• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Галинке, моля ти се , появи се от някъде, къде изчезна, какво стана със срещата в неделя?

Аз къде съм?
Ти къде си?
Той/тя къде е?

Ние къде сме?
Вие къде сте?
Те къде са?

Синеочке къде си?

Тук съм, не се тревожете за мен :) Всичко е наред, много скоро ще пиша по-подробно. Имам много работа, само още няколко дни.. после ще съм Free :)

Идва момент, в който просто обичаш някого. Не защото е добър или лош, или какъвто и да било. Просто го обичаш. Това не означава, че ще бъдете заедно завинаги. Не означава, че няма да се нараните взаимно. Значи само, че го обичаш. Понякога въпреки това, което е, а понякога заради това, което е. И знаеш, че и той те обича, понякога заради това, което си, а друг път въпреки него.

Wolfgar said:
Обичта не е отговора, тя е пътя ... да обичаш е живот ...!
Любовта е и пътят, и истината , и животът.. Тя е всичко.. особено, ако е ЛЮБОВ :)

Синеочка said:
Wolfgar said:
Обичта не е отговора, тя е пътя ... да обичаш е живот ...!
Любовта е и пътят, и истината , и животът.. Тя е всичко.. особено, ако е ЛЮБОВ :)

Е тук вече няма какво да добавя, защото истината си е истина!

Славенке, пиле шарено, след като се прибереш от любовното си рандеву, моля напиши си отчетчето за днешната ни среща :) Подбрали сме снимките, от теб се искат само думите. Щях и аз да го напиша, но ти се справяш отлично с тази работа ;)

В Гърция измислиха нова валута.В последно време темата дали Гърция да остане в еврозоната става все по-дискутирана .Заради финансовите си проблеми пристанищният град Волос сам е взел решение да използва своя валута. Жителите му обаче не са се отказали от единната европейска парична единица, а просто са се върнали в миналото и използват бартер, за да си набавят нужните им стоки за ежедневието. Жителите на гръцкият град Волос се борят с финансовата криза, като са създали собствена валута. Общност от около 800 души в града не се нуждаят от евро, а от т. нар им алтернатива ТЕМ. Един ТЕМ се равнява на едно евро. За да се сдобиете с новите пари трябва да натрупате точки като предлагате стока или услуга. След това може да размените своите точки за нужния ви продукт. Така на местния пазар във Волос може да намерите всичко, което ви е нужно, без да се нуждаете от пари.
източник http://btvnews.bg/svetut/paralelna-valuta-v-grtsiya-gevro.html

Имам едно усещане че този пример е начало на нещо ново което ще се разрастне с времето.
На всички им е писнало да робуват на една гнила система която вече съществува само заради себе си,а не заради тези които са я направили за свое улеснение.

Не знам за гърците, но след това земетресение, което трая няколко качествени секунди и приключи в 03:03, целият квартал се сплоти за години напред хахаххахаха никой не спи и всички си говорим..."добро утро, защо не спите"..аз дори разходих и куче...имаше много мили хора по улицата и прозорците.
Заваля дъжд...дано успокои страстите. Лека Нощ!

Трус ме тресе, дъжд ме валя, кариес ми правиха, мотора не пали.. Апокалипсиса дойде !  :-[

Когато си видя оценките от матурите тогава, ще има Апокалипсис  ;D

Днес бях пич и напуснах работа :) Апокалипсисът започна и за моя шеф :) Хак да му е!

Синеочка said:
Днес бях пич и напуснах работа :) Апокалипсисът започна и за моя шеф :) Хак да му е!
Ама нали каза че ще изчакаааш :o

Status
Затворена за нови мнения.
Back