• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Още по-интересно е, че ще умре от тежък Алцхаймер.

Алуминият в големи количества предизивиква Алцхаймер. Прадядо ми през 2010 се спомина от същото нещо, след като в периода 1929-1934 е заварявал алуминиеви кабели в Нацистка Германия.

Sine Wave Zero said:
Mi trudno mi e ot kosmicheski korab .... taka de, ot lap-top s windows 7 ... ama to syshtoto... no mai drug nachin da me bannat nqkyde nqma.

Kolko meditirashti po sveta nahranih - ne se poluchi.
Sega predi da instaliram fonetikata, mi e poslednata vyzmojost...
Добри, бан ли искаш?

преинсталиран му е компа и май страда от фонетична недостатъчност ;D

Мечтите са едно,друго е да хвърлиш къртовска работа по тях.
Егоист трудно ще накараш да си мръдне пръста за ближния  освен ако няма принуда,печалба или ако не му е приятно.
Слугите на емоциите казват само - това ми харесва,онова не ми харесва и според това е и живота им.
Слугите на Духа казват - това трябва да стане и да го бъде,защото Законите повеляват това.
На първо време една фонетична кирилица си сложи за клавиатурата -лесно е.
Ако е необходимо и линкове за целта ще ти сложа тук.

Честит рожден ден, Славенка! Да си жива и здрава и много обичана!  :-* :-* :-* :-* :67: :67: :67: :67: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion13: :occasion13: :occasion13: :occasion13:

Синеочка said:
Честит рожден ден, Славенка! Да си жива и здрава и много обичана!  :-* :-* :-* :-* :67: :67: :67: :67: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion13: :occasion13: :occasion13: :occasion13:
Благодаря и много, обичам те!

chestit imen den na men...utre zaminavam za Lisabon:P:P:P
nq nq nq...a vie si stoite tuka...v nashtata kitna,bedna Bulgariq :P:P:p

Честит имен ден на Мортиша и I. Мога да пожелая много неща и тайничко ще го направя, на ум и от сърце, за да ви се сбъдне! Обичам ви!
images

Весело посрещане на новата година на всички мои любими същества. Да - точно за вас се отнася! Обичам ви!  :-* :-*
Искам да ви пожелая всичко, най-хубаво през новата година, повече усмивки, по-малко сълзи ( и то само по щастливи поводи), но най-вече.. нека ЛЮБОВТА, все така силно да грее в сърцата и душите ви, че.. иначе без нея за къде сме.
Бъдете много, много щастливи, защото го заслужавате :-* :-* :-* :-* :-*
С много ЛЮБОВ : вашата Синеока вещица!

Status
Затворена за нови мнения.
Back