сорта,но...
моеше да го направиш приятелски,открито и по нормаллния начин,а не да ставаш пионка в ръцете на г-цата с 0-та в името си...
и тука идваме отново на темата за свободата и идеята на думата толерантен..както и за подхода,с които се всява смут тук...упешен от някой хора тук...
против съм  подобни номера тип-ощипана стара мома съм...
тва са гейски номера..и идеята му е да прави интриги тук....
всички го знаем..добре,че Вълка е ЖЖЕЛЕЕЕЗЕН ТИ КАЗВАМ И КАКТО ВИНАГИ РЕАГИРА...МЪЖКИ И НЕ СЕ ППОДАВА НА ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ...
ЕВАЛА БРАТ МИ :-*

Scanner said:
Ок, въпросът е решен. Псувайте на воля.  :happy-spoon-boy:
НЕЕ,...ТИ ПАК НЕ РАЗБРА...НЯМА ДА ПСУВАМЕ НА ВОЛЯ..НЕ Е ИДЕЯТА В ТОВА..
НАИСТИНА ЛИ НЕ РАЗБИРАШ КАКВО ТИ ОБЯСНЯВАМ И СРЕЩУ КАКВО СЕ РАЗГРАНИЧАВАМ В ТОЗИ МОМЕНТ...
всички тук искаме да кажем едно:
усмихнат не значи лицемерен
пробуден не значи зомбиран
а доносник в мъжки и женски род е най-недостойната професия
а ти пак можеше да си изтриеш темата,зачитайки поне дамата в екипа на дом.Съвета...
аз също си приех с удоволствие бана от нея,..от Вас..наистина
за мен си е подарък от Вас..действа ми креативно както вече забелязохте..
на манипулацията на някакъв "ге.....рой"..дето действа така подло...т ц..тц...дори и не срещу мен ...до последно ще протестирам ...
не срещу затварянето на темата ...а подхода и начина по който е направено

Няма пионки тук Мортиша. Аз давам моето мнение без да съм дискутирал случката с никого освен с Галя. Приятелски го направих и обективно, както виждаш давам примери без да нападам. Може би изглежда сурово заради думите и дигиталното, но всъщност наистина съм обективен. В крайна сметка нека има Свобода. Аз лично казах какво мисля, на мен темата не ми пречи, защото надали ще я чета, аз не виждам друго освен онова, което ми трябва и е за мен. Така, че действайте си :)

Разбирам отлично. И за мен лично въпросът приключи

аз искам тук да ме четат приятели,а не предатели...
в противен случай ми звучи като разпиляване на енергията,уменията и чара ми ....
да ги хвърлям на боклука все едно..и по-добре..от колкотоо тука споделям инфото ако ще бъде четено от някакъв троянски кон..

Scanner said:

Е сега ... това си е живо проклятие...
Не е интересно, когато е разрешено ... няма ли я тръпката, че ако те хванат ще има санкция ....

Аз самият псувам много рядко и при това много прости елементарни псувни, които изразяват моментното ми раздразнение от породено безсилие.

Но за мен лично ... псуването си е изкуство. И не говоря за пошлото псуване, а имам в предвид това което не използваш ните една обидна дума ... но смисълът е категорично ясен ... е това е изкуство!

Wolfgar said:
Scanner said:

Е сега ... това си е живо проклятие...
Не е интересно, когато е разрешено ... няма ли я тръпката, че ако те хванат ще има санкция ....

Аз самият псувам много рядко и при това много прости елементарни псувни, които изразяват моментното ми раздразнение от породено безсилие.

Но за мен лично ... псуването си е изкуство. И не говоря за пошлото псуване, а имам в предвид това което не използваш ните една обидна дума ... но смисълът е категорично ясен ... е това е изкуство!
всичко беше на майтап...ама ходи го обяснявай....
ама тука имаме детска учителка,а не дружината от комунизма.Нашето момиче сяда със столче в средата,между децата..не над тяхното ниво,а на тяхното...не пред тях...а с тях...и така им обяснава добрите и лошите неща  :-*
така хваща и декиш

:-* :-* :-* :-* :-* :-*
с лошо не става и тя го знае и ние много я обичаме

С лошо нищо не става ...
Е добре де ... става ... ама не е хубаво ... добре де ... не е добро!

Хъм ... замислих се за момент - сентенция на доброто в очите на злодея?
Някой може ли да си го представи? Да погледне от неговите очи?

Status
Затворена за нови мнения.
Back