• Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Тук няма учители – има спътници
    Присъедини се

Безплатно. Без реклами. Без сценарий.

Чат тема

Книгата се ползва като учебник в Кембридж. Не е Инстаграм но все пак е някакъв източник на информация

Не се ласкай от мисълта, че темата е пусната с мисъл за теб. Както и другата тема, на която скочи

И двете теми са пуснати от теоретичен интерес. Нали уж тук е духовен форум

Вероятно и коментара с инстаграм не е лично към мен. Та, как може да взимам извадки от подобен вид платформа при положение, че тук се опитваме да водим някакво високо ниво на комуникация?! Позор. 🙂

Знаеш ли, много ми е забавно да комуникирам с теб поради една единствена причина. В тийн годините си четох трудовете на Кастанеда. В теб разпознавам дребния тиранин, за който той говори там. Предпочитам да се изразя по този директен начин, а не с индиректна връзка, както твоя начин на комуникация.

Книгата се ползва като учебник в Кембридж. Не е Инстаграм но все пак е някакъв източник на информация
Няма как един ум да види цялата картина. На който му е интересно защо съм използвала инстаграм препратка - причината е всъщност много проста. Получих това съобщение (цитораното от платформата) от три различни места и съответно ми стана интересно защо и какво толкова привлече именно това тези хора. Съответно си го развих по свой начин тук. В следствие и да дам възможност на някой да се захване именно за това и да прояви истинската си същност. Беше изключително лесно да пропусна източника, но целенасочено не го направих.

С уважение към всички светли същества, които използват подобни платформи, за да разпространяват истината. Виждам защо го правите и благодаря за смелостта. 🙏

Инстаграм разпространява не само истината, но също и много невярна, непълна, неточна и подвеждаща информация.

Точно така. Пълно е с изкривена информация, но всеки като пречупи дадена идея през своята призма и това се пресподеля отново и отново, предполагам, че е нормално следствие, колкото и да не ми се нрави. За това и изпитах някакво желание да споделя нещо толкова разпространявано - за да го пречупя през своята истина. А относно това дали не съм я изкривила още повече правейки го е друг въпрос. 😁

Книгата, информация за която пуснах, е резултат от сериозен труд и изследвания, а не е била пречупвана през истината на някой

За сериозните неща се препоръчват сериозни източници, това спестява доста грешки

Погледнах личното ти съобщение - не отговарям на подобни емоционални писания

Всички отговори на въпросите които задаваш са пред теб - достатъчно е просто да гледаш и разбираш, а не да пречупваш всичко през себе си

Достатъчно е да се прегледат включванията ти във форума, които са пряко олицетворение на вътрешния ти хаос. Твои са си изборите в живота, разбира се. Виртуалните пространства ти дават тази сила, за която пишеш. Няма какво повече да кажа щом не се води дискусия, а се наблюдава само едно тесногръдие и пълна липса на адекватен принос.

Моето мнение е, че администраторът Владислав, както и модераторът ВИл, е редно да отбележат своите функции до аватарите си съответно като администратор и модератор на форума

Това няма да им пречи да пишат на общо основание заедно с другите, обаче ще сигнализира поемането на отговорност от тях, както към управлението на форума, така и към определен стандарт на поведение спрямо съфорумците

Това е честното и правилното да се направи, не е редно те да пишат фактически като анонимни спрямо функциите си и да не е ясно за потребителите от пръв поглед какви са всъщност тук

Моето мнение е, че администраторът Владислав, както и модераторът ВИл, е редно да отбележат своите функции до аватарите си съответно като администратор и модератор на форума

Това няма да им пречи да пишат на общо основание заедно с другите, обаче ще сигнализира поемането на отговорност от тях, както към управлението на форума, така и към определен стандарт на поведение спрямо съфорумците

Това е честното и правилното да се направи, не е редно те да пишат фактически като анонимни спрямо функциите си и да не е ясно за потребителите от пръв поглед какви са всъщност тук

https://dzenx.com/threads/ekip-na-foruma.2661/ ето тук всичко е честно изложено, дано и да е Правилно според твоите стандарти.

Никой не е длъжен да изравя по стари постове основна информация за форума, която би трябвало да бъде очевидна от пръв поглед и до всеки един публикуван пост от администратор или модератор

Така това не е очевидно а би трябвало да бъде

Ох, многострадалната Геновева.

Откакто си се регистрирал във форум за духовно развитие и себепознание, целият ти фокус е в това да критикуваш управлението и подредбата на форума. Отпусни малко, фокусирай се в себе си, огледай се, ослушай се..

"Достатъчно е да се прегледат включванията ти във форума, които са пряко олицетворение на вътрешния ти хаос. Твои са си изборите в живота, разбира се. Виртуалните пространства ти дават тази сила, за която пишеш. Няма какво повече да кажа щом не се води дискусия, а се наблюдава само едно тесногръдие и пълна липса на адекватен принос."

Например, този пост, написан от случаен форумец и невидян от модератор/администратор - това е просто пропуск

Обаче ако е написан до титлата 'модератор' и видян от титлата 'администратор' - това показва не просто пропуск, а официално приет и одобрен начин на държание в този духовен форум

С липсата на деклариране на кой е администратор/модератор просто се избягва поемането на пряка отговорност от тях, когато това е изгодно

Казваш всички трябва да се учим от този начин на поведение, за да израснем духовно... :)

В много среди го намират за просташко но не са прави хората, те още имат да растат

Казваш всички трябва да се учим от този начин на поведение, за да израснем духовно... :)

В много среди го намират за просташко но не са прави хората, те още имат да растат

Аз лично нямам претенции да съм пример за поведение, учител, гуру или пък "много духовен". Моят приятелски съвет е да се учиш от хора, които те впечатляват, интересни са ти с нещо и виждаш в тях качества, които би искал и ти да развиваш. :)

"Достатъчно е да се прегледат включванията ти във форума, които са пряко олицетворение на вътрешния ти хаос. Твои са си изборите в живота, разбира се. Виртуалните пространства ти дават тази сила, за която пишеш. Няма какво повече да кажа щом не се води дискусия, а се наблюдава само едно тесногръдие и пълна липса на адекватен принос."

Например, този пост, написан от случаен форумец и невидян от модератор/администратор - това е просто пропуск

Обаче ако е написан до титлата 'модератор' и видян от титлата 'администратор' - това показва не просто пропуск, а официално приет и одобрен начин на държание в този духовен форум

С липсата на деклариране на кой е администратор/модератор просто се избягва поемането на пряка отговорност от тях, когато това е изгодно
Продължавам да споделям това мнение за теб. Със сигурност имаш много качества, но за това, което споделяш във форума ти дадох огледало.

Някаква справедливост/подкрепа търсиш за това, че съм те наранила явно. Това виждам аз.

Никой не пише като анонимен. Представили сме се, заповядай в онлайн срещата да се запознаем и чрез виртуалния онлайн свят.

Отново ще си направя някакви заключения на базата на това, каквото съм видяла и ще задам въпрос спрямо тях:

Ако толкова те дразни това онлайн пространство, не си съгласен с това, което се споделя тук и като цяло не мислиш, че организацията и хората тук ти понасят, защо се включваш?

Може и да не отговаряш, разбира се. Просто ми е много любопитно и питам.

Не мога да дойда на онлайн срещата, защото ще се влюбиш в мен, а пък си прекалено травмирана и неуравновесена ;)

Back