• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
предлагам някаква натпревара за интересно есе или друго в този форум да се спретне....
ами хора вие заспахте меко казано
разделите са почети празни....
кой развие форума...аз ли...или друг дето
днес е тук утре го няма..
имаме нужда не само от поезия и кой к'ва дъндания обича да слуша...
дишаме им праха на индиготата..
аз като едно чистокръвно индиго с вечен бан там...
не че няма 101 други профила де...съм избрала да се държа прилично тук и да ударя рамо на каузата тук...оки доки четете ме и...какво..едно голямо нищо..
айде всички да се заровят в книжките или друга своя любима литература и хоби и да видя как темите започват да пълнят съответните раздели,защото една две птички пролет не правят..
мир вам :-*

Напълно съм съгласна с това, което , Мортиша казва. Ние верно много ДЗЕН станахме.. толкова , че чак заспахме. трябва и яка оптимизация. И много теми трябва. Плюс това на нас хубавото е, че сме стегнато форумче и разделите ни са добре подредени, макар и празни. При индиготата е пълна каша. Та... дайте да направим верно нещо по въпроса.

УУУ...ЙЕЕЕ
УУУ...ЙЕЕЕЕ ;D :-*
ЗА ТЯХАТА КАША СЪМ РЕЦИДИВ....АЗ ТАМ САМО ЗА Т'ВА СЪМ ПРОГАНДИРАЛА...КОГАТО СЕ ОБАЖДАМ ИЛИ Е КАТО ТУК ИЛИ Е СЪС ГРЪЪЪМММ И ТРЯСЪК...ПА
МАМА МУ МЛАДА...ТУКА ИМА ...
ТУКА НЕМА ПО ЦИГАНСКИ СА ИНДИГОВИ ТАМ..ПУУУУ
АМАЧЕ ОВЦЕ ...АЙЙЙ ЦЯЛО СТАДО...А НЕ МЕРСИ
БЕЖЖЖ ЛИСКЕ КАЗАЛИ КРАЧЕНЦАТА,ДОКАТО ОПАШКАТА БЕЗДЕЙСТВАЛА И ЗАТОВА Я ОТХАПАЛИ..ХИХИХ
МИРРР ВАММММ :):)

та мисълта и двете беше,че или спите или се занимавате с нещо друго..
абе сдавате фронта...
или по-лошо предавате го..
хаххаха ;D >:(

майка им долни не наядени прасета еййй...имам още един бял косъмм...стресссс ще ми създават
мирр вамм :-*

Дет са викааа, събрахме се! Ха , добър ден, заспалковци и спящи крас(т)авици!  :-* :-* :-*

Ааа моля, моля ... Аз отдавна не съм заспал ... за днес тава дума де ... ама реално съм си заспал, щото ме знаеш къв заспалко съм ...  ;D
ама то няма лошо си заспал, ще чек полегнал и задрямал, нали?  :-[

Хареса ли ти моето местенце? Славенка показа ли ти колко е митично :) Аз си го обожавам направо.

:-X
Нищо не казвам ... ще мълча като риба ... или направо кат рак ...  :-X

Ей, ама стига ме ръчка деееее ... боли, гъдел ме е ... добре, добре отварям устата и почвам да дърдоря ...  :o

;D ;D ;D

Та значи прекрасно е ... открито и скрито, затъмнено и осветено, митично и епично, минало и бъдеще, безопасно и опасно, мило и диво ...
леле отнесох се :)  ;D
Ама какво да направя, като пак се размечтах :)

Въй, цял роман си изписал, исках точно 2 думи. Човек, време е да се стегнеш и да пораснеш малко. Че понякога като си пиша с теб имам чувстото , че разговарям с 13-годишния ми племеник.
Извинявам се,че за пореден път те накълвах.

Думите никога не стига ... винаги са малко ...
А нали знаеш ... кълвача кълве дървото ...
Кълвача сит, дървото здраво ...

Синеочка said:
Въй, цял роман си изписал, исках точно 2 думи. Човек, време е да се стегнеш и да пораснеш малко. Че понякога като си пиша с теб имам чувстото , че разговарям с 13-годишния ми племеник. Извинявам се,че за пореден път те накълвах.
;D ;D ;D дай,дай.....дай му ;D

А, не ... тук се въздържам от коментар ... че лошо ми се пише, ако изкоментирам ... ;D

Wolfgar said:
А, не ... тук се въздържам от коментар ... че лошо ми се пише, ако изкоментирам ... ;D
ъъъъ.....:) виж как знаеш ;D
ще вземеш да ми станеш симпатичен въздържател... ;D

Ааа, моля ....
Пия, пуша, ходя по жени ... не ставам за въздържател.
Поне все още ... НЕ!  ;D ;D ;D

и аз пия,пуша и по жени и по мъже ходя.... ;D

Аааа тука ме водиш ... ама нямам намерение да те стигам по количество ... ама виж .. за качество ...

Status
Затворена за нови мнения.
Back