Ето...
Онова, което ние наричаме "Хармония, Баланс", всъщност е свободното протичане на енергията през формата. Свободното протичане на Инг и Янг и техният кръговрат. Свободното изразяване на Съзнанието чрез формата без съпротивление.
Да "бъдеш себе си" е да позволиш на енергията да протече и да се прояви чрез теб естествено. Това е заложба произхождаща от развиващата се "Вселена" и нейният цикъл на плодно развитие. Няма друга причина.
Няма такова нещо като "Освобождение". Това е метафора за принципа на горния процес. Повтаряна няколко хиляди години тази дума се е превърнала в културно и духовно обуславяне.
Ако човек създава съпротивление, формата, чрез която енергията му се проявлява започва да се руши и тъй като живота сам по себе си е движение, автоматично следва създаване на нова форма, моделирана с подходящите тенденции, за които ума е събрал информация от предната форма, така че новата да изпълни функцията си на по-добър проводник. Всичко това се "навигира" от импулсите, които Душата излъчва - нейното изначално "намерение".
Това е така наречения "кармичен процес", заместването на всяка следваща форма до момента, в който енергията не протече безпрепятствено в "последната".
Сам по-себе си човек не се противи умишлено, защото той единствено реагира спрямо околния свят. Това е "очистващ" процес. Това е процес на съзряване.
За онези, които линеарно погледнато са по-назад в развитието си, "просветления" може да изглежда "освободен", но всъщност втория е "клетка", в която по-рано е възникнал мутационен процес и сега чрез нея бива разпространяван в останалите, точно, както вирус.
Не знам, от коя група сме. Може би сме някакъв орган, който се оформя от група души, както Ра казваше във видеото за онези кристали принадлежали към нещо по-голямо, което образува някаква група - нямам представа. Знам само, че когато говоря на някакви хора, когато изказвам мнението си наистина говоря от името на нещо, от което и ти си част. Сякаш сме някаква асамблея или нещо, защото каквото съм научил и осъзнал е било в динамичен обмен на информация и общи преживявания и изпитвам чест от тази връзка. А ти замисляла ли си се всъщност, какво влияние имаме наистина със всичката манифестираща енергия и мутация? Тези 8 моторни центъра, когато сме в симбиоза какво правят... Това е нещо голямо и много силно, много.
Лека Мон Амур!