• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
slavata tue e nezemna,ama koi te izlaga be smka....
chakai ei sega shte gi metna svobodna dusha ne drebna :P :P
шоу ми дъ уори бе сенкооо.....да да те видя къде е проблема
дракони...мракони...всичко ми е под краката...не ъм Влади .не съм Галя..страха леко ми го няма по рождение..
къде сиии...аре да те видя

[youtube]http://www.unikalno.net/momche-instalira-skrita-kamera-za-da-razbere-kak-kucheto-mu-krade-hrana-samo-vizhte-kakvo-e-zasnel-video/[/MEDIA]
egati nagliq pes

http://www.unikalno.net/momche-instalira-skrita-kamera-za-da-razbere-kak-kucheto-mu-krade-hrana-samo-vizhte-kakvo-e-zasnel-video/

и Влади аз знам че компа на Тодо се е сбагалясъл и няма кирилица от поне седмица...

I TOI ME POMOLI DA NE ZZAMARSQAME FORUMA,ZZASHTOTO SHTE GO PRODAVA :) iskah Da me iztrie,toi iztriL sebe si...mmmm togava s anti reKlama da zapochna...iztritaaa...iztritaaaa...haie VlaDiii...daDoh ti 24h bremee... nasilie sas jivotni...s gligana,koito si vecherql vhera....shtot az ne qm meso...a ti qDesh li? :)

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
---------------------------------------------------
Анонимността не е извинение за глупостта.

Алберт Айнщайн

не знам вече на кой Админ да пиша и да помоля да бъда изтрита...затова го правя публично..
ако обичате изтрийте профила ми...няма да има следваща регистрация...благоаря

Прав или крив за мен и моите действия -всеки да си реши сам.
Не съдя никого,всеки има право на свое мнение.
Когато триех откровени цинизми и глупости преди време - бях лош и имаше вой срещу мен.
Сега когато не трия нищо - пък не съм прав.
Последно какво да бъде?
И въобще  може ли да ви се угоди?

В момента ще добавя само че написаното остава и си стои - така се вижда кой какъв е и докъде е
докарал себе си.
Нека хубаво да се вижда сам след време и от всички други това които ще четат.
Да,не ми харесват снимките защото нямат място тук предвид каква е идеята на форума.
Но иначе въобще не ме вълнуват нито кървища,нито разни подобни извадки от реалноста.
Не ми правят впечатление.
Други неща ме интересуват за които съм писал  и коментирал тук.

о боже иДи се скрий някъде...до там е стигнал о където такива Гурота като теб са ГО ДОКАРАЛИ

И ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МЕ ПЛАШИШ МЕН С РЕПЛИКАТА:
ВДИГНАЛ РЪКА СРЕЩУ МЕН-БЯЛ СЕН НЕ ВИДЯЛ..ТОЧНО 0 МОЙТО МОМЧЕ
ПАК ТЕ МОЛЯ ИЗТРИЙ МИ ПРОФИЛА

Просто всеки може да спре да пише тук след като не му харесва
и да отиде където си пожелае.
В случая кой заплашва?
Аз ли?

В такъв случай трябва да осъдят преди това много други сайтове.
Ако Влади е толкова загрижен ( предвид че форума е на негово име )
знае ми телефона винаги може да ми звънне и да се разберем.

Потребителя MORTISHA е блокиран за неопределено време поради системно нарушаване на елементарни правила на човешко общуване.

Странник

Правото на изразяване е незаменимо и уникално за всеки човек. Махнах забраната на потребител Мортиша, с идеята, че тя ще оправи поведението си във форума и ще постигне личностно просветление. Моля не я банвайте отново - тя не заслужава такова отношение след като е дала толкова много за този форум.

----
Власти

Status
Затворена за нови мнения.
Back