• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Странник said:
Мога ли да знам защо бяха изтрити моите мнения в темата за взлюк ?

Не са изтрити, а преместих цялата дискусия в тази тема: http://www.dzenx.com/index.php/topic,1040.0.html

Странник said:
еми който не е с привилвгийй е така

Власти said:
Странник said:

Не са изтрити, а преместих цялата дискусия в тази тема: http://www.dzenx.com/index.php/topic,1040.0.html
Моята критика стои само на едно място ,а взлюкът е мултиплициран на няколко места .
Някакво смислено обяснение за това?
От кога критиката на една теза се превърна в цапаница още повече когато е с факти и логика?
Ще помоля най-учтиво взлюкът да стои и да бъде само на едно място в темата която си избрал и да няма мултиплициране .
В интерес на обективния анализ ще ме принудиш да си копирам своята критика към вече ''изчистените '' мнения за да мултиплицирам по същия начин и своите мнения.
Или по скоро ще интерпретирам своята теза и критика с нови гледни точки,факти,съображения и още критерии за адекватност и ще стане още по-голяма ''цапаница'' както казваш.

Значи аз за цапаница не съм имал предвид различните гледни точки и неговите лични оцветяваниям, а това че човека си е почнал някаква тема която иска да си развие, обаче поради различните видове нападки и размисли на останлите събеседници се губи логическата връзка в темата му - тя не се състои от едно мнение само, а от няколко последователни поста в различни дати, като предполагам ще имат и продължение.

Все пак не ви прави чест (на всички) да се държите с Гласи все едно е новия ученик в класа и веднага да му се лепват прякори и критики, най-малкото не ни отива на възрастта. Това себедоказване изглежда много грозно отстрани и най-вече Незряло.

@Странник, направи както смяташ за редно с мултиплицирането..

Аз лично съм изгубил всякаква надежда за какъвто и да е адекватен ред в този форум, така че няма проблеми daje i s latinicata.

Пържена филийка said:
Власти said:
Все пак не ви прави чест (на всички) да се държите с Гласи все едно е новия ученик в класа и веднага да му се лепват прякори и критики, най-малкото не ни отива на възрастта. Това себедоказване изглежда много грозно отстрани и най-вече Незряло.

:41:  :41: :41: :41: :41:

Аз напускам!!!!

;D
ШИ мА обидиш.. ;D

Пържена филийка said:
Власти said:
ПроСто Психопати.

Добре де, все пак как успя в едно изречение да назовеш Гласи според прякора, който му "лепнахме" и в същото време да кажеш как не Ни правело чест да му лепваме прякори?! Само това ме интересува засега!  ;D

Е.. и аз имам чувство за хумор все още :)

-------------------------------------------------------

Съмнявам се някой нов потребител да се присъедини и да посмее да пише след като станах свидетел на тоя Цирк и на делене на Духовното и Знанието тип "това е мойто Знание, ти не го знайш.." .

-----------------------------------------------------

@Мортиша: Пиша мо.. да не съм сторъкия Хермес.. при това съм Властислав!

Пържена филийка said:
Властимире хахааххахааххххахаах!!!

Dobroslav has quit www.dzenx.com  (MirSlav INC Rullllzzzzzzzz)

Не вярвам, веднъж Дзенкс - цял живот дзенкс!

дзенкс!

./quit KLETA MAJKA BALGARIQ!

Status
Затворена за нови мнения.
Back