• Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Тук няма учители – има спътници
    Присъедини се

Безплатно. Без реклами. Без сценарий.

AnJi

AnJi

При Огнището
Здравейте :) Привлече ме изречението че различните не се осъждат, сочат и са свободни да бъдат себе си тук.
За себе си мога да кажа че винаги съм се питала " Защо съм тук?", "Какъв е смисълът", "Смърт има ли, или е преход?" Когато бях дете, питах родителите си и те не можеха да ми предложат задоволителен отговор. Пораснах, но винаги съм била различна и не се вързвах никъде. В последствие реших че ще се опитам да бъда нормална, но и това не ми се получи. Усещам разни неща от дете и определено се опитвах да ги притъпя. Преди 2 - 3 години обаче имах силно убеждение че трябва да се насоча към това което ме влече и да не игнорирам, а да слушам. Интересувам се от теория на сравнителното религиознание. Тъй като вървя сама пътят, започнах от философските школи, от утвърдените религиозни учения. Интересен ми е мистичният и окултен момент в тях. Херметизмът ми е най на сърце, но систематично гледам всичко и ми е страшно интересно :)

Здравей AnJi и добре дошла! Хубаво е, че следващ сърцето си и не си се оставила да бъдеш поставена в рамки. Не всеки устоява на този външен натиск.

Back