М
Мортиша
Гост
прекрасно се справяш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
аз пък си падам мръсница...дайте ми ощеСинеочка said:Аз имам НЕРАЗРУШИМ дух! Сърце, което е създадено чисто! Неразрушима съм това е сигурно! И макар, че понякога се опитват да ме сломят, може да се огъна.. но няма да се пречупя. НЯМА! Защото имам НЕРАЗРУШИМ ДУХ и сърце, което е създадено.. чисто , за да обича! :samurai: :samurai: :samurai: Така, че дайте ми още!![]()
--- ми моята най важна задача е да нямам работаМортиша said:![]()
![]()
или нямаш работа сега и се отпускаш...не те ли надушват,че в работно време се занимаваш с друго
Лябов ти даваме всякаква ...Синеочка said:Аз имам НЕРАЗРУШИМ дух! Сърце, което е създадено чисто! Неразрушима съм това е сигурно! И макар, че понякога се опитват да ме сломят, може да се огъна.. но няма да се пречупя. НЯМА! Защото имам НЕРАЗРУШИМ ДУХ и сърце, което е създадено.. чисто , за да обича! :samurai: :samurai: :samurai: Така, че дайте ми още!![]()
на теб ти спираме биратаМортиша said:аз пък си падам мръсница...дайте ми ощеСинеочка said:Аз имам НЕРАЗРУШИМ дух! Сърце, което е създадено чисто! Неразрушима съм това е сигурно! И макар, че понякога се опитват да ме сломят, може да се огъна.. но няма да се пречупя. НЯМА! Защото имам НЕРАЗРУШИМ ДУХ и сърце, което е създадено.. чисто , за да обича! :samurai: :samurai: :samurai: Така, че дайте ми още!![]()
![]()
![]()
![]()
Мне ... не става ... не ме кефи ... ще ти дадем една джин-ментаМортиша said:ако не е много нахално...за мен джин с тоник...моля![]()
Аз ще ви прибирам бе, нали знаете, че не пия + това имам книжка и не се справям зле зад волана. Вълка да каже де..Мортиша said:а да бе...кой ще ме прибира после
а на теб бира+водка тогава
Мортиша said:а да бе...кой ще ме прибира после
Урааа .... като съм подпийнал, ще си спинкам на сигурно като новородено ...Синеочка said:Аз ще ви прибирам бе, нали знаете, че не пия + това имам книжка и не се справям зле зад волана. Вълка да каже де..Мортиша said:а да бе...кой ще ме прибира после
А аз пия ... познай какво ... много ясноСинеочка said:Аз пия вода с изцеден лайм в нея. Свежарско е... Това ми е вечерята![]()