• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Ееее, ама какъв нос имаш?
И аз съм виновен... Като писах предния си постинг, пръднах....

01+TrollFace.png

това беше брат ми-бивш боксъор и дипломиран,действащ капитан...може би имаш нужда от лицево-челюстен хирург вече

като удари не повтаря...к/л Левски ли си къде си...кажи си адреса да ти дойдем на гости ;D

Мортиша said:
като удари не повтаря...к/л Левски ли си къде си...кави си адреса да ти дойдем на гости ;D

Улица „Маймундере“, №118, вх. 85, ет. 47, ап. *** ли го, ама третият в средата....

Спазвайте добрият тон! Борко, ако продължваш съзнателно да дразниш Мортиша ще изядеш БАНана!
Мортишке, колкото и да те обичам и за теб се отнася същото.

аз банани не обичам...дайте моята порция на Борко ;D
той ще я хапне нали е на аванта :-*

>:(
Я съм кисел, ама не като маринована краставичка, а като кисела зелка!
Днес да не ме закачате, че да не стана на зеле със свинско!

Wolfgar said:
>:(
Я съм кисел, ама не като маринована краставичка, а като кисела зелка!
Днес да не ме закачате, че да не стана на зеле със свинско!
закач ;D

;D ;D ;D ;D ;D
Доброоо утроооо! :)
Ах, какъв прекрасен ден! :)
Днес си е просто вълшебно! :)
;D ;D ;D ;D ;D

У Варната всичко е "Зимна къща"...
ФСБ - Зимна къща - 1984 - албум: VI - №6 в албума - запис: Балкантон - притежател на авторските права: ФСБ и МК "Контрапункти"

Това е една от първите песни отсам Желязната завеса, в чиято направа са използвани компютри. В записа са използвани внесени от ГФР компютри IBM XT с добавена апаратура за смесване на предварително програмираните ритми. Характерния тих равномерно титкащ секуенс е постигнат точно по този начин. С помощта на добавяне на fade-ефекти и леко забавяне на някои звуци ФСБ успява да постигне нещо немислимо - да създаде една от най-красивите български песни с техника, върху която има наложено ембарго за страните от СИВ.
Респект!

Status
Затворена за нови мнения.
Back