Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
BaDBluEeYeS said:Моля, Админа да ми изтрие профила!
BaDBluEeYeS said:Добре де, да не ми се трие профила :-[ Ама излизам в отпускОбичам ви!
аз пък не се чувствам задължена да стоя и давам дежурства тук,за да казвам от възпитание "Здрасти" на всеки ново-регистрирал се..докато с изключение на един точно..всички се сещат да влязат веднъж-два пъти най-много на два месеца тук...точно от такива моментални запознавания е този батак с интригите не само тук,защото тук е едно бледо продължение на друг форум...колкото по-малко хора те познават - толкова по добре това ми е съвета към Ali_Lun...с времето ще ме разбере...малко сте ги обърнали тези форумни пространства на- сайтове за запознаване ми се струва..с риск да засегна всички Ви без ЕДИН..аз съжалявам,че осъществих комуникация с останалите и заради себе си,и заради всички тях...Sine Wave Zero said:Да не казваме на черното – бяло – добре.
Интриганти има – факт.
Не пропускаме ли нещо докато коментираме тези неща?
Например че двама нови хора започнаха да пишат тук, а на момичето (Ali_Lun), която виждам че се е представила и поздравила всички, не видях да се намери един да й каже “Здрасти”.
Благодарение на Еос, който започна една ценна тема за холотропното дишане, развихте дискусия по тема с много коментари и различни гледни – замисли се откога не се е случвало в Дзенкс?
И вместо това да говорим за интриганти на базата на стари междуличностни конфликти, не съм съгласен, определено ще отговоря че не е това целта на форума.
По какво личи че се оценяват тук и малкото положителни неща които се случват?
като си ми толкова езиково култивиран,..да те запитам,а знаеш ли дублетните форми в родния си език на изуст?Sine Wave Zero said:Мортиша said:не че нещо ама сега осъзнах,че се чувствам пренебрегната и засегната от теб![]()
![]()
Неслучайно докато писах, използвах първо лице, множествено число. Определено въпросните пропуски не съм ги виждал само в другите.
не не си разбрал правилно..аз не само не съм длъжна,защото и да бях ...няма значение..ЖЕЛАНИЕТО ГО НЯМА..НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ..СЕРГИЯТА ЗАТВОРИ ПРЕДИ ПРЕД МНОГО ВРЕМЕ...Sine Wave Zero said:Каквито и опити за ограмотяване да ми се прилагат, няма да ги приема насериозно, когато в този форум само някой като си изтрие ника се говори с думичката 'интрига', когато се тръгне да се говори по сериозни теми, се стига до това кой колко знае по български език, и когато някой се регистрира се казва - 'ми аз пък не съм длъжен да се запознавам с него'. И да се обаждам, и без да се обаждам, никой нов не пише дълго тук.
Когато се познаваме имало интриги? Ми толкова по-зле, това не значи че не трябва да се познаваме, това значи че следва да внимаваме кога да виждаме проблеми и кога - решения.