• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
да знаеш обаче,че за темата +18 ще ядем бой
ако накажете Вълчето...накажете и мен с него,защото аз съм несъзнателния акумулатор на идеята с уроците за псувни ;) :-*

Е ти ... ся най лошото чакаш ... няма такова нещо ... :)
Даже съм 99.98% сигурен, че ще ни позволят да си псуваме там ... само за да видят докъде можем да стигнем в този необятен жанр на българското народно творчество.

Ама не е честно така ... само се чете и никой нищо не казва ...
Айде ве, кажете поне едно "Мара ба!" ... че да не си водя монолози ... не за друго :)

Моля да внимавате като избирате в кой раздел да публикувате дадена тема! Предварително благодаря!

Ама аз наистина мисле ... че псувнята е нещо развиващо и помагащо на душата!  ???

Sine Wave Zero said:
Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
От опит знам че на улицата и в градинките мога да си псувам най-добре и че има с кого :)

Приятно Обогатяване на форума Ви желая !
Псувните не са разрешени като заплахи разбира се. Но е някак грубо да кажеш има свобода и в същото време да забраниш някой неща. Заплахите и обидите не се толерират. Твое право е разбира се да решиш къде да пишеш, но ти какво предпочиташ истинска свобода или фалшива такава?

Аз мисля, че идеята на Дзен е всеки сам да намери Пътят до себе си. Всеки има различни методи за това. Защо трябва да се ограничаваме в едно направление и да поставяме цензура? Грубостта е едно, да и аз не съм съгласна с това. Но съгласи се с мен, че и с много мили думи, можеш да нагрубиш някого. Аз лично най-близките си хора наричам с обидни епитети, но го казвам с Любов. Не е важна думата, а емоцията, която влагаш, докато я казваш :) Останалото е Бошлаф работа.

Синеочка said:
Wolfgar said:
Ама аз наистина мисле ... че псувнята е нещо развиващо и помагащо на душата!  ???
Докажи ми, че е така!

Доказвам:
Синеочка said:
Аз мисля, че идеята на Дзен е всеки сам да намери Пътят до себе си. Всеки има различни методи за това. Защо трябва да се ограничаваме в едно направление и да поставяме цензура? Грубостта е едно, да и аз не съм съгласна с това. Но съгласи се с мен, че и с много мили думи, можеш да нагрубиш някого. Аз лично най-близките си хора наричам с обидни епитети, но го казвам с Любов. Не е важна думата, а емоцията, която влагаш, докато я казваш :) Останалото е Бошлаф работа.

Какво по-голямо доказателство?  :-*

Мортиша said:
да знаеш обаче,че за темата +18 ще ядем бой
ако накажете Вълчето...накажете и мен с него,защото аз съм несъзнателния акумулатор на идеята с уроците за псувни ;) :-*
Никой няма да наказваме :)

Синеочка said:
Никой няма да наказваме :)

Хъм ... що бе ... аз се сещам за едни интересни наказания ... ама те са за 18+  :-\ ;D

;D ;D ;D ;D
То това е ясно ... и сега нека зарежем празните приказки.
Работният ден свърши, време е да кажем нещо сериозно!

А наздраве!
Защото няма нищо по-хубаво от една студена биричка след работа! :)

Sine Wave Zero said:
Обявявам че временно спирам да пиша в този форум т.е. ще пиша другаде, където няма разрешени псувни.
От опит знам че на улицата и в градинките мога да си псувам най-добре и че има с кого :)

Приятно Обогатяване на форума Ви желая !
благодарим ти чистосърдечно и за решението и за пожеланието
АМИН
ТИ И БЕЗ ДРУГО НЕ БЕШЕ ЩЕДЪР В ТЕМИТЕ ТУК :-*

Добро утро банда!

Дано сте се наспали, защото аз не съм ...
Някой друг да има проблеми със съня напоследък?

добро утро..
ми перманентно всички май не спим много ,много...
аз си бях така и преди

оооо....който няма мярка в купоните...сутрин е като е мен сега ;D

Status
Затворена за нови мнения.
Back