• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
: said:
Когато си видя оценките от матурите тогава, ще има Апокалипсис  ;D
Не се притеснявай, по БЕЛ беше фасулска работа.

Нямаше какво да чакам! Човек или е принципен и държи на думата си или да ходи по дяволите... Аз държа на думата си и ако ще земята под краката ми да се срути няма да променя решението си!
Ако го направя -все едно да се подиграя с всички, които ме обичат и ми вярват, а това не мога да си позволя!

Странник said:
Хлапетата накрая плащат цената на всичко това.
За съжаление...е така, но те ме разбраха. Човек не трябва да учи децата да се примиряват и да търпят. Трябва да се научат да отстояват себе си и своите позиции.

Странник said:
Правилно -стига тези позиции и това ''себе си'' да бъдат доста над нас самите...
Както сам казваш - Ако не ние -кой?Ако не сега -кога?

Да,Wolfgar-действам според тези си думи
...но някак не мога да ги прилагам спрямо деца - щадя ги всячески доколкото това е възможно и не в тяхна вреда...
Всъщност нищо няма значение пред децата...
Те винаги свалят бариери и сами...

Значи, утре който иска да ми се радва и да се снима с богинята на бала - 18 часа, пред МОЛ-а.

Сега само трябва да се съберем преди това! :)
Чакам предложения за час и време, за да не предлагам аз  ;D ;D ;D

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%A8%D1%80%D1%8C%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D1%80 :) ето я прословутата котка, за която ви говорих

Хорааа, защо от този свят си отиват толкова добри хора  :-\ Отиде си едно прекрасно момиче...

slavena said:
Хорааа, защо от този свят си отиват толкова добри хора  :-\ Отиде си едно прекрасно момиче...
Какво е станало , Славенке?

Не ми се ходи на сватба... Някой да ме спаси.. :(

Status
Затворена за нови мнения.
Back