• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Честит първи учебен ден! :)
Нека през новата учебна година има много знания и щастливи моменти! :)

BaDBluEeYeS said:
Моля, Админа да ми изтрие профила!

BaDBluEeYeS said:
Добре де, да не ми се трие профила  :-[ Ама излизам в отпуск  ;D Обичам ви!

Профила на Галя беше изтрит по изрично нейно настояване в смс писан до мен
вчера.
Това беше наложителна мярка заради нейното лично спокойствие и благополучие.
Нека интригантите тук преди да започнат да вият на умряло по мой адрес си дадат труд да
попитат нея лично дали това е така или не.
Ако бъда въвлечен в поредната интрига заради това ми действие - отговорността е предимно
на Галя по изрично нейно настояване.
Надявам се това да бъде ясен знак за всеки че личното пространство на един човек е
свещено и неприкосновено.

Така е...всеки тук който не е правил интриги зад гърба на друг,
много добре ще си знае че не е в този списък.
Рано или късно цената се плаща.
Познаваш ме и много добре знаеш че имена никога няма да спомена.

Който желае да си прави списъци.
И моя милост е нарочван за какво ли не
от същите тези интриганти.
Не им обръщам внимание.
Знам кой съм и какво съм.
Ти все още ли ги носиш в ума си?

Първо нека си спомним целта на форума.
Второ виж сам какво се случва вече.
Трето - някои потребители сами си
заминаха поради именно това и спряха
да пишат тук.
Изразявам и тяхното мнение което съвпада
и с моето.
Това че те предпочетоха да се махнат вместо
да се обясняват с когото и да е вече е друг въпрос
засягащ техни решения и принципи.
На черното бяло да казваш - не върви.
Не съм изгубил надежда че ще се оправи всичко.
Който се чувства обиден - съжалявам - явно има за какво.
Не съм карал никого насила да прави каквото и да е.

Напълно си прав в думите си.
В темата на еос писах както се вижда.
За новия потребител Ali_Kun не знам защо
никой не и каза ''Здрасти''
Не ме търси да отговарям от името на други хора.
Познаваш ме  и знаеш прекрасно какво ми
е отношението към интригите.
И на мен не ми се говори за интриганти.
Така че считам темата за приключена.
Всички ние правим този форум и всички ние
оценяваме накрая общите си усилия.
Посочвах някои нездрави тенденции тук с идеята
не да търся конфликти с когото и да е,а за да се
появят повече хубави неща от нас самите за нас
самите.

Sine Wave Zero said:
Да не казваме на черното – бяло – добре.
Интриганти има – факт.

Не пропускаме ли нещо докато коментираме тези неща?

Например че двама нови хора започнаха да пишат тук, а на момичето (Ali_Lun), която виждам че се е представила и поздравила всички, не видях да се намери един да й каже “Здрасти”.

Благодарение на Еос, който започна една ценна тема за холотропното дишане, развихте дискусия по тема с много коментари и различни гледни – замисли се откога не се е случвало в Дзенкс?

И вместо това да говорим за интриганти на базата на стари междуличностни конфликти, не съм съгласен, определено ще отговоря че не е това целта на форума.

По какво личи че се оценяват тук и малкото положителни неща които се случват?
аз пък не се чувствам задължена да стоя и давам дежурства тук,за да казвам от възпитание "Здрасти" на всеки ново-регистрирал се..докато с изключение на един точно..всички се сещат да влязат  веднъж-два пъти най-много на два месеца тук...точно от такива моментални запознавания е този батак с интригите не само тук,защото тук е едно бледо продължение на друг форум...колкото по-малко хора те познават - толкова по добре това ми е съвета към Ali_Lun...с времето ще ме разбере...малко сте ги обърнали тези форумни пространства на- сайтове за запознаване ми се струва..с риск да засегна всички Ви без ЕДИН..аз съжалявам,че осъществих комуникация с останалите и заради себе си,и заради всички тях...

а и Добри,,ами аз като се регистрирах преди да вляза в конфликта с теб ..ти къде беше тогава да ми кажеш здравей както го правиш с всеки ново-регистрирал се..:)
не че нещо ама сега осъзнах,че се чувствам пренебрегната и засегната от теб ;D ;D

Sine Wave Zero said:
Мортиша said:
не че нещо ама сега осъзнах,че се чувствам пренебрегната и засегната от теб ;D ;D

Неслучайно докато писах, използвах първо лице, множествено число. Определено въпросните пропуски не съм ги виждал само в другите.
като си ми толкова езиково култивиран,..да те запитам,а знаеш ли дублетните форми в родния  си език на изуст?
Викам да не се пробваш да ме закачаш точно мен по подобен плосък начин..да не става така да ти доказвам,че много неща от езиковата ти култура куцат.. :06:

и Зероо кротни се и се успокой..сигурна съм,че не фигурираш в списъка с "интриганти",от където започна цялото обсъждане на нещо си...без посочване на който и да е...
много мнителен си станал усещаш ли покрай многото интриги минали около теб..
това не е много добре..

Sine Wave Zero said:
Каквито и опити за ограмотяване да ми се прилагат, няма да ги приема насериозно, когато в този форум само някой като си изтрие ника се говори с думичката 'интрига', когато се тръгне да се говори по сериозни теми, се стига до това кой колко знае по български език, и когато някой се регистрира се казва - 'ми аз пък не съм длъжен да се запознавам с него'. И да се обаждам, и без да се обаждам, никой нов не пише дълго тук.

Когато се познаваме имало интриги? Ми толкова по-зле, това не значи че не трябва да се познаваме, това значи че следва да внимаваме кога да виждаме проблеми и кога - решения.
не не си разбрал правилно..аз не само не съм длъжна,защото и да бях ...няма значение..ЖЕЛАНИЕТО ГО НЯМА..НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ..СЕРГИЯТА ЗАТВОРИ ПРЕДИ ПРЕД МНОГО ВРЕМЕ...:)ти като имаш желание поздравявай който си поискаш,но не прави на въпрос сякаш държиш сметка на тези,които не го правят..
триенето на профила на Галя е по лични причини и няма общо със споменаване на думата "интрига" ....
така,че ще Ви помоля да разграничим името от явно лафа на деня за днес - "интрига"
благодаря:):)

пак ти казвам мнителността ти е нездравословна в такива количества..ти защо смяташ,че трябва изобщо да става дума за теб ...стегни се малко..никой изобщо не се занимава с теб в това..какви са тези психо реакции бе..плашиш ме..

ооо....не знам...и не искам ...
:) правя днес нещо много приятно..за втория рожден ден на нашето Еммче поздравителния гирлянд..
детето на шефката ми...най-хубавия естествено ще е... :)
калинка,ягодка,сладоледи,хвърчило,парче диня и всякакви такива висящи неща около основния плакат с "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН"
УТРЕ КАТО ГО ДОВЪРША ЩЕ ВИ ГО ПОКАЖА ЦЕЛИЯ...

купи му хвърчило и акрилни боички сам да си го декорира по цветове

Status
Затворена за нови мнения.
Back