• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
;D ;D ;Dили нямаш работа сега и се отпускаш...не те ли надушват,че в работно време се занимаваш с друго

Аз имам НЕРАЗРУШИМ дух! Сърце, което е създадено чисто! Неразрушима съм това е сигурно!  И макар, че понякога се опитват да ме сломят, може да се огъна.. но няма да се пречупя. НЯМА! Защото имам НЕРАЗРУШИМ ДУХ и сърце, което е създадено.. чисто , за да обича!  :samurai: :samurai: :samurai:  Така, че дайте ми още!  ;D

Синеочка said:
Аз имам НЕРАЗРУШИМ дух! Сърце, което е създадено чисто! Неразрушима съм това е сигурно!  И макар, че понякога се опитват да ме сломят, може да се огъна.. но няма да се пречупя. НЯМА! Защото имам НЕРАЗРУШИМ ДУХ и сърце, което е създадено.. чисто , за да обича!  :samurai: :samurai: :samurai:  Така, че дайте ми още!  ;D
аз пък си падам мръсница...дайте ми още ;D ;D ;D

Мортиша said:
;D ;D ;Dили нямаш работа сега и се отпускаш...не те ли надушват,че в работно време се занимаваш с друго
--- ми моята най важна задача е да нямам работа :)
Щото когато аз работя ... значи другите са се издънили :)

Синеочка said:
Лябов ти даваме всякаква ...  :-* :-* :-*

Мортиша said:
Синеочка said:
аз пък си падам мръсница...дайте ми още ;D ;D ;D
на теб ти спираме бирата  ;D ;D ;D нека да има за мене  ;D

ако не е много нахално...за мен джин с тоник...моля ;D

Мортиша said:
ако не е много нахално...за мен джин с тоник...моля ;D
Мне ... не става ... не ме кефи ... ще ти дадем една джин-мента :)

а да бе...кой ще ме прибира после
а на теб бира+водка тогава

Мортиша said:
Аз ще ви прибирам бе, нали знаете, че не пия + това имам книжка и не се справям зле зад волана. Вълка да каже де..

Мортиша said:

Нави мееее ... ей супер идея ... трябва дя я пробвам тази седмица ...

Синеочка said:
Мортиша said:
Аз ще ви прибирам бе, нали знаете, че не пия + това имам книжка и не се справям зле зад волана. Вълка да каже де..
Урааа .... като съм подпийнал, ще си спинкам на сигурно като новородено ...

опа....ейй много вълни имаше...много се сърдеше следобеда

Синеочка said:
Аз пия вода с изцеден лайм в нея. Свежарско е... Това ми е вечерята :)
А аз пия ... познай какво ... много ясно :) разбира се, че бира :)

Ей, като пийна малко бира ... и нямам идея кво правя ...
тази вечер реших се захвана с климатика ... ей ... на ... оправих го :)
И ся си духа като нов :)

Status
Затворена за нови мнения.
Back