• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
Wish you were here you know ') and you are... But I will come more closer to you... After five minutes I will find you in the dreamland and never let you go.. Cuz we'll make love and nothing more..more and better, like the channel says...more love and better and that will be forever!! :))))7.

Тази обувка ми впечатли - Валентино. Стилни са, нали?
Представям си ги на крачета, със сладки пръстета... :27:
Заспиващ всмукал палче с уста...  :03:
Лека Куини!

Добре, има няколко неща, които ми направиха впечатление
и искам да видиш.

Първото е поезия. Симпатично е!  :37:

"момчета
разказвайте на жените си
приказки преди да заспят
целувайки им челата
яжте им носовете
и стихове им четете
но само
от мъртви
поети
защото
живите
чукат
души
и не само."

* Погледни тази картина - 1897. Цветовете са уникални - екстраваганса!

* Прекрасна коса!

* Какво ще кажеш за този шанел?
Забелязваш ли тенденцията - отидохме в тридесетте, което е супер! Снощи Валентино, сега Шанел, а мисля, че ти споменах за Есен 2013 на Ралф Лорен. Виж я между другото, има уникални визии, като влезнеш цъкни SHOP ALL - http://www.ralphlauren.com/shop/index.jsp?categoryId=19468476&cp=2184048&ab=int_090513_WDSLP_HERO_1_M_RALPHLAURENCOLLECTION_SHOPNOW

* Ок, отиваме в мъжки аксесоари.. Този дървен мартенс не е никак зле...

* И тук идва the male cherry - Барок от D&G! Харесва ми идеята! Получава се уникална еклектика - шала, панталона със сакото, нали? Особено вариантите в средата и дясно... Много ми допадна. Манекените не се обсъждат...отново.

* И накрая този подплатен калкан като завършек на модния ми обзор... много добре!

Много целувки за теб, Любима - everywhere!!!

Приказница...
Много и горещо
Отпивам глътка
тези кафени зърна
който е отгледал
Да дочакаш сутринта
трудно е понякога...
Тяло разклащам...
Желая те!

Ето...

Онова, което ние наричаме "Хармония, Баланс", всъщност е свободното протичане на енергията през формата. Свободното протичане на Инг и Янг и техният кръговрат. Свободното изразяване на Съзнанието чрез формата без съпротивление.
Да "бъдеш себе си" е да позволиш на енергията да протече и да се прояви чрез теб естествено. Това е заложба произхождаща от развиващата се "Вселена" и нейният цикъл на плодно развитие. Няма друга причина.
Няма такова нещо като "Освобождение". Това е метафора за принципа на горния процес. Повтаряна няколко хиляди години тази дума се е превърнала в културно и духовно обуславяне.
Ако човек създава съпротивление, формата, чрез която енергията му се проявлява започва да се руши и тъй като живота сам по себе си е движение, автоматично следва създаване на нова форма, моделирана с подходящите тенденции, за които ума е събрал информация от предната форма, така че новата да изпълни функцията си на по-добър проводник. Всичко това се "навигира" от импулсите, които Душата излъчва - нейното изначално "намерение".
Това е така наречения "кармичен процес", заместването на всяка следваща форма до момента, в който енергията не протече безпрепятствено в "последната".

Сам по-себе си човек не се противи умишлено, защото той единствено реагира спрямо околния свят. Това е "очистващ" процес. Това е процес на съзряване.
За онези, които линеарно погледнато са по-назад в развитието си, "просветления" може да изглежда "освободен", но всъщност втория е "клетка", в която по-рано е възникнал мутационен процес и сега чрез нея бива разпространяван в останалите, точно, както вирус.

Не знам, от коя група сме. Може би сме някакъв орган, който се оформя от група души, както Ра казваше във видеото за онези кристали принадлежали към нещо по-голямо, което образува някаква група - нямам представа. Знам само, че когато говоря на някакви хора, когато изказвам мнението си наистина говоря от името на нещо, от което и ти си част. Сякаш сме някаква асамблея или нещо, защото каквото съм научил и осъзнал е било в динамичен обмен на информация и общи преживявания и изпитвам чест от тази връзка. А ти замисляла ли си се всъщност, какво влияние имаме наистина със всичката манифестираща енергия и мутация? Тези 8 моторни центъра, когато сме в симбиоза какво правят... Това е нещо голямо и много силно, много.
Лека Мон Амур! 

Майната и на философията...  :37:
Обичам Те, Любов Прекрасна!!!
Лягам си с мисълта за Теб и това е истински красиво!
Това е важното, това е значимото!

Целувам те с Душата си!!!!

"...This part was for Her
Does she remember...
It comes and goes in waves..."
Честита Есен шушинко мила...

Нямаше как да не ти постна тази снимка Орлице!!!  :41:

:35: една красива глава... Една любима глава... Мила ми много ,))))) целуууууввввввв
Ейко, искам утре да ти взема мерки за нещо, което искам да ти направя одавна... Иска с това нещо да си най-сияйното рептилче!!!. Малко съдействие ми трябва.. Трябва да измеря една част ,) конектни се в някакъв момент. Лекинка..

Трябва ни подобна машинка...
Да може да се свързвам с теб.. И ако я имаше сега, щях да звънна и да те събудя, да се развикаш, да те прекъсна със скок в леглото ти и да те ч.. налюбя толкова плътно и дълбоко, че освен да мъркаш цял ден друго да не ти остане.. Аха! ,)))

Otnostno vuprosut za obuslavqneto - Da, opredeleno. Obuslavqneto se "zakacha" kato programi vurhu predrazpolojnostta na sistemite.
Interesni neshta nauchih za 40-37, koito imam pulen i sum se chudil ot kude idva onzi suport, koito blika ot men za opredeleni hora, v opedeleni situaci.. Kakto kazva Ra: You can't buy Love.

I malko za krasotata...  :01:

"Когато обича, и най-грозният човек става красив като Ангел. Виждали ли сте лицето на човек, който изявява Любовта? Лицето му свети като Слънце! Човек става красив и когато обича, и когато го обичат."

"Красота без Любов е мъртва. Красотата е резултат на усилията на душата и на Духа. Следователно от красотата на нещата ще съдите за усилията, които душата и Духът са проявили в известно направление."

"Страданията предшестват Любовта. Никой не може да опита Любовта, докато не мине през страдания. Който е минал през тях, ще намери Любовта - най-голямото богатство в света."

"Страданието е път за Любовта. То е филтър - филтрира всички наши мисли и постъпки. Онези, който са скърбяли, са по-красиви, отколкото тия, които не са. В лицето на първите има мекота."

"Най-хубавото, най-красивото нещо, което изразява Любовта, това е човешкото лице."

"Колкото повече се приближава до Бога, човек става по-красив."

Мило Шушинко,

Пиша ти писмо. Не знам къде си, но знам, че си добре. Усещам, че мислиш за мен.
И аз съм добре. Мисля си за теб по цял ден. Все още съм Крал, без дворец, но имам огромно Сърце, цялото за теб, в което ти лежиш с коктейл, наметната с тънка пелерина от коприна и леко настръхнали бамбини! Целувам те по тях и знай, че имаш ти подарък, от мен! И когато един ден отново се кача на трона, ще те повикам аз от горе и знам, че ти ще дойдеш. И тогава, ще стана с голямото Сърце и ще построя Дворец само за Теб с двете си ръце - е, не само за теб, ще има и едно малко стайче само за мен!!! Много целувец за Теб от храбрия Ловец - Любец!!!!  '))))))))))))))))))))))))))
хахахахаааа

Ей, красавче, утре съм на семинар! Всъщност са започнали днес, но е било опознавателна част и регистрация. Разбрах се, да се появя утре. Не знам, колко ще седя - моето участие е отворено. Обади се, ако имаш опцията, ще се радвам да те чуя и да ти споделя впечатления ,)) лека и спокойна нощ ти пожелавам и целувайки те шепна в нежното ти уше - А този танц дали не е онова, самото блаженство, Heart of mine?

пс. Салатата стана един път!! Заливка бе сътворена с блендера - пресен лук, орехи, кисело мляко, магданоз и зелена чушка върху зелената салата!!! Ще бъдеш специално поканена на вечеря... ')))

Ейко! Така и предположих, че ще стане - отидох и останах до края - Много ми е интересно! Информацията ме погълна - утре пак! Имаше доста неща, които знам, но и нови. Научих нещо интересно например, което ще ни бъде от полза - Как да си гледаме транзитите в програмата, на какво влияят ДНЕС, утре - ден за ден, по какво може да се работи, какво може да се прояви - не-себе например, влияния и тн. Знаех си, че могат да се правят прогнози. Ще го погледнем заедно!
И ти си там с мен, да знаеш - седиш на дясното ми рамо и нашепваш в ухото ми разни неща по темите, миличката ми!!...  :10:
Лека!

И като завършек на този така приятен и дълбок разговор, ще добавя нещо - част от моята мисия на този свят...
"Всеки инкарнационен кръст е фрактален архетип на нашата истинска мисия в живота ни."
...а моят е Кръст на законите: хора, които поддържат законите и които внасят нови закони.

Защото много от тях са остарели и спазваме по навик, който само пречи да изживеем себе си пълноценно. За да изградим новото, трябва да бутнем старото. Нужно е търпение (на което да се научат някои от нас ')))  за да извървим пътя си, какъвто и да е той, осеян с предизвикателства и трудности. Но именно в пътя е сладостта и важното, което ще извлечем и синтезираме. Именно в този път, ще натрупаме мъдрост, която да споделим с останалите - истинска, изработена мъдрост, извлечена от живия опит.
Защото е наше право да сме себе си и да се трансформираме, да съдействаме за трансформацията на света.
Промяната ни е огромна, трудно се вижда от тук, но с вижда и постигнатото в последните години никак не е малко. Осъзнаване, дълбоко осъзнаване....
Можем и имаме силата, дори в повече - тя е за страстна Любов '))))))
За новото време трябват нови закони, които да резонират със същността ни СЕГА.
И ценностите на които тогава, ще служим, вече ще са други ')

Лекинка, Май Куин оф Юнивърс!

Искам да напиша песен, която да бъде само за теб...нежна и истинска
Ето една свирена на бял роял..  :06:

заспивам в мисли... влажна, кожа, зачервена, настръхнало, топло, твърд, диша, шепот, пулсира, пръсти, гънки, докосване...
Лека Нощ, Кралице

аз нямам две ръце...
бавно те притеглям за кръста
...нито десет пръста
едновременно прониквам навсякъде и те обгръщам...

Status
Затворена за нови мнения.
Back