• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Shhh....snoshti moito magareee me zavartq 380° okolo sobstvenata mi os i me surka dva metra s racete napred dokato se useti che me e saboril za da preustanovi bahti masivnata ataka kam kotka presichashta ul.republikanska na pusto shose v dva vecherta.napraih piruet na edin krak s racete gore sqkash bqh na kanki figurmo parzalqne a damskata mi chanta sashto nad glavata mi se vratna po rakata mi i izhvarcha v strani ot men.

Ей какво става с вас  ;D аз реших да се появя и да кажа здрасти, че ми е много скучно напоследък!!!
Писна ми до болка от фейсбукови глупости, липсват ми форумите!

гребем..хахах...ебаси...два дена не мога да си разходя Джиджонкатааа...хубу,че ми е като човек не е направил нито едната нито другата бела у дома...два дена се стиска...

Гледах филма ''Интерстелар'' .
С две думи отдавна не бях гледал нещо толкова смислено и вдъхновяващо.
Горещо препоръчвам филма.
Но има уговорки...
Във филма не са разяснени доста неща от физиката,но са умело вплетени в действието.
Моя милост като върл критик на всевъзможни кретенизми в киното този път нямаше
какво да критикувам.
Та да си дойдем на приказката...за да схванете какво аджеба става и как точно става, преди да гледате филма
прехвърлете информативно СТО (Специална теория на относителността),ОТО (Обща теория на относителността),теорията на Хокинг за черните дупки,теорията за 11 мерното пространство (във филма се ограничават само до 5 че иначе става сложно :)  )

http://news7.bg/predavania/vapros-na-gledna-tochka/vsichki-videa/angelite-i-horata-chast-2/126669#.VKGobVzAIA
hahha mechtata na Strannik shte se sbadne ...sas svobodnata energiq

Status
Затворена за нови мнения.
Back