Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mортиша said:ооо йеее пак съм с привилегий...свиквайте
Странник said:Мога ли да знам защо бяха изтрити моите мнения в темата за взлюк ?
еми който не е с привилвгийй е такаСтранник said:Мога ли да знам защо бяха изтрити моите мнения в темата за взлюк ?
Моята критика стои само на едно място ,а взлюкът е мултиплициран на няколко места .Власти said:Странник said:Мога ли да знам защо бяха изтрити моите мнения в темата за взлюк ?
Не са изтрити, а преместих цялата дискусия в тази тема: http://www.dzenx.com/index.php/topic,1040.0.html
ШИ мА обидиш..Пържена филийка said:Власти said:Все пак не ви прави чест (на всички) да се държите с Гласи все едно е новия ученик в класа и веднага да му се лепват прякори и критики, най-малкото не ни отива на възрастта. Това себедоказване изглежда много грозно отстрани и най-вече Незряло.
:41: :41: :41: :41: :41:
Аз напускам!!!!
![]()
Пържена филийка said:Власти said:ПроСто Психопати.
Добре де, все пак как успя в едно изречение да назовеш Гласи според прякора, който му "лепнахме" и в същото време да кажеш как не Ни правело чест да му лепваме прякори?! Само това ме интересува засега!![]()
Пържена филийка said:Властимире хахааххахааххххахаах!!!
Dobroslav has quit www.dzenx.com (MirSlav INC Rullllzzzzzzzz)