• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
Хайко, поздрав с тази песен, която много обичам. Но не я пускай сега ,) Направи го утре с кафенце, когато се събудиш от слънчевите лъчи. Избери една прекрасна рокля и излез усмихната с танцова стапка - Най-красива и обичана!!! Лека

Гледай, моля ти се

https://www.facebook.com/photo.php?v=412951425470337&set=vb.136336876521150&type=2&theater

Скапах се - 10 часа точно по часовник... Седя и гледам в една точка, полу гол и чакам мотив да стана за душ. Всъщност мотивът са петната от латекс по ръцете и гърдите ми - боядисах. Вече може да се изкъпя там - кабина, която се оказа баси мистерията за монтаж. Китаеца отпечатал упътването за да може мравка да го разчете. Почувствах се като Гъливер, освен това мастилото се размазало и ако не бях потърсил логиката и не бях там, вероятно коритото щеше да е покрив. 
От утре, ще може да изпие едно кафе човек на спокойствие - ще има тоалетна до обед.
А ти къде си, само питам къде си?

- Е, какво ще кажеш?
- Красива, толкова е красива...
Иска ми се утре да я видя отново,
В красива дълга рокля елегантна и изящна.
- Направи го за мен прекрасна!

Знаеш ли, вече ми липсваш. Не го бях казвал отдавна.. Както си казвахме преди.
Чувствам го сега. Липсваше ми и вчера, и онзи ден...
И все още търся с поглед силуета ти, когато хвърча по улиците - да мерна косата ти, походката ти, гласа ти, усмивката ти...
Ти си толкова специална за мен и аз толкова много те обичам...
Липсваш ми Аморе, вече ми липсваш.

Светлина и Любов за малкото романтично лъвче - с малко закъснение!!!

Днес е хубав ден...24. Връща ми един много красив спомен. Винаги се сещам за него...
За онова малко копче, което свети като звездица някъде из между бижутата, както светеше и тогава, когато го намерих в онзи понеделник, а ти седеше у дома и си мислеше, какво ли правя, когато просто видя...

Отивам да чистя :)))
Кис!
:53:

Световният ден на копчето продължава. Ама супер мила си ми гушовита... хахахах
Ти да видиш..

Отвори очи, сложи си слушалките и излез навън. Погледни Слънцето в изгрева му и слушай, защото това парче споделям първо на теб. В един момент, ще разбереш защо... Фиииииииииил да вайб бейб!!!!! Ще се видим там!!!!

Иска ми се да те поздравя с три песни на едни мои, нови фаворити. Енджой!
За втората, понеже знам, че си ок с португалски - ще ти хареса  :06:

i travel around the world
just to kiss you
through airport terminals
and neon lights, i sift through
one hundred thousand miles
of swift motion and devotion
in taxi cabs, i ride
through traffic and commotion

touching your perfect face
i fall into you
as our love fills the reaches of space
i dive into you

i'm channeling heat waves
of electricity
hitch-hiking on the noise
with melting frequencies

as snow caps tease the sky
i call out your name
and the land begins to fall
under my waking dreams

no amount of distance can ever come between us

EEE! ME BEIJA, AMOR
MOSTRE A GARRA
ARRANHA MEU PEITO
SEUSEXO ME FAZ TREMULAR !
DE MANSINHO, BEM !
COMO E GOSTOSO, COISINHA, TE NAMORARA,

QUANDO O DIA RAIAR
ESCREVENDO A CANCAO
AS PALAVRAS FLUINDO COM FORCA E EXPLENDOR
DE TRISTEZA NAO QUERO SABER
E IMPULSO QUE ME LEVA
FOI O BRILHO NOS SEUS OLHOS
QUANDO ME VIRAM A PRIMEIRA VEZ,

TENHO UM SEGREDO E QUERO CONTAR
BEM PERTINHO DO SEU OUVIDO
E QUEM SABE, PRINCESINHA, VAI TE INERESSAR?
NAO FUJA PRA LONGE DE MIM
NAO ME ENROLE, NEM SE AMARRE
POIS O DIA VAI PASSANDO,.
NOSSO MOMENTO DEVE CHEGAR.

ПС. Е не, не мога...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sdI-qZ0YaHc[/MEDIA]

...и отварям очи в 3:30 като гъз, след посредствен сън - ужасно дразнещ и пръдлив, с привкус на солена вода, ебливо прасе, футбол, прашки в цвят на неоново зелено и мъдрост примесена с цигарка -  Съч а шейми пити стори!!!  :20:
По всичко личи, че утре - тоест днес, ще бъде един прекрасен ден, изпълнен с вълнение и емотикони ааааааааааахахахахахах
Сега някъде из страната кукурига петел и хората стават да косат и орат. Аз обаче, ще си легна отново.
Как да заспя интересно. Ако бях в "индигота" вероятно някой луд щеше да се намери да ми отговори с нещо хитро и умно.
Тук няма кой да те напсува. Както бяха казали китайците - Сутрин яж (го) сам!
А, то вали! Значи това ме е събудило - някой е пуснал водата...

"Ако виждате само това, което светлината разкрива и чувате само това, което звука обявява, то вие в действителност нито виждате, нито чувате."

Каквото и ожулване това тяло да получи, аз съм Свидетелят, който наблюдава през прозореца.

Руми

tretiqt primer e tolkova istinski...

Любовта може да има три измерения. Едното е измерението на зависимостта - това е, което се случва с повечето от хората. Съпругът зависи от съпругата, съпругата зависи от съпруга; те се експлоатират взаимно, властват един над друг, притежават се взаимно, принизяват се един друг до състояние на стока. Това се случва в света в деветдесет и девет процента от случаите. Ето защо любовта, която може да отвори портите на рая, отваря само вратата на ада.
Втората възможност е любов между две независими личности. И това се случва понякога. Но и то води до нещастие, защото има непрестанен конфликт. Не е възможно адаптиране - двамата са толкова независими, че никой не е готов за компромис, да се приспособи към другия.
Поети, артисти, мислители, учени, хора, които живеят в известна степен независимо, са такива, с които не е възможно да се живее - твърде са ексцентрични. Те дават свобода на другия, но тяхната свобода прилича по-скоро на безразличие, отколкото на свобода, изглежда по-скоро като че ли това тях не ги интересува, като че ли то няма значение за тях. Те си осигуряват взаимно личното пространство. Взаимоотношението изглежда прекалено повърхностно - те се страхуват да навлязат по-дълбоко един в друг, защото са по-привързани към своята свобода, отколкото към любовта, и не искат да правят компромиси.
А третата възможност е взаимозависимостта. Тя се случва много рядко, но всеки път когато се случи, част от рая слиза на земята. Двама души, които нито са независими, нито са зависими, но се намират в огромна синхронност, като че ли дишат един за друг, една душа в две тела - когато това се случи, любовта се е случила. Само това може да се нарече любов. Другите две в действителност не са любов, а са просто някакви комбинации - социални, психологически, биологични, но все пак комбинации. Третата е нещо духовно.

Osho

Status
Затворена за нови мнения.
Back