М
Мортиша
Гост
ти за к'во страддаш бе ВълчоWolfgar said:Ми на ... знае той ... аз страдам ... и морето страдааа ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ти за к'во страддаш бе ВълчоWolfgar said:Ми на ... знае той ... аз страдам ... и морето страдааа ...
ааа....аз блажих марулки с риба тонСинеочка said:Аз пия вода с изцеден лайм в нея. Свежарско е... Това ми е вечерята![]()
Мортиша said:т'ва е защото сме забавни тука бее..
Синеочке..обясни на Вълчето думата моногамен,че мен мъ е срам![]()
![]()
Мортиша said:означава да правиш секс само с един човек.....е не през целия си живот,но докато си с него...си само с него...ясно ли е вече....други въпроси моляWolfgar said:Абееее ... предложете ми някой филмче ... че ми се гледа нещо тази вечер ... ама идея нямам какво![]()
Ferngully.The last rainforest. На мен това ми е любимата анимация!Wolfgar said:Абееее ... предложете ми някой филмче ... че ми се гледа нещо тази вечер ... ама идея нямам какво![]()
Е да де ... има ... има много за учене ... права си ...Мортиша said:аа...не знам....не мога да кажа,...ама сигурно има кво да научиш
Ей ся го пускамСинеочка said:Ferngully.The last rainforest. На мен това ми е любимата анимация!Wolfgar said:Абееее ... предложете ми някой филмче ... че ми се гледа нещо тази вечер ... ама идея нямам какво![]()
http://www.zamunda.net/details.php?id=301545&hit=1
ааа....няма да съм ти аз учителя....Wolfgar said:Е да де ... има ... има много за учене ... права си ...Мортиша said:аа...не знам....не мога да кажа,...ама сигурно има кво да научиш
обещавам да слушам по-внимателно Учительо!