Ще се постарая ... ама ... не съм сигурен дали са ми останали от Йерусалим ... ама имам от 2ра Египетска династия!slavena said:древни богатства от Йерусалим

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ще се постарая ... ама ... не съм сигурен дали са ми останали от Йерусалим ... ама имам от 2ра Египетска династия!slavena said:древни богатства от Йерусалим
айа йа....тва на кой език е бе...и кво ще речеСинеочка said:Ай, ай.. сиу ту пегоу.. аси му се ми мата.. ай сиу ту пегоу![]()
![]()
![]()
![]()
не е зле да имаш рога...кой както се уредил....едни сме ин други сме ян....Синеочка said:Аз принципно никак не харесвам кича.. грозно и пошло ми е. Обичам семплите и изчистени неща и съм педант по отношение на цветовото съчетание. Всичко трябва да си пасва, за да е красиво и естетично. ВСИЧКО от до. И примерно затова ме дразнят тия чалгари Долче и Габана и вИрсаЧи... Да не говорим за АрманИту.. А черното и бялото.. ммм ... КЛАСИКА И СТИЛ! Ин и Ян, сестро.
Алооо, Админчето, дето се е покрило. Слушай сега, да вземеш да махнеш лимитчето за ЛС-та, че кореспонденцията става невъзможна.Мортиша said:АМА МАЙ НЕ МОГА НИКАКВИ СЪОБЩЕНИЯ ИЗВЪН ЛИМИТА ДА ПРАЩАМ...![]()
НАЛИ...ХАХА...BaDBluEeYeS said:Алооо, Админчето, дето се е покрило. Слушай сега, да вземеш да махнеш лимитчето за ЛС-та, че кореспонденцията става невъзможна.Мортиша said:АМА МАЙ НЕ МОГА НИКАКВИ СЪОБЩЕНИЯ ИЗВЪН ЛИМИТА ДА ПРАЩАМ...![]()