• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Великден мина по много странен начин за мен... по принцип не съм много по традициите и т.н. обаче денят го изкарах след ходенето на църква с безсмисленото обикаляне по дъждовните улици със слушалки със силна музика, писане на стихове, фермани, равносметки, дебели книги и размишления за бъдещето. Май всички Великдени, които изкарам, си приличат по нещо - осъзнавам нещо късничко

slavena said:
Великден мина по много странен начин за мен... по принцип не съм много по традициите и т.н. обаче денят го изкарах след ходенето на църква с безсмисленото обикаляне по дъждовните улици със слушалки със силна музика, писане на стихове, фермани, равносметки, дебели книги и размишления за бъдещето. Май всички Великдени, които изкарам, си приличат по нещо - осъзнавам нещо късничко
По-добре късно, отколкото никога :)

Синеочка said:
  Г-н Величков, моля не забравяйте да спазвате правилата за ползване на форума. Като администратор , някак си не е редно именно Вие да ги нарушавате. Надявам се, че ще си вземете бележка.
                                                                                        С уважение : Г. П. Б.

Да много съм тъп - нямах кирилица на ПСто, а не се сетих, че във форума си имаме инсталирана и то аз съм я инсталирал. Голяма съм шматка.. даже не бях пил!

Не бих казала тъп, мисля, че просто сте разсеян. Или сте много влюбен... знам ли :)

Нещо не се отбелязват добре последните 10 теми - липсва RE:заглавие-на-темата, което е странно.

Ами и на мен са ми странни някой неща, ама не ги коментирам ;) приеми , че нещата са такива, каквито са :)

Трябва да оправиме тая хава с RE:та-та , че не може така. Никъв ред няма тука!

Алооо, админчето.. не ставаш, баце.. подай си оставката  :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :levitation: :levitation: :31: :31:

Викате, алъж-вериж да има и килипир да пада. :) Предлагам да си сложим и един номер , на който да предлагам гадателски услуги. "Узнай своето бъдеще само за 2.40 с ДДС."

Аз съм тук, пия си силното кафе, за да си засиля метаболизма и се чудя какви листи да захващам и да почвам да пиша вече ;D

Мен ме полазват тръпки.. някой е умрял..усещам го..

Не си ти, сега майка ми ми каза, че съседът от първия етаж е починал.. Ужас и безумие.. мразя , когато усещанията ми са верни...бърр

Status
Затворена за нови мнения.
Back